Pogledaj jedan post
Old 30.07.2020., 10:45   #70
Zapravo, nije.

Ako je rijaliti dobar start za početak karijere, zašto ne?

Zašto se svi usude prozivati ekipicu iz Zadruge i Parova, a npr., nitko se ne osuđuje prozivati Anastasiju R.? Nitko se ne usuđuje od tih javnih ličnosti pisati kako osoba bez karizma i talenta je u ovom poslu. Koja je tu samo zbog svoje majke. Ona nešto više zaslužuje mikrofon, pozornicu i pjesme?

Kada je Luna objavi singl, svi su je prozvali, ali Anastasiju se nitko nije usudio.

Da se razumijemo, meni je Anastasija draga, ali problem sa srpskim celebovima koji idu moralizirati je u tom što to rade jako selektivno. Znaju da Anastasiju ne smiju pa šute, ali na druge bacaju drvlja i kamenja. Ako ćeš biti džek, budi prema svima ravnopravno.

Nadalje, objava je seksistička. Ti ideš neku ženu nazivati "elitnom prostitutkom". Jako uvredljiv termin.

I problem je, što se uvijek "elitne prostitutke" prozivaju. Postoji i muškarci iz tih rijalitija pa se njih ne proziva kada odluče uzeti mikrofon u ruke. Ili barem ne u mjeri kao žene.
To je taj tipični seksistički okvir razmišljanja kod Balkanaca.

I na kraju, ove kritike jer je usporedila pjevače i kirurge.

Zašto ne? Biti pjevačem nije lagan posao. Danas jesi, sutra nisi. Uspjeh ti ovisi o uspjehu pjesama, dobrom pr i sličnim stvarima. Nije dovoljno imati samo talent. Puno obitelji ovisi o tebi i tvom poslu. Mnogi su se i glazbeno obrazovali.

Meni ide na kurac ovaj primitivni balkanski način razmišljanja:"Hahaha ona ide uspoređivati xy profesijom s liječnicima". Svaka profesija je vrijedna. I na neki svoj način važna.

Mrzim i snobizam zdravstvene struke: Ja sam se obrazovao 6 godina da bi se sa mnom uspoređivali hahaha ovi i oni hahaha.

Ti se obrazovao da bi radio posao koji radiš i bio na usluzi ljudima, a ne da bi bio tašt.

Cijela ova situacija s ovim tvitom je pogrešna.
Ja,Lucifer is offline  
Odgovori s citatom