Pogledaj jedan post
Old 12.09.2020., 20:06   #282
Evo da se i ja javim i napisem dojmove i da se raspitam za nesto sto me muci [emoji1751]

Kao sto sam vec gore napisao imam implantat koji jos uvijek nije dobio krunicu jer sam se mislio da prvo ravnati zube ili to I u dogovoru a ortodontom je pala odluka da prvo ide alinger.

Obavili smo pregled, uzeli impresije, dobio sam terapiju od 10 navlaka po dva tjedna i ja sam potvrdio terapiju tako da su navlake sada u izradi i trebale bi mi doci doma kroz mjesec dana. Jako se veselim tomu da budem iskren.

Medjutim nakon sto sam potvrdio terapiju skuzio sam da postoji simulacija koja prikazuje kako bi se zubi trebali micati tokom terapije I po onom sto sam vidio nisam zadovoljan. naime mjesto tog implantata i zub iza (sestica) se apsolutno ne micu - to sam i ocekivao. Medjutim ako je vjerovati simulaciji rupa izmedju tog implatata i iduceg zuba u buducnosti ce biti poprilicna i ne znam kako ce se ispuniti sa krunicom? Na sta ce to sliciti? Neka iskustva?

Dalje, tek sada vidim da sam ovome pomalo olako pristupio, mozda se malo I zaletio ali zato pisem tu na kraju krajeva. Na mjestu implantata imam privremenu krunicu koju bi volio zadrzati tokom terapije jer ponekad se ta petica vidi da je nema. Otisak su mi uzeli bez te privremene krunice, ortodont ju je jednostavno odsarafio kad sam mu rekao sa je imam. Iz iskustva kako bi trebala izgledati navlaka na tome mjestu? Da ce biti samo ravna, u obliku nekakvog zuba, zavrsit ce prije implantata tako da uopce nece obuvacati sesticu ili nesto trece? Jer sam vidio da postoji mogucnost ugradnje nekakvog 'pontic tooth-a'? Jer otisak mi nije uzet sa privremenom krunicom pa sumnjam da ce ova koju imam tocno naleci plus sto se kaci na sesticu pa samim time navlaka nece valjati ni na sestici? Uglavnom zbunjen sam pa ako ima netko iskusan ili sa slicnim iskustvom molim vas...

Ne radi se o oridjidji invisalignu nego o lokalnoj marki proizvoda.

Hvala.

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
happy_meal is offline  
Odgovori s citatom