Quote:
meddo kaže:
Maloća, ti pizdunu pokvariti, skorosteku jedan, sramota te more bit. Navuka si dobrog i čestitog hrvackog dečka da ti otvori dušu i srdce te stavi na papir u werdu i sad si ga odjiba. Neka ti je tvojijeh škuda koje postižeš na tuđoj muci i otvorenim srdcima i volji, ali znaj da hrvacki duh nemereš slomit.
Ako i nije crn i visok ijak, momak ti je tija najbolje ponudit, skorosteku da skorosteku. Snajperistu hrvacke nezavistne scenaristčke scene.
Bog i Rvati
|
MA ne kažem ja ništa, ljepo je to momak sastavijo, ćak je dao likovima i ljepa hrvatska imena Ivan (predpostavljam Maloća

), Vinko (predpostavljam Brešan

) i Jana (kao ona voda koja se isto puni u hrvatskoj), ali baš nije nešto smješno. Ja sam njemu rekao da napravi seksualnu tenziju, a on nije. A tome se naš narod voli smijat, kad je seksualno smješno. Kad lik ima, božemiprosti, erekciju. To se onda narod smije, jer se može postovjetit. A on to nije napravijo. On je napravijo više jedno dramsku situaciju, kao za dugačku seriju Romana Maetića. Evo, prosljedit ču tekst i njemu, da ne bi bilo zle krvi medžu nama.