Quote:
električni_zec kaže:
Što se tiče lijevog beka, situacija nam se nakon utakmice sa švicarcima nije ni milimetra promijenila, i Melnjak i Bradarić su puno slabiji u defanzivnim ulogama, u prijateljskoj je to zamaskirano jer su obojica igrala praktično udvojenog beka-krilo, i prilično disciplinirano odrađivali zajednički defanzivne zadatke, a nisu nas švicarci i naročito pritiskali po toj strani više...Kada je jedan od njih nazad, a naprijed Perišić/Rebić, ovi krilni znatno padaju u drugim dijelu i više im ne pomažu koliko treba, pa obojica vise...
|
Ne znam što Dalić uopće prtlja po tom lijevom beku, već godinu dana mi je to misterij. Imaš standardnog lijevog beka u 2. ekipi francuske lige, koji k tome ima 20 godina i vjerojatno će tu poziciju pokrivati minimalno 10 godina.
Quote:
električni_zec kaže:
U napadu trenutno isturiti samog Petkovića bi bio promašaj, lik je totalno van forme, bolji bi bio Budimir, ako igra nekakvog light Mandžu, samo ne znam koliki kapacitet za izdržati takvu utakmicu...
|
Za igrati mantinelu i presing ne trebaš biti u formi, pitanje je samo da li ta glavata budala ima volje i snage trčati.