Pogledaj jedan post
Old 05.11.2020., 13:23   #291
Quote:
happy_meal kaže: Pogledaj post
Pardon malo sam ja zapetljao post a na kraju je sve uspjesno i dogovorno rjeseno.

Meni je stigao aligner nosim sada drugu fazu, s prvom sam zavrsio i ispocetka me je bolilo medjutim ta je bol nakon nekoliko dana prosla i poslije je ostalo samo navikavanje na to strano tijelo u ustima. Imam osjecaj da se necu do kraja navikunti.

Znam da se ne preporuca piti kava ili slicno ali meni uzasno tesko pada ne pijenje kave tj eksiranje kave jer je moram ugurati u 40 min pauze za hranjenje tri puta na dan. Sta mislite o ideji recimo tamo 3-4 prije promjene na iducu fazu da se pocne piti topla, ne vruca, kava? Jer tada ionako vec skoro mijenjam aligner pa me je manje briga da li ce mi ostati mrlje, pogotovo ako nemam neki dogadjaj vazni u tom periodu, a sigurno mi nece ni mlaka kava djelovat na aligner visokom temperaturom jer bi pazio? Imali iskustva lli da patim naredna 4 mjeseca? 😭
Ja sam u terapiji sa Invisalignom već 5 mjeseci, pijem sve sa alignerima u ustima (kavu, pivo, vino, sok...) i nikad nisam imao nikakvih problema - zubi mi se nisu pofarbali, a niti aligineri. Kad bi došao doma bi oprao zube i alignere i sve je za sad super.
In vino veritas is offline  
Odgovori s citatom