18.11.2020., 21:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
MMachéte kaže:
Hah identicno ja mislim, da bi sljedeci trener nase repke - dal do toga doslo prije EP ili poslije ali prilicno je jasno da ce poslije EP - trebao biti Bjelica.
Ako on sa onim anonimusim iz Dinama (tad) napravi momcad koja ladno odigra al pari sa 2 momcadi u skupini LP, i odigra muski sa Man.Cityem, na 5 minuta od prolaska u 16tinu , s ovim igracima se pokidati.
Nama treba cvrstoca u fazi obrane , a tog nemamo i u utakmicama tipa ove sa Portugal kad je Modric odigrao vrhunsku utakmicu, bilo ga je svugdje, oduzimao lopte, borio se sa trojicom, dijelio lopte naprijed, i mi opet nemamo cvrstocu u obrani. Nesto tu drugo ne stima.
sto se stopera tice , puno ste ih nabrojali, od svih ovih zadnjih utakmica jos najbolje su izgledali Lovren i Skoric u paru. Dal je do srece, odnosno one time deal, neznam.
ALi nema mi logike, pa nije Skoric taj odjednom vrhunski igrao protiv napada Ronaldo - Jota - Joao Felis , a sutra ce zaboravit igrat.
I svida mi se onaj Juranovic , lijepo se zabija naprijed , ne boji se.
Ej ne zaboravite, igrali smo 40 minuta s igračem manje .
|
Mislim da se odgovor krije u tvom prvom pasusu, sjeti se Petkovića kak je izgledao kad ga je trenirao Bjelica i kak izgleda sad.
|
|
|