Pogledaj jedan post
Old 23.12.2020., 17:47   #298
Quote:
exception kaže: Pogledaj post
Zanimljiv mi je takodjer ovaj Simply Smile, koliko se cesto treba dolaziti na kontrole, znaci budem na kontoroli i dobijem par alignera, koliko bi otprilike bio vremenski razmak do iduce kontrole. Pitam iz razloga je li npr isplativo putovati po 300 km ako je aligner znatno povoljniji. Imam za ispraviti samo jedinicu na gornjoj celjusti svi ostali su zubi ok, pa vjerujem da bi neki prozirni aparatic bio pravo rjesenje. Sto se tice retainera, svi bi nakon terapije trebali dozivotno nositi retainer bar nocu ili sve opet ovisi o pocetnom stanju?
Kontrole su načelno rijetke, svaka 2 mj u prosjeku, također se može u planu terapije namjestiti da određeni zahvati prilagodbe budu u definiranim intervalima...što se tiče putovanja, uvijek sam sigurniji s invisalignom nego s ostalim varijantama, ali kome je primarno do uštede, mora se pomiriti s nešto većim rizikom od sitnih komplikacija
Odgovori s citatom