Pogledaj jedan post
Old 09.05.2007., 09:38   #48
Da prenesemo temu ovdje....

Quote:
dvolični blizanac kaže: Pogledaj post
Ovaj Boris o kojem pričaš je Boris Ružić, imam ti njegov mail ako te zanima, vidjela sam njegove radove i mogu ti iskreno reći da to ne zaslužuje tolike novce. Znam za jednu ženu koja će ti napraviti isto, ako ne i bolje, za puno manje love… Boris uzima i po 20000 kn samo za dekoriranje…
To šta ti je u Balama, to je Pansion Lav, uživo ni približno lijepo kao na slikama, a i nude samo najam prostora koji bi ti došao oko 2500 eura, i onda moraš sve ostalo – catering, stolovi, itd. sama nabavljati. Meni je to odmah otpalo kao solucija. Kod Bala imaš i predivnu Stanciju Menenghetti gdje se udavala Nina Badrić, ali ona je strahovito skupa.
E sad, nijedna stancija ili agroturizam ti nema dovoljno mjesta za toliko ljudi u otvorenom, i opet jedino šta ti mogu ponuditi je najam prostora, ostalo opet moraš sve sama… Računaj si da ti šator za toliko ljudi plus podij (moraš računati i na ružno vrijeme – pogledaj samo ovaj prevrtljivi 5 mjesec) dođe oko 2000 eura (negdje imam ponudu baš za 80 ljudi, kad nađem poslat ću ti).
I Letan ti ima bazen, i sasvim ok izgleda, jedino mislim da nema okrugle stolove, i tamo bi definitivno stalo 80 ljudi…
Imaš u Istri dobrih fotografa – Foto zoom, Foto Kovačić, Foto Vujčić iz Pule, Foto Festival iz Labina, a od snimatelja Artimi (iliti Marko Račan) – ima ti stranicu na internetu…
tegla
tegla12 is offline  
Odgovori s citatom