Quote:
lahor kaže:
Ja sam isto diplomirala pred točno 2 godine, odvolontirala (čitaj: odgulila) staž kojeg sam čekala 5 mjeseci, imam hrpu dodatnih edukacija, radove i mrak ocjene. Kaj misliš da imam šanse za normalan posao u bolnici  ? Ne, to ide samo prek veze. Zapravo, ne poznam nikoga tko plaćeni staž ili radno mjesto u bolnici nije dobio, a da nije bila veza u pitanju. Iskreno - kak se kod nas radi ne bih ni bila sretna s takvim poslom.
S tim se jednostavno moraš pomiriti. Imaš uvijek opciju nekakvog terenskog rada za crkavicu po 10h dnevno, raditi po wellnessima stvari za koje si prekvalificiran, raditi na crno ili početi nešto svoje. Ja sam odabrala zadnju opciju i već 7 mjeseci guram sama. Krvavo je, ali ide. Naravno, možeš i van što je meni bila rezervna opcija, ali imala sam mogućnost da krenem u poduzetništvo (samo zahvaljujući roditeljima, inače ne znam kak bi s početnim kapitalom).
Nije mi savršeno, ali zadovoljna sam. I imam veću plaću od "državne" 
A tek slobode i psihičkog zdravlja  )))))
|
Hello there,
slučajno sam naišla na ovaj post ...i evo, pozivam te da mi se javiš na private mail pa ću ti probat sredit gratis reklamu u wellness katalogu koju priprema jedna moja poznata (ja samo pomažem, nekim svojim kontaktima, sugestijama, plus prevest ću joj neke tekstove na engl.) Mislim, cijenim to kad vidim da se netko sam trudi, itd. zato bih rado pomogla ako te zanima...
moj mail:
[email protected]