Quote:
matija74 kaže:
Evo ja cu u prvome mjesecu na maldive zajedno sa sri lankom.Jos nismo odlucili definitivno za resort ali su u opciji sun island ili coco palm bodu hithi pa me zanima indi,ili neko drugi,ako si bio u jednome od tih i kako je.Napraviti cemo 8 dana turu po sri lanci pa za maldive i paket ce nam odraditi agencija.Malo je skuplje ali maldivi i kostaju a trebaju se vidjeti jer su predivni.Ijedno oni i idu zajedno sa sri lankom jer puno agencija dole i rade maldive.Mislim da cemo mi na maldive preko TUI jer su najpovoljniji za maldive ili zajedno u paketu sa jetwingom sa sri lanke jer nasa agencija suraduje sa njima.Ako neko ima iskustva,mada se nema previse za reci o maldivima kako like dovoljno govore,neka se ukljuci
|
ja sam bila na maldivima u 11 mjesecu, vrijeme je bilo tako-tako... uglavnom oblačno, svaki dan je padala kiša, barem desetak minuta, no bilo je i dosta sunca

. inače, idealno mjesto za ronjenje i ljenčarenje, zabave baš i nema (konkretno, ne tamo gdje sam ja bila). u svakom slučaju, bilo je predivno. što se tiče sun islanda, nisam bila tamo, no bila sam na jednom drugom otoku, na kojem je resort koji isto pripada tom lancu hotela (villa hotels), i imam samo pohvale

. smještaj odličan, hrana fenomenalna, osoblje jako srdačno... i tako...