Pogledaj jedan post
Old 27.05.2007., 19:22   #185
Quote:
El Tomo kaže:
A izgleda da nisam. Jer su tipovi poput Muaya i Kulinbana ipak puno veci geniji. Ja sam samo streber...
Slusaj momak, vi se ljutite kada vam covjek pljune istinu u facu. Interseantno je gledati na koji nacin se diskusija razvija na ovom forumu; uzmimo ovu temu za primjer, onaj endimion zagusio je temu sa materijalom koji uzima iz wikipedie (a i ti si isto kao i on), netacno prevodi i ne trudeci se da to sto je preveo ima smisla a i da sam skuzi o cemu je rijec, pocne da lijepi po zidovima. Obicno njegov drugi paragraf nema nikve veze sa prvim a tako ni treci sa drugim.

Ja nisam genij, jer nisam nista izumio. A vas dvojica po kolicini materijala koji lijepite po ovoj temi sugestira mi da ste na rubu otkrica svih naucni tajnih danasnjice.

Gubite vrijeme ovdje! Idite u neki lab, nosite frizure genija, bijeli mantil sa 50 olovaka u lijevom dzepu.....pa cuj mozda i vi kao corava kokos pogodite nesto.

Zelim samo reci kako se pogresno pristupa temama. Malo koji vas post da ima svoju authenticnost, sve sami plagijat.

Kada bi se sastali zajedno za stolom bez pomoci wikipedie da porazgovramo, ne samo o ovoj temi, vec svemu drugom tek onda bi mi vidjeli kako wikipedia geniji nemaju puno toga da ponude.

Pridjimo temam pametno, pokusajmo da skuzimo prvu fazu prije nego sto predjemo na drugu. Kada nesto ne znam ovdje ja pitam. Ali ovdje forumasi malo kad da pitaju. Samo kao fol odgovoraju.

Toliko za sada.

Sa postovanjem,

KulinBan
KulinBan is offline  
Odgovori s citatom