Ma Mostovci su kraljevi drame, isto prije lokalnih izbora bili su napadnuti štandovi Možemo, Domovinskog pokreta i Mosta, za ovo prvo dvoje nitko nije radio dramu, složili su se da je izolirani incident i nisu se povlačili po medijima s time, s druge strane o Mostu se pisalo danima, Grmoja plakao pred kamerama i slično. Oni sve uveličaju, samo da dobiju medijsku pažnju.
Baš i mene zanima tko im je slao te poruke, ali ništa se ne bih čudila da je iz njihove kuhinje. Sadržaj poruka je čudan jer dovoljno je baciti pogled na komentare koji inače ostavljaju protivnici Lgbt-a, takva komunikacija jako baca na njih.
Ps; po tome bi i neki korisnici društvenih mreža mogli tužiti takve jer stvarno se svakakvih gnjusnosti da pročitati, pa i spominjanje Hitlera i sl., ali eto baš se nekome da zajebavati s budalama, mislim da skoro nema osobe kojoj netko nije prijetio ili slao neki gnjusni komentar na forumu/ društv.mrežama. Ajmo svi zatrpati policiju s prijavama.
Nakon onih bizarnih anketa i otvaranja novih portala samo da bi promovirali Most teško je njima vjerovati u išta što govore.

Ali ja sam definitivno da stvarno tuže i da se otkrije javnosti tko je to, ako je već išao u javnost s time neka i otkrije pošiljatelja poruke, ali vjerujem da ništa od toga, samo spin.