Pogledaj jedan post
Old 29.08.2021., 14:19   #55
Quote:
Ursula Iguaran kaže: Pogledaj post
Nisam bila sarkastična, možda nisam trebala spominjati HIV jer je to ipak puno gora bolest, ali htjela sam reći da je jedino za to bilo neke svijesti da štetiš drugima, a za pehlade i gripe - nije. Što je i meni smetalo jer naravno da ne želim biti bolesna i oporavljati se 2 mjeseca, nek bolesni ljudi radije malo pripaze. Ali ok, nisam trebala spominjati HIV u tom kontekstu.
Ok, krivo sam shvatila. Srry. Slazemse da smo presli iz nikakve svjesnosti o letecim virusima u smrtni strah reakciju nekog ko kihne. Extremi.... nepotrebni...

Covid je prekonoci revolucionalizirao homeoffice, office office. Cime rjesavas puno toga. Smrcanje ne covid related ljudi rade oddoma. Svi sretni.

Ove podjele oko cjepiva bi trebale nadam se posustati s vremenom i znanstvenim spoznajama.

Bit cu totalno otvorena - cjepivo jest bilo prvo oruzje za sirenje zaraze. Omogucavanje normalnog zivota - u svim drustvenim porukama. I ljudi su to tako shvacali.... sad jest zastita od loseg ishoda i puno manje protiv zaraze.

Na drugim temama su dobre paralele zasto svedska, island, uk iliizrael jesu kak jesu.

Ja sam skepticna oko ponovnog cijepljenja... jer ne znam da li mi je gore 10 godisnjih cjepiva ili 3 korone....

Zasto nisam za cjepivo ili smrt na poslu - zaraza se ne sprecava cjepivom.... stoga sto ja dobijem ako se netko cijepi i pici ponocni klubovima svaki dan??? A mogu li mu to sprijeciti - ne...
Tutankhamon is offline  
Odgovori s citatom