Pogledaj jedan post
Old 24.09.2021., 11:23   #63
Quote:
Kymatica kaže: Pogledaj post
Gledala sam taj digitalni marketing, nije mi problem ni ići tamo, samo dal to ima smisla, što ću s tim moći raditi i sl.

Sent from my SM-A125F using Tapatalk
Mislim da vecinu tih stvari te algebra tecaj ne osposobi da to stvarno mozes raditi, i rijetko ce te firma uzeti ako imas samo taj tecaj a ne znas to raditi.

Opcenito mijenjati struku je moguce, ali generalno tesko ako ne postoji neka sretna olakotna okolnost.

Jer realno za vecinu struka treba 4-5 godina da postanes pocetnik.

Olakotne okolnosti bi mogle biti recimo ako u svojem poslu imas intenzivan dodir s nekom drugom, pa kroz taj dodir skuzisi o cemu se radi, naucis nesto i uvidis da ti se svidja. Recimo tako je moj ujak otisao u svijet kao elektricar, zaposlio se na odrzavanju terenske opreme u naftnoj kompanijji, i onda se prebacio vodjenja istrazivanja (analize karata, gdje i kako busiti).

Opcenito mozda da si napravis uzi izbor sto te mozda zanima i onda to probas samostalno uciti? Za pocetak za hrpu stvari postoji tona materijala na jubito, a ako iz bilo cega dobijes bilo kakav pozitivni signal da te zanima ide ti, onda imas hrpu online tecajeva udemy i sl.