Pogledaj jedan post
Old 09.01.2022., 00:45   #65
Quote:
WXW kaže: Pogledaj post
Onda je ok koliko vidim.

Znači stari i bolesni a nemaju simptome, tj. tata nema. Možda slučajnost možda od cijepiva.

Pred 4 tjedan je umro tata od kolegice, 77 godina, bolestan, necijepljen. Nakon što je dobio koronu se sve zakompliciralo.

Od ta dva zla biraš ono najmanje. Čekati koronu i vidjeti kako na nju regiraš je strah, isto kao i cijepivo. Mada dok gledaš, jako jako malo ljudi ima problema sa cijepivom. Postoje reakcije, to da, ali neke komplikacije vrlo rijetko.

Na tebi je da odlučiš a za roditelje sve najbolje.
Gle, bila sam već u kontaktima sa zaraženima puno puta. Mislim da sam imala koronu još prošle jeseni, istina malo čudnu, sa osipom i povremenim temepraturama. Nije tada bilo toliko antigenskih testova i obzirom da sam imala najprije taj čudan osip...nekako sam gurala. Nitko oko mene se nije tada zarazio, ali sam i pazila, nosila ffp2 masku i izbjegavala sve oko sebe, nemam pojma.
Ove godine sam imala fakat direktni kontakt sa osobom koja je bila zaražena, ja sam je i testirala i par dana prije smo bili u kontaktu, nisam je dobila, barem nisam imala pozitivan test, a ni temperaturu.
A ne znam, u strahu sam i od korone i od cjepiva....svakih par dana radim test, a opet ni on nije siguran.
Više me je strah što je i sestra bila par dana prije kod njih, a ona je onkološki bolesnik, cijepljena i sa trećom dozom, ali ništa nije sigurno, valjda, ali nekako sam ipak mirnija jer su cijepljeni, a ja se cijepit naprosto ne mogu.
Nema to veze sa čipovima i sličnim glupostima, nego sa cjepivom koje po meni definitivno nije baš sigurno, ali opet kad dobiješ koronu nekako se osjećaš sigurnije ako si cijepljen...pretpostavljam.