Pogledaj jedan post
Old 09.01.2022., 15:21   #1847
Quote:
danijel0 kaže: Pogledaj post
Dobro, neka bude po tvojem

Samo mi reci koliko postotak elitnih igraca(NOGOMETAŠA) je u prosloj godini umrlo...i nemoj mi u elitne igrace nabrajat nase ili Srpske nizeligaske, Gvatemalske, Omanske...
kao prvo - nema što bit po mome - već je onako kako piše u studiji - tu ne pričamo o različitim mišljenjima, već činjenicama iz studije - koju ili nisi pročitao ili si ciljano izostavio ključne djelove....

Usput, sama studija je notorno smeće, autori su smeće, cijela redakcija koja je u tom časopisu je smeće, kao i glavni urednik koji je isto smeće - zašto?????

Zato što su pustili studiju koja govori o 617 srušenih sportaša bez da se u startu distanciralo da se studija pravi na običnim amaterima - točnije njih 95% - takvo nešto je nezamislivo u znanstvenom radu - to se može medijski prodati kao clickbait, ali se u izvornom znanstvenom radu, stručnom radu, pa čak ni u običnom razmatranje ne može dopustiti....

da ne spominjemo činjenicu da se u tekstu barata s pojmom sudden DEATH, a ne da su kolabirali, jer ih je 142 preživjelo i time ih svrstavamo u Lazare - jer i eriksen se srušio, morali su ga oživljavat, ali je preživio i to nije sudden death....

sve njih ću probati otkriti, cijelu redakciju (British Journal of Sports Medicine), a ne samo autore i tada ćemo vidjeti preko novca čiji su to igrači koji su napravili ovu bljuzgariju kao pripremu za eru cijepljenja....

nadalje, čak ni podatak o 6,2 umrla nogometaša godišnje nije točan, jer ih godišnje u prosjeku umre desetak (i to na cijelom SVIJETU) - i tu govorimo o profesionalcima, pa i iz liga s kojima se sprdaš - poput naše - tamo možeš naći i igrače iz zanzibara koji su umrli na terenu - da bi ovo potvrdio, dovoljno je da pogledaš wiki, gdje imaš popis po godinama - po sjećanju, najgora je bila 2016. kad je stradalo 16 nogometaša na cijelom svijetu (misli se naravno na ove na terenu, a ne djedice koji su bili već 50 godina u penziji)

toliko o studiji....

a po pitanju toga da ti dam postotak mrtvih profesionalaca u 2021. - to sam već napravio (i to po mjesecima u 2021., gdje se vidi korelacija s cijepljenjem) i ne namjeravam za tebe ili nekog drugog trola ponavljati analizu - u te igrice neću ulazit....

analiza koju sam radio, nije znanstvena analiza, jer za to nemam ni uvjete ni financije - analizu sam radio na temelju popisa mrtvih sportaša objavljenih skupno u člancima za koje isto imaš link.... više je tih baza, zadnja govori o preko 500 srušenih sportaša i preko 300 onih koji su umrli....

ali da me ne bi jebali razni fartčekeri - isključio sam sve neaktivne sportaše za koje znamo da su umrli zbog cijepljenja - npr. tu nema ni saračevića ni sličnih npr. sobin koji uopće više nije bio aktivan ni kao trener koliko mi je poznato - tu su isključeni svi stariji od 45 godina, pa makar bili aktivni, isključio sam sve amatere (osim profi juniora) i došao do broja od 189 profesionalnih sportaša na svijetu koji su umrli na terenu, a da je to medijski popraćeno. Velika većina od njih su bili nogometaši - npr. samo je 4 košarkaša umrlo ili 5 rukometaša - naspram nogometaša jedini koji mogu prismrdit u nekakvom ozbiljnijem broju su triatlonci koji i inače umiru u većem broju kao i nogometaši (a u ovom popisu uzimaju nekih 10%)....

ako isključimo i juniore iz profi pogona, dolazimo do broja od 160 profesionalnih sportaša za koje znamo preko medija da su se srušili i umrli na terenu tijekom utakmice ili treninga - 90% njih je umrlo od 5. mjeseca do 12. mjeseca i imaju čistu korelaciju s cijepljenjem - em su cijepljeni, em su umrli tijekom najžešće kampanje cijepljenja....

najgora su 4 mjeseca, gdje ih je većina pokošena

9. mjesec 2021. - 28 mrtvih sportaša i 27 ozlijeđenih
10. mjesec 2021. - 37 mrtvih sportaša i 29 ozlijeđenih
11. mjesec 2021. - 40 mrtvih sportaša i 27 ozlijeđenih
12. mjesec 2021. - 25 mrtvih sportaša i 18 ozlijeđenih

dakle, sve to možeš naći u mojim postovima, kao i linkove iz kojih sam vadio podatke i sortirao ih, jer su bili potpuno nesortirani - kao što sam rekao, imamo 189 aktivnih profesionalaca koji su umrli, a ako isključimo juniore imamo ih oko 160-ak - za točniji broj morao bih imat uvjete i treba uzeti u obzir da mi je netko promaknuo ili sam ga ponovio ili je netko uletio van ciljane grupe, pa ih može biti 157 ili 163 - nebitno, ovo je ionako analiza preko medijskih objava - prava znanstvena studija bi tek otkrila punu katastrofu koja bi bila gora od mojih najcrnjih prognoza - a kad bi se uključilo i sve amatere, možeš mislit koliko bi bilo sudden death u 2021. - samo za to nitko neće dati ni logistiku ni pare

ja ću učinit još samo jednu analizu, a ona će ciljat na profi sportaše od 17 do 25 godina umrlih od cjepiva - zapravo skupinu ljudi koja ima 0% šanse da umre od covida - vjerujem da će ti podaci iz analize bit zastrašujući - samo svi trebaju pričekat, jer to zahtjeva vrijeme da se pregledaju sve baze i isključe ponavljanja, a ako baš popizdim sve ću ih navesti s punim imenom i prezimenom, s dijagnozom.....

toliko o svemu tome - a sad možeš bajati da se smrti na terenima događaju - da, događaju se, u omjeru 1000% manjem, a prva smrt profi nogometaša je ustanovljena 1930. godine otkad se i vodi nekakva statistika.... (možeš provjerit na wiki)

dakle, by, by - idi plakat vidovu i reci mu da studija nije prošla, prije svega nije prošla mjerila znanstvene metode i parametara što znanstveni rad uistinu jest.....
hilderik is offline