Tema: Koronavirus
Pogledaj jedan post
Old 05.02.2022., 13:46   #2658
Quote:
Ibrahim kaže: Pogledaj post
Stvarno ih ima hrpa s trombozom nakon cijepljenja, čujem svako malo za neki novi slučaj, a i osobno ih znam nekoliko.

Evo, jedan moj poznanik koji voli cjepiva i vjeruje svemu što stožer izbaci iz probavnog sustava, koliko god glupo i nelogično bilo - je ubrzo nakon treće doze dobio koronu i odležao u samoizolaciji. Njegova supruga također, sve isto - uredno cijepljena, uredno se razboljela.

Ona je imala nešto neugodnije simptome i vrlo visoku temperaturu, a on je prošao relativno dobro.
Ali da se nisu cijepili...ehm...khm...
Znaš...nešto si mislim... kako po javnom prijevozu čovjek prikupi više info neg ih sakupi prek novina. Dođe smiješno.
npr. nedavno u tramvaju jedan lik priča svom frendu kak je posle testiranja otišel u nabavku klope za dva tjedna onak za svaki slučaj a test je fakat pokazal da je pozitivan pa su ga poslali doma na bolovanje i veli on "dva tjedna sam doma sjedil i čekal simptome al ništ, nebum valda tak svaki mjesec dva tjedna delal a dva zuril u karanteni"
a
dva klinca srednjoškolca upala u tramvaj markiravši nastavu, jedan veli drugom "nitko neće ni primjetit da nas nema, ionako je pol profa na bolovanju a pol je dobilo otkaze"

I tako to... šta reći na sve to
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom