Pogledaj jedan post
Old 08.02.2022., 21:34   #21
Quote:
matea.os kaže: Pogledaj post
Update: mr glave je uredu kao i eeg, epi pod kontrolom -super.

Quote:
Eh sada sto se tice zglobova bila sam kod ortopeda dobila uputnicu za fizikalnu terapiju, imam ostecenje oba zgloba kuka i ostecenje 2 diska leda.
Plan je probati fizikalnu terapiju kontrola za 3-4mj, onda magnet cijelog tijela da se vidi ima li kakvih pomaka te da li ce trebati operacija kukova ili leda ili oboje.
Aham a što oni smatraju uzrokom te progredirajuće degeneracije zglobova,jesu išta govorili o tome,budući da i nisi u godinama kada je to češći slučaj?

Quote:
Da li mi se vidi mozda neko poboljsanje ili da ce biti operacija?

Doktor ne polaze velike nade da ce biti veliko poboljsanje prilikom fizikalne jer je u pitanju vise problema, a ne samo 1.

https://imgbb.com/MpVTtyW
Ne nužno ali smatram da su kukovi nešto što je prvo po sljedu kao intervencija jer prvo polje (polazna točka) počinje u vagi, koja anatomski odgovara predjelu kukova...i njen vladar (koji ujedno vlada i osmim poljem-operacija) je izravno vezan za šesto polje (fizička oboljenja,liječenje) budući da je u egzaktnom kvadratu sa marsom u šestom polju (fizičko oštećenje,fizička ozljeda,nož tj operacija,mehaničko pomagalo itd)

Nemoj da se brineš ,iskustva sa operacijama se prate kroz osmo polje u kom je tebi smješten jupiter,koji istina da nije najsjanije aspektiran (kvadrat sa suncem-vitalnost) i ma koliko tu u osmom polju bio neminovno planet koji kroz životne okolnosti (polja) vuče životne rizike (tipa ta fatalna sportska ozljeda nogu) tu na tom mjestu "voli" donijeti i "sreću u nesreći",posebno onda kada stvari idu konstantno "niz brdo",a to se može vidjeti i po njegovom ,možda ne idealnom (širok orbis kvadrata sa jupijem) ali " ok " aspektiranom dispozitoru merkuru u djevici (popravka,medicina) koji se nadovezuje na jupiterov ishod.Operacija će ti svakako pomoći,sve će biti dobro

Što se tiče samih fizikalnih vježbi -mars u šestom polju je snažan ali je žarište T kvadrata (mukotrpan, polovičan i vjerojatno nedovoljan rad i izlaz iz toga je vjerojatno nešto "agresivnija" procedura -tipa ta konkretnija mehanička popravka, ugradnja umjetnog pomagala kako veliš)
Snen is offline  
Odgovori s citatom