Pogledaj jedan post
Old 11.02.2022., 13:27   #9918
Quote:
maraschino199 kaže: Pogledaj post
rekao sam unatrag nekoliko dana, ocito se ni nekima od vas na forumu ne moze objasniti..mediji ce SAMI OTKRITI VECINU MALVERZACIJA , isto kao sto su reklamirali iglu za svinjsku gripu, pa poslije napisali da ih je igla pretvorilo u invalide, a receno je bilo da ce ih zastititi..dakle, mediji su mozda i najvaznija poluga u kontekstu manipulacije ljudima i oni moraju sad nekako vratiti kredibilitet i naravno da ce sad poceti kontrirati protiv stozera,protiv pfizera, protiv mjera i slicno, JER MORAJU..

dakle, oni ovise o nama, a ne mi o njima..oni ovise o nasoj poslusnosti, oni ovise o kreiranju pristanka, a da bi u tome uspjeli trebaju povjerenje sirokih narodnih masa..naravno da nece vratiti povjerenje svih prevarenih, ali to je njihov trzisni segment, ovce bez mozga..pa nece se oni fokusirati na nas koji propitkujemo sve sta postoji, evo ja sam npr. godinama citao duhovnost i manipulaciju ljudima, sad ima vec 2-3 godina da se bavim filozofijom, ajde meni skeptiku prodaj maglu, pa mozes mi reci da je nebo plavo, ja cu ti postavititi 400 pitanja o tome zasto,kako,kuda...

oni na vas uopce nisu usmjereni, dakle oni bace paukovu mrezu i nastoje uhvatiti sto vec broj OVACA, oni su i sami svjesni da ce uvijek biti dio ljudi koji im nece vjerovati ni pod cijenu zivota, mogu oni strasiti koliko god hoce, do sudnjeg dana, ali mi ne bi usli u ovaj eksperiment ni da nam se radi o glavi, prema tome mi nismo njihova trzisna niša
Čisto mi je žao što te moram spustit na zemlju. Umišljaš da pripadaš nekom uskom krugu prosvijetljenih, u skladu s time si se opisao: "to je njihov trzisni segment, ovce bez mozga..pa nece se oni fokusirati na nas koji propitkujemo sve sta postoji, evo ja sam npr. godinama citao duhovnost i manipulaciju ljudima, sad ima vec 2-3 godina da se bavim filozofijom"

Čitaš duhovnost, manipulacije, filozofiju a vjeruješ antivakserskim medijima? Jednostran si. Nisi se sjetio da bi trebalo preispitat sve informacije. Napisao si "...nas koji propitkujemo sve sta postoji". Jesi li ikad preispitao izvore iz kojih crpiš svoja uvjerenja?

Vidiš, ja jesam. Ovo što ti čitaš danas ja sam čitao prije nekih četrdesetak godina. A danas preispitujem obje strane, službenu i antivaksersku. Iznenadit ćeš se kad ti kažem da sam se pišući na forumu o antivakserima uvjerio da su naši stavovi u mnogim stvarima vrlo bliski samo su nam zaključci različiti.

I još da te do kraja spustim na zemlju. Nisi poseban. Pripadaš velkoj većini od 95% građana koji ne vjeruju medijima: “Manje od 1 posto građana se izjasnilo da u potpunosti vjeruje informacijama o COVID-u koje pročitaju na internetskim portalima, a situacija je tek malo bolja kada je riječ o društvenim mrežama (1,7 posto), dnevnom tisku (1,5 posto) te komercijalnoj televiziji (3,3 posto) i javnoj televiziji (5,1 posto)
pronto is offline