Pogledaj jedan post
Old 23.02.2022., 19:36   #5037
Quote:
Adelholzener kaže: Pogledaj post
Inace htjedoh citirati Habecka: "potraznja plina se moze kompenzirati iz drugih izvora energije i od drugih dobaljaca, kao i jacanjem proizvodenje iz zelenih izvora".
Ovo mi zvuci kao kad clan komunisticke partije ponavlja partijsku liniju. Nema smisla, mozak na off i verglaj. Spas u zelenim izvorima. Kad vjetra nema, ma nemoj ukljucivati mozak, samo verglaj mantru.
To je samo konstatacija, koja nije nesto sto je ne dokazivo ili imaginarno.
Mozes to smatrati kao ideolosku mantru, ali to ne znaci kako doticna konstatacija to jeste.
Osim toga ne samo da je konstatacija nego svakim danom postaje sve ocitije, jer nece se smanjivati procenat proizvodnje energije iz "zelenih izvora" nego ce ubrzano rasti.
Prma tome to nema veze sa ideologijom, koju mu spocitavas.

Osim takve konstatacije...evo ti jos jedan primjer...cijena proizvodnje po Kilowattstunde.
Proizvodnja elektricne energije,iz vjeto elektrana najeftinija a slijedi je solar...
Malo je naivna prica o tome "kad vjetra ili sunca nema", jer ta suplja je prilicno naivna.

Quote:
Cek, ti si meni kao rekao da se slazes s necim sto sam napisao? Nisi spomenuo AfD? Idem popit nesto.
Slazem se sa napisanim,sto me briga tko je napisao.Bilo bi ludo ne slagati se sa napisanim , samo zato sto ga netko pise...sa kojim se inace ne slazem, zar ne.
lp
anamoonaj is offline