Dreame d9 pro
Nakon par dana korištenja evo dojmova za Dreame d9 pro:
Imam 60m2 tvrdog poda (pločice), jedan tepih 2m*1.3m i jedan tepih 1,3m*1m, puštanje u pogon je stvarno jednostavno, aplikacija funkcionira odlično i izuzetno je fluidna. Mapiranje je odradio za 51min, nakon toga sam ga opet pustio da usisava i to je trajalo 40min. Usisao je stvarno odlično, čak je izvukao prasinu i ispod štoka od vrata jer majstor nije do kraja spustio štok ( par milimetara). Usisavanje na tepihu ekstra bez carpet boosta. Nema iritantan zvuk dok radi i nije jako glasan, ajmo reći duplo manje od običnog usisivača. Zero Waste je spominjao neke zupce na glavnoj četki pomoću kojih lakše nakuplja dlake, ne znam koji su to zupci, imaju neke dvije žice možda je to, jer stvarno ih je pravilno namotao oko četke i lako se skinu. 3. puta sam upalio usisavanje sa mokrim brisanjem (stavio sam na srednje) potrošio je cca pola rezervoara vode, s obziorm da nije bilo nikakvih mrlja ne mogu reći ništa posebno o brisanju, krpa je pokupila nesto jer je bila siva i mislim da je to ok za redovno državanje . Imam dosta namještaja po kući stvarno sve jako lijepo obilazi oko nogica.
Kupio sam ga u Austriji za 2000kn, s obzirom na cijenu ekstra igračka, e sad pitanje je samo koliko dugo će raditi.
Jedina nepoznanica su mi još rezervni dijelovi. To kažem iz razloga jer sam slao e-mail dreamtechu u kojem su odg da koristi rez. dijelove od L10 pro, a na faceu na njihovoj službenoj stranici su mi napisali da koristi od dreame d9. U trgovini u kojoj sam kupčio ne znaju.
|