Pogledaj jedan post
Old 15.06.2022., 20:06   #308
Quote:
Grimko kaže: Pogledaj post
@Buje

Isto tako, stara mušterija, toliko stara da sam neke njihove tekućine isprobao u starim verzijama, probao čak i neke koje nikad nisu ni pustili u prodaju, al eto, djelili su testere. Nekad su imali i onu zatvorenu stranicu za stare mušterije preko koje se moglo od njih naručiti i custom arome. No da vrijede cijene, vrijede. Imaju odličan proizvod. Infamous mi je isto super, sjećam ih se još dok su originalne tekućine dolazile u raznim kričavim bojama ( neonski plava Krv papa štrumpfa je ubijala grijače samo tako). Original arome su bar meni odlične, ove novije kako što. Svaka čast ako ti se još uvijek da gnjaviti sa mućkanjem. Meni je tpd ubio volju. Dok se još dalo ispod stola nabaviti gotove nikotinske baze u bocama od 500ml se mućkalo redovito. Sad mi se više neda. Ako ništa, sad podigao opet nikotin, pa se količinski manje pari. Sa 2mg na 12 mg, ali viši otpori, manja snaga i 60/40pgvg. Nema više 80/20 na driper i stageranih claptona na 0.25 ohma.

A čuj, opet moraš mućkat, složiti si bazu za mješanje s aromom

Ni meni se više neda mućkat, samo me to tlači, pa sam se baš friško opet bacio na kupovanje longfilla. Taman sam dosta aroma potrošio i sad je trebalo dosta iskeširat za arome, ono, ne da mi se više DIY.

Kod mene nije staggered clapton, ali je Hive Kako izvlači aromu strašno, režem longfille s više baze nego je preporučeno od proizvođača, tako da od 1 longfilla dobijem nešto više od onih 120ml Pa si mogu dopustit driper i dual coil Brunhildu

Jesam ja škrti Bodul ili nisam?

I ja sam s HG Šrota naručio, prvo sam ih čekao 9 radnih dana da mi pošalju mail da nemaju neku aromu, pa sam na kraju ipak dobio naručeno nakon jedno 14 radnih dana od narudžbe. Naručio jednom i nikad više. Tako mi i treba kada sam išo štedit 40tak kn.
buje3000 is online now  
Odgovori s citatom