Pogledaj jedan post
Old 01.07.2022., 00:14   #6846
Quote:
trijadaqueen kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima,
Evo mene zanima jedno pitanje da li se mogu tuziti roditelji koji su izazvali dusevne boli prije 15, 25 godina, dakle ajmo reci kada sam postala svjesna ?
Da li postoje takve situacije ?

Odrasla sam u obitelji, gdje je bilo jako puno nasilja, svaki dan, i to me prati kroz cijelu mladost, i zivot do sada.
Moja mama nije nista poduzela kada je trebala, i sada bi se naravno svi trebali ponasati normalno, jer su se stvari promjenile.

Ne zivim vise sa njima, hvala Bogu.

Imam ogromne traume, gorcinu, mrznju, prijezir, i ne mogu biti na miru, dok god taj covjek, hoda slobodno, k svojoj mami bi mogla hrpetinu nekih drugih filozofija napisati. Ne prihvacam sto je oprostila nasilniku, ne prihvacam nikako, sto smo ja i brat morali to gledati i slusati.
Za svake batine, mu je rekla iduci dan Bas ti hvala za sve to...umjesto da je pozvala policiju.
Mene to tako posramljuje, mene je sram svega toga.
Ja bi htjela da je on tamo gdje mu je mjesto, u zatvoru, jer se kao otac ne zna i nije znao ponasati.

Da li djeca mogu tuziti svoje roditelje zbog toga, jer se nisu pobrinuli za njihovu sigurnost.
Inace mojim roditeljima su prijetili da ce nam poslati socijalnu sluzbu, zao mi je sto nisu, jer svi su vidjeli sta se dogadja i kako se ponasa.
Svi su vidjeli, osim nje, ona nije htjela vidjeti.
Udala se za neuku budalu, koja samo zna se derati, prijetiti, i tuci naravno.

Mislim da mi je moja mama samim tim stvorila nisko samopostovanje, i opcenito zamislite empatiju prema nasilniku. Prema nasilnim osobama opcenito.
Ne zelim biti dio toga, htjela bi da se ta prica zavrsi, i da on dobije svoje sto je zasluzio, a to je kazna zakonom.
Zelim da bude kaznjen za sve.
Cijeli zivot trpim mrznju, mrznju prema sebi, cijeli svoj zivot.
I nosim tu gorcinu, jednostavno nosim, i ne znam hocu li je se ikada moci rjesiti.
Ukratko NE
Evolution28 is offline  
Odgovori s citatom