Quote:
upa222 kaže:
Meni je deveta epizoda super. Kako su dobro svi odglumili. Ona jadna mu pokušava reći da je napravila plan, njega uhvatilo njegovo ludilo i ne sluša, kad sam prvi put gledala sam se iznervirala što mu ne uspijeva reći. I kako se izderao na Patriciju.
A u desetoj, kad je Daniel ulovio da spava. I kad je kasnije objasnila Mariu i Armandu da je već nekoliko puta slučajno lupila Daniela, oni svi sretni.
U desetoj se prvi put pojavljuje Pupuchurra, ljubavnica Sofijinog muža. Inače, ovaj što glumi Sofijinog muža je umro nedavno.
|
A Armandu se u svakom pogledu vidi mržnja prema Patriciji. Bilo mi je presmiješno kad je Daniel reka da ne samo da je upozna Betty nego je i preživio hahahahaha.
A to je ova iz supermarketa. Ahaa, vidiš ja nisam ni promislila da je ova serija tako stara da su neki od ovih glumaca i umrli.
Btw primijetila san da sve iz cuartela imaju neke netradicionalne ljubavne odnose (samohrana majka, rastavljene, same). Sviđa mi se da su to stavili kao temu. I ne mogu virovat kako tematiziraju rasizam, to kolumbijsko društvo je stvarno bilo konzervativno tada. Ali dobro, sviđa mi se i što se o tome priča u seriji, mislim da je važno.
Kakva ljepotica je Betty na ovoj slici, woww!!