Quote:
Gzena kaže:
ako govorimo o temi 'djeca poznatih', a govorimo, njezini su pri vrhu odvratnoće  takojekakoje bez obzira sto ti je bestie 
|
Dosta djece poznatih budu kao klinci čisti prosjek ili totalno bezveze pa se proljepšaju. To kaj su forumskim mamama ružno - realni komentari na temi o bebama poznatih i slavnih uvređujući ( budući da im je jasno da to većina ljudi u RLu misli i o njihovim klincima ), nije
Simpsin problem. S tim da se ti klinci poznatih i slavnih s vremenom mahom i proljepšaju i počinju ličiti na svoje ( većinom objektivno privlačne ) roditelje, dok klinci forumskih mama mahom ni nemaju na kog ( s vremenom ) ispasti lijepi - kad su im i roditelji bezvezni.
Meni je većina djece slatka ( i u RLu i djeca poznatih i slavnih ), no samo za manjinu ( od onih koji su mi slatki ) mislim da su baš lijepa i da imaju potencijala ispasti u odrasle objektivno privlačne ljude. Bebe i djeca su slatki jer su "novi", svježi, nenaborani, mirisni i jer radije počistiš drekec neke bebe / djeteta nego neke stare ofucane i oronule babe ili dedeka. Meni se na neki način većina starijih ljudi gadi i nemam običaj ljubiti ih u obraz ( osim
bake i dede Lee Šlampeka , a i to nije previše često ), dok bi komotno mogla pusati u obraz bilo koju bebu i malu djecu ( ali to ne radim ) i ne bi mi bilo gadljivo to. -.-