Pogledaj jedan post
Old 06.07.2022., 19:31   #2198
Quote:
Gzena kaže: Pogledaj post
ako govorimo o temi 'djeca poznatih', a govorimo, njezini su pri vrhu odvratnoće takojekakoje bez obzira sto ti je bestie
Dosta djece poznatih budu kao klinci čisti prosjek ili totalno bezveze pa se proljepšaju. To kaj su forumskim mamama ružno - realni komentari na temi o bebama poznatih i slavnih uvređujući ( budući da im je jasno da to većina ljudi u RLu misli i o njihovim klincima ), nije Simpsin problem. S tim da se ti klinci poznatih i slavnih s vremenom mahom i proljepšaju i počinju ličiti na svoje ( većinom objektivno privlačne ) roditelje, dok klinci forumskih mama mahom ni nemaju na kog ( s vremenom ) ispasti lijepi - kad su im i roditelji bezvezni.

Meni je većina djece slatka ( i u RLu i djeca poznatih i slavnih ), no samo za manjinu ( od onih koji su mi slatki ) mislim da su baš lijepa i da imaju potencijala ispasti u odrasle objektivno privlačne ljude. Bebe i djeca su slatki jer su "novi", svježi, nenaborani, mirisni i jer radije počistiš drekec neke bebe / djeteta nego neke stare ofucane i oronule babe ili dedeka. Meni se na neki način većina starijih ljudi gadi i nemam običaj ljubiti ih u obraz ( osim bake i dede Lee Šlampeka , a i to nije previše često ), dok bi komotno mogla pusati u obraz bilo koju bebu i malu djecu ( ali to ne radim ) i ne bi mi bilo gadljivo to. -.-