Pogledaj jedan post
Old 12.07.2022., 13:36   #943
Quote:
metalka64 kaže: Pogledaj post
Ja sam većinu prezimena profesora zaboravila, završila davne 2017.-te
Biologija mi je bila mislim Šepetanc, kemija je profesorica orišla u penziju pa smo u 4. dobili drugu al mi je i ona bila skroz korektna i optimalna, na žalost ne mogu se sjetit prezimena, tada je bila cca 40+g., crvena duga kosa, bila je razrednik matematičkom F razredu.
Informatika isto kako si i rekao. Al meni je malo žao tog profesora jer čovjek realno ima znanja i ima žicu za to, al nekako je 'out of touch' sa ljudima oko sebe i vanjskim svijetom. Jako dobra osoba, al po meni bolje bi mu bilo na nekom radnom mjestu u informatičkoj kompaniji nego na nastavničkom mjestu. Fiziku smo profesore mjenjali ko papuče, jedini koji je bio za svaku pohvalu je Rister, a ostali svi su (na sreću) otišli kolko ja znam

Kako stojiš s upisima na kraju?

Meni je Crnobrnja bila baš odlična. Istina da je puno ljudi imalo 20, al u moje doba ona nije uopće bila nešto stroga, žena je poticala učenike da nauče barem nešto da im može 2 barem dat, al većina, pogotovo matematičari, su imali veliku averziju prema tom latinskom je 'to je mrtvi jezik i nikad mi to u životu neće trebat' i 'ja sam matematičar, ne trebaju meni jezici', što je stvarno žalosno. Meni kao biologu je latinski bio koristan, ne samo u kontekstu struke nego i za opće znanje.

Mislim da će te pripremit za fax, al to ti dosta ovisi i o tebi-da li si ti voljan trudit se, pratit nastavu i ispunjavat sve obaveze. Ako stekneš disciplinu fax ti neće bit pretežak, jer na faxu te više niko neće tjerat da učiš-moraš sve sam i nema kampanjskog rada. Osobno sam pri upisu upala u sve izbore koje sam stavila, na kraju upisala i ono što mi je bilo prvi izbor, prosjek mi se vrtio između 4.6-4.8 i za maturu se nisam pretjerano spremala osim matematike (to sam mjesec-dva spremala)
Ti si bila druga smjena, a to je skoro kao druga škola nego moja jer većinu mojih prof onda nisi imala.

Sa upisima stojim dobro, 1.sam na rang listi za željeni fakultet. No, mislim da je sve skupa moglo proći s manje stresa da sam se mogao fokusirati samo na maturu i da nisam morao raditi neke druge predmete.
Gafsi is offline  
Odgovori s citatom