Ja sam većinu prezimena profesora zaboravila, završila davne 2017.-te

Biologija mi je bila mislim Šepetanc, kemija je profesorica orišla u penziju pa smo u 4. dobili drugu al mi je i ona bila skroz korektna i optimalna, na žalost ne mogu se sjetit prezimena, tada je bila cca 40+g., crvena duga kosa, bila je razrednik matematičkom F razredu.
Informatika isto kako si i rekao. Al meni je malo žao tog profesora jer čovjek realno ima znanja i ima žicu za to, al nekako je 'out of touch' sa ljudima oko sebe i vanjskim svijetom. Jako dobra osoba, al po meni bolje bi mu bilo na nekom radnom mjestu u informatičkoj kompaniji nego na nastavničkom mjestu. Fiziku smo profesore mjenjali ko papuče, jedini koji je bio za svaku pohvalu je Rister, a ostali svi su (na sreću) otišli kolko ja znam
Kako stojiš s upisima na kraju?
Meni je Crnobrnja bila baš odlična. Istina da je puno ljudi imalo 20, al u moje doba ona nije uopće bila nešto stroga, žena je poticala učenike da nauče barem nešto da im može 2 barem dat, al većina, pogotovo matematičari, su imali veliku averziju prema tom latinskom je 'to je mrtvi jezik i nikad mi to u životu neće trebat' i 'ja sam matematičar, ne trebaju meni jezici', što je stvarno žalosno. Meni kao biologu je latinski bio koristan, ne samo u kontekstu struke nego i za opće znanje.
Mislim da će te pripremit za fax, al to ti dosta ovisi i o tebi-da li si ti voljan trudit se, pratit nastavu i ispunjavat sve obaveze. Ako stekneš disciplinu fax ti neće bit pretežak, jer na faxu te više niko neće tjerat da učiš-moraš sve sam i nema kampanjskog rada. Osobno sam pri upisu upala u sve izbore koje sam stavila, na kraju upisala i ono što mi je bilo prvi izbor, prosjek mi se vrtio između 4.6-4.8 i za maturu se nisam pretjerano spremala osim matematike (to sam mjesec-dva spremala)