Pogledaj jedan post
Old 21.08.2022., 10:43   #2653
Quote:
Smotani2 kaže: Pogledaj post
... isto kao i što kad netko dođe u bolnicu u terminalnom stadiju teške bolesti, rutinskom pretragom nađu mu koronu, pa kad umre, krivac je korona...

Moglo je doći, ali prijašnji lijek je više od deset godina kontrolirao osnovnu bolest. Ni vrag da se desila takva slučajnost da se poklopila promjena lijeka i pogoršanje...

No i tako je to sve nagađanje.
Poanta priče je da je naš zdravstveni sustav svojim nedjelovanjem, nemarom i zloćom pojedinaca ubio više ljudi od korone.
Ma slicno je i vani, samo bez mita i normalno si se lijecio za korone, ovdje su naprosto prestali raditi.

Bila sam u bolnici u inozemstvu kad su mi davali prevelike doze kortikosteroida i skoro me ubili, jer su bila djeca doktori, nisam bila tezi slucaj pa se seniori time ne bave. I vidjeli su koliki mi je tlak, ali nije im palo na pamet smanjiti mi dozu. Mjesecima sam se oporavljala od toga

Kolegica je doma pala niz stube, strgala se, u bolnici je pala s postelje, i umrla. Sto reci? Isto u inozemstvu.

Poznato je da dosta ljudi umire od lijekova i u bolnicama. Ali kad je sve po protokolu i kad su doze preporucene, iako prevelike, nema odgovornosti.
Arijela is offline  
Odgovori s citatom