Pogledaj jedan post
Old 20.10.2022., 22:30   #4
Problem je što sam dobio type c na type c kabal, ali nisam dobio strujni adapter u paketu sa type c izlazom. Tako da fora sa "izbacili smo punjač jer možete koristiti stari" ne drži nikakvu vodu, jer stari punjači imaju USB-A izlaz.

Dakle, velika većina S21 korisnika je morala kupiti 25W strujni adpater sa type C izlazom, ili koristiti neki stari punjač sa starim usb kablom, a ovaj u kutiji type C to type C nije u tom slučaju od koristi.

Kao što rekoh, ne bi bio problem da je to standard na koji svi prelaze, a ne ovako neki da neki ne.
Bio sam prije mjesec dana na Malti, u smještaju su mi rekli dati adaptere za EU utičnice (oni koriste UK utičnice). Kad sam došao u smještaj, kažu da ipak nemaju slobodne adaptere.
I sad da sam ponio samo type c to type c usb kabel i strujni adapter, ne bih imao gdje puniti jer nigdje ne mogu uštekati type C, ni televizor nema taj utor, ali zato televizor ima USB-A utore i pored utičnica u smještaju postoje po 2x USB-A utora.

Neki novi auti imaju type C utore, neki USB-A.
Fore s ekologijom a imam nikad više kablova i nikad više problema.

Btw ta fora da USB-A podržava max punjenje do 66W a type C do 100W ne drži nikakvu vodu za Samsung, s obzirom da oni i dalje još drže sramotnih 25W.
rap_boy is offline  
Odgovori s citatom