Quote:
Deere kaže:
OK, razumijem, ali nisi mi odgovorila na pitanje: što bi ti sada osjećala da te netko prisiljava na cjepljenje po treći puta - a ti vidiš da to možda i nije riješenje? Mislim postoje metode kako to napraviti, svi znamo kako je to išlo u Austriji (na ono sa kaznama mislim, zanima me kako je to prošlo i koliko ljudi su tamo uopće uspjeli natjerati da se cjepe). Ali sada svi vidimo da priča ima rupa, da stvari ne funkcioniraju kako je bilo zamišljeno i da cjepivo - čini se - izaziva i neke nuspojave. Mene zanima u svijetlu svega toga - što bi ti sada osjećala da te netko siluje cjepivom (busterom u tvojem slučaju)? Ono doslovno da ti veli nema plaće/mirovine/zdravstvenog osiguranja/štogod ako se ne cjepiš? A sa druge strane sama vidiš da priča ne drži vodu.
|
Oni su (razbojnici i sotone) shvatili jedno - moraju "ubiti" protok istine po svaku cijenu. Kada krenu ponovo , a hoće, učiniti će sve potrebno da zatru istinu. I tada će to napraviti bez imalo kolebanja.
Quote:
Riječni rak kaže:
Otkud znaš da ublaži? Rekli vrtni i družina? Rekli su oni svašta.. i da štiti 100% pa spuštali letvicu.
Koliko vrlo loše? Jel bi izašla na ulicu iako su ti se prosvjedi, kad su se dešavali, gadili? Ne znaš puno više. Puno više ćeš znati ako ikad progledaš.
Najlakše je sad misliti da toga više neće biti. Imala si svoju potvrdu koju si vrlo lako ishodovala, vjerujući tim banditima. Baš te bilo briga za segregaciju prema onima koje nisu prevarili, čak štoviše i likovala si.
Nemoj zgnječiti sad tog crva sumnje koji ti se uvukao, jer sutra ćeš instalirati i klimatsku aplikaciju ili kakvu god ludost ta bagra moćnika smisli.
|
Inteligentan čovjek sluša, promatra, razmišlja i to svaki detalj, svaku sitnicu. Tko , što, kada, kako, zašto? Onaj drugi ne razmišlja ni malo. Lijen je , a i ograničen te odgojen da sluša autoritet. Nema kritičkog razmišljanja. Tako da sam skeptičan da ćeš nekog tko nakon 2 godine još uvijek brani službenu priču, navesti na promjenu stava, navesti ga da progleda? U to još uključi ego koji nikako ne može podnijeti da je u krivu i eto.
Quote:
Banana10 kaže:
Uf, uf...
Ajde vidi 12 minuta ovog videa pa zaključi sam što je ostalo od nekih časopisa, double blind review, empiričkih eksperimenata i uglednih znanstvenika...Nekih, da se razumijemo...
https://rumble.com/v1txfe0-long-vers...erre-kory.html
Daju ti slajd s rezultatima i onda u javnoj prezentaciji ti prezentiraju laž da lijek nema utjecaja a sam vidiš na njihovom slajdu da ima. Eto, toliko daleko idu manipulacije, za detalje pogledaj 12 minuta.
|
Ako nije do sada shvatio niti neće shvatiti. Okani se ćorava posla. Svako radi kako misli da je najbolje. Neka se cijepe svaki mjesec, ali neka se maknu od mene/nas sa svojim tupavim idejama! P.S. Da volu ili magarcu kažeš da Ivermektin od 15e nije dobar, ali da je dobar tvoj Remdisivir od 3 000e...mislim da bi te i magarac provalio i rekao da lažeš? Milijarde ljudi to nisu shvatile, to što je i magarac shvatio. I još su goropadni i napadaju?