Pogledaj jedan post
Old 09.01.2023., 13:08   #19
Engin jučer, na svojoj Instagram story:

"Neka nam bude sretno!" (= Neka nam put bude otvoren! )

Ima li neke simbolike u načinu pisanja objave? Slovo "a" u riječi açık napisano velikim slovom? Ili je netko pisao u brzini?
Prepisujem: yolumuz Açık olsun...

Na kraju fotografije i ovo: YENI DİZI YAKINDA = USKORO NOVA SERIJA

Birsen Altuntaş, danas, 9.1., i s ovom vijesti: Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Adım Farah’ dizisiyle ilgili yaşadığı büyük şaşkınlık / Farah Zeynep Abdullah jako se iznenadila što se serija zove "Zovem se Farah" (9.1. 23)

Shvatila sam da je glumici Farah bila ponuđena naslovna uloga u seriji "Zovem se Farah", ali nije je prihvatila jer tad nije željela raditi TV seriju/na televiziji. Iznenadila se vidjeviši svoje ime u naslovu serije... tj. da bi ona isto ime imala i u seriji. Saznalo se da je tad producentu iznenađeno rekla: "Zar razmišljate o tome da seriju tako nazovete?"

Članak završava ovim odlomkom:

"Govori se da je Abdullah neugodno što serija nosi njezino ime, jer je ona s imenom Farah najpoznatija u Turskoj. Prema Google podacima broj osoba koje se koriste imenom Farah u Turskoj je 594 , a broj osoba s imenom Farah u Istanbulu je 68."

Haha, i meni je ime Farah Zeynep Abdullah najprije palo napamet kad sam vidjela naslov serije!
kedi18 is online now  
Odgovori s citatom