Pogledaj jedan post
Old 27.01.2023., 16:39   #2648
Quote:
Loreanna kaže: Pogledaj post
Isplati se i njima, jer ovako npr Disney i Showtime od mene ne dobivaju trenutno ništa, a s All in One dobili bi po par $.. pomnoži sa milijunima korisnika i nije zanemarivo. Naravno, ostavila bi opciju tko želi samo jednu stvar da može, ali TREBAMO BUNDLE [emoji2]

Btw, prešla sam već cijelu prvu sezonu i pola druge Shamelessa - preluda serija! [emoji1787][emoji7]Scenaristima kapa do poda! Iako mislim da su pretjerali s brojem sezona, bojim se da će se kasnije razvodnit i radnja i likovi..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stoji i to ali opet mislim da ovako im se vise isplati jer od 10 ljudi po 10 dolara naprimjer imaju 100 mjesecno. Kroz bundle opciju od 10 pretplatnika bi imali mozda 20-30 posto toga.... Bolje im je 10 pretplatnika ovako jer kroz bundle bi morali imati 20-30 pretplatnika da dobiju isti novac... Ne znam ja mislim da je problem i kontrola. Ako 3 servisa se ujedine ko od njih ima kontrolu nad biznisom. Onda HBO je daleko veci od nekog manjeg servisa naprimjer i zasto bi oni sa 10 miliona pretplatnika udruzili se s nekim ko ima 2 miliona...za nas bi to bilo ekstra hehe ali sigurno njima ne odgovara jer da odgovara skontali bi oni kako i sta, kad je dolar u pitanju si se puede hehe
Admir313 is offline  
Odgovori s citatom