Pogledaj jedan post
Old 04.02.2023., 22:22   #872
Quote:
cobico kaže: Pogledaj post
Pozdrav ekipa..ako moze pomoc oko odabira koje kamere staviti posto ima puno modela pa se ne mogu odluciti jer mi je to malo sve novo..dvojba je izmedu Reolink i hikvision.

Treba mi 5 kamera 4 bi isle vani da pokriju cijelo dvoriste i jedna unutra u dnevnu sobu,moraju imati senzor pokreta sa javljanjem na mob ap,night vision i minimum 4 mpx da se cim bolje vidi.

Sve bi bilo povezano kabelom Utp do snimaca i u router..Jel se spaja normalno kao i za internet jer imam klijesta za krimpanje pa bi si ja to sam sredio.

Na sto se jos mora paziti kod kupovine a da nisam napisao..

Ako moze neki prijedlog modela da opet nije 300e komad nego u nekim normalnim okvirima do recimo do 1200e otrpilike je budzet.

Nasao sam jedan set od Hikvision kamere su model DS2CD1143G0-I 4 mpx sa snimacem 8 kanala 2 TB model WD20PURZ i svom opremom otrpilike 650e pa ako moze info jel se to isplati uzeti..

Toliko od mene hvala na pomoci
To ti je dome camera (u staklenom kućištu), to ne preporučam vani jer se staklo lako zaprlja i onda kada se IR upali navecer imaš mrtvi kut. 2axis kamera - ne možeš je na zid staviti, samo strop ili kupiti nosač DS-1272ZJ-110. Model je G0 znači nema naprednu analitiku što ti baš puno ne znači kod notifikacija jer ćeš imati more lažnih alarma pa ćeš to i brzo ugasiti. G2 bi bile bolje ako te zanimaju pravodobne informacije, ali onda i cijena raste.
Reolink traži s pametnom analitikom, ali vodi računa da noćni rad nije u razini hik-a. Recimo da je reolink ok do nekih 10m, sve preko je izražen ghosting.

Sent from my motorola edge 20 using Tapatalk
GuardianOTB is offline  
Odgovori s citatom