Quote:
cobico kaže:
Pozdrav ekipa..ako moze pomoc oko odabira koje kamere staviti posto ima puno modela pa se ne mogu odluciti jer mi je to malo sve novo..dvojba je izmedu Reolink i hikvision.
Treba mi 5 kamera 4 bi isle vani da pokriju cijelo dvoriste i jedna unutra u dnevnu sobu,moraju imati senzor pokreta sa javljanjem na mob ap,night vision i minimum 4 mpx da se cim bolje vidi.
Sve bi bilo povezano kabelom Utp do snimaca i u router..Jel se spaja normalno kao i za internet jer imam klijesta za krimpanje pa bi si ja to sam sredio.
Na sto se jos mora paziti kod kupovine a da nisam napisao..
Ako moze neki prijedlog modela da opet nije 300e komad nego u nekim normalnim okvirima do recimo do 1200e otrpilike je budzet.
Nasao sam jedan set od Hikvision kamere su model DS2CD1143G0-I 4 mpx sa snimacem 8 kanala 2 TB model WD20PURZ i svom opremom otrpilike 650e pa ako moze info jel se to isplati uzeti..
Toliko od mene hvala na pomoci
|
To ti je dome camera (u staklenom kućištu), to ne preporučam vani jer se staklo lako zaprlja i onda kada se IR upali navecer imaš mrtvi kut. 2axis kamera - ne možeš je na zid staviti, samo strop ili kupiti nosač DS-1272ZJ-110. Model je G0 znači nema naprednu analitiku što ti baš puno ne znači kod notifikacija jer ćeš imati more lažnih alarma pa ćeš to i brzo ugasiti. G2 bi bile bolje ako te zanimaju pravodobne informacije, ali onda i cijena raste.
Reolink traži s pametnom analitikom, ali vodi računa da noćni rad nije u razini hik-a. Recimo da je reolink ok do nekih 10m, sve preko je izražen ghosting.
Sent from my motorola edge 20 using Tapatalk