POIS cause
Član sam reddita,(respektabilan prema karmama)ima već par godina i tamo sam subscribean na dosta toga i pratio sam normalno NoFap i POIS community.
Naime bilo je par postova gdje se tvrdilo da tijekom orgazma dolazi do otpuštanja jakog nakupljenih teških metala posebno žive kroz organe i naročito u mozgu.
E sad nedavno u nizozemskoj gdje je meka liječenja toxičnosti živom od 30 pacijenata sa POIS 28 su imali na testu iz kose enormne vrijednosti žive.
Moji simptomi odgovaraju mercury poisoning 1/1(neki naočiti kronična anxioznost posebno nakon orgazmiranja, tinnitus, floatersi u očima, mišićne fascikulacije, razne neurološke senzacije etc).
Naravno prvi korak je rješiti se izvora(amalgamske plombe i jedenje tune).
Za tjedan dana će biti godina dana od mijenjanja 4 amalgamske plombe u kompozitne).ne sjećam se više kome sam išao, no u zg ima jedan ili dva biozubara koji to rade sa zaštitama.
Nakon toga oporavak je godinu, dvije s time da mora dobro radit jetra/bubrezi i preporuča se chelation proces jer živu iz mozga se ne može izvaditi prirodnim putem
Btw.mercury poisoning nosi sa sobom i candidu overgrowth i MCAS(mast cell aktivaciju).
Chelation protokol kojega ja koristim je:
NAC 600MG sa selenom 3X, R-ALA(100mg 2x), Zeolit klinoptilolit(5g 2x) i peptidi BPC-157 i KPV(2x).
Preporuka je prije zeolita 2 tjedna samo uzimat BPC-157 da oporavi crijeva od candide i NAC i milk thistle da dovedu u red jetru, oni će već počet izbacivat toxine i onda nakon 2tjedna Zeolit da to sve pokupi i izbaci urinom i stolicom.
Za živu iz mozga samo R-ALA i NAC istodobno uzimanjem mogu izvuči.
What I've noticed is that bpc will allow me to take stronger doses of detoxing things like kelp , chlorella (for iodine, with naturally occurring companion nutrients)
Any detox protocol is harsh on the body. Parasites, heavy metals, bacteria it all throws your body through the ringer.
Bpc allows me to handle it much better and I can be far more consistent with my other protocols.
I do this alot to treat chronic Lyme and bpc (along with mk677) is a MAJOR game changer.