Quote:
dillema2012 kaže:
Ovom prilikom dijelim sa svima zainteresiranima moje gorko iskustvo s tvrtkom VGS FENSTER iz Zeline koja nudi izradu i ugradnju PVC stolarije. Radi se o apsolutno neprofesionalnom vlasniku koji se ne pridrzava dogovorenih rokova isporuke i ugradnje stolarije, a koja je avansno placena u 60% iznosu!!
O kvaliteti same stolarije nemogu komentirati jer je Ugovor sklopljen na osnovu pisane specifikacije PVC stolarije i izlozbenog primjerka kojeg sam imao priliku vidjeti.
Epilog ce izvjesno biti podizanje tuzbe i potrazivanje uplacenih sredstava. Ukoliko ima prevarenih korisnika usluga tvrtke VGS FENSTER sa slicnim iskustvom molim da me kontaktirate.
Moja topla preporuka svi koji trazite ponude za izradu i ugradnju PVC stolarije zaobidite u sirokom krugu VGS fenster iz Zeline https://vgsfenster.hr
|
Poštovani, javljam Vam se na post jer sam ja imao još gora iskustva s njima.
Uzeli su novac, kasne mjesecima i nisu odradili ništa - nula. Vječite isprike, molbe za odgodu, obećanja da će doći taj i taj datum, pa potom otkazuju na dan kada su trebali doći ili ne dođu uopće bez ikakve najave ili objašnjenja i sl.
Ogorčeni smo i također pokrećemo postupak protiv njih.
Biste li bili zainteresirani za razgovor oko toga? Možda si možemo uzajamno pomoći!
kontakt:
[email protected]