Pogledaj jedan post
Old 20.08.2007., 19:34   #171
agroturizam i fancy... malo čudno zvuči...
meni su se po glavi vrtile razne vile sa bazenima, pa onda na otvorenom to sve lijepo uz šatore i bla bla... idila.
ali, kad sam počela gledati te cijene tih šatora i toga svega malo sam se izbedirala, jer ipak nije da sam miljunašica.
a za Paladnjake nisam nikad čula dok mi jedna žena nije rekla da je čula da tamo ljudi rade pireve i ja i dragi, već pomalo očajni od cifri u glavi, smo se uputili tamo i kad smo došli, ta vibra nas je opčinila, zaboravili smo sve fensiče koje smo zamišljali. mjesto je super. opušteno, domaće, vrhunsko vino, super cijena....
nakon toga sam čula od dosta ljudi da su bili skroz zadovoljni. ali evo, za mjesec dana( , ti mogu sve reći.
a ako biš neki fensić, probaj pogledati dva baladura, pilkovići. ne znam koliko vas ima, ali za mali broj ljudi je totalno super...
malo je meni papreniji, ali to je to. ako hoćeš fensi.

a btw. nije da ti se na agroturizmima krave i svinje šeću naokolo, tako da ti sa malo mašte i dobrom dekoracijom od svega možeš napraviti fensi. uostalom, stranci plaćaju masnu lovu za doći na odmor u neki agroturizam, ili na neko selo...
pa ko kaže da krave nisu fensi??

malo se šalim.
colorblind is offline  
Odgovori s citatom