Pogledaj jedan post
Old 20.08.2007., 23:38   #24
Quote:
marija8 kaže: Pogledaj post
imam problem sa kombi bojlerom vaillant. već se duže vrijeme plamenik teško pali, a danas cijeli dan nema tople vode. mislila sam da je problem u bateriji(kojom se valjda pali plin) pa sam zamijenila iste, bilo je ok 2tj. no onda sve po starom. ne znam detalje o bojleru, nema nikakvih oznaka osim marke istog i datuma na posebnoj naljepnici servisa koji je bio prije godinu dana. podstanar sam a gazda nije previše susretljiv kod ovakvih stvari. znate li otprilike u čemu bi mogao biti problem i koliko bi koštao popravak?

hvala!!
Znam što znači biti podstanar i kakvih sve gazdi ima. Ali jedno je sigurno, gazda ti MORA osigurati ispravan prostor za život, tj sve u stanu/kući mora raditi. Popravci bojlera, krovišta i slično su njegov problem. Mene je jedan gazda izbacio jer nisam htio o svom trošku postaviti radijatore u stanu, pa da onda plaćam smanjenu stanarinu. Kao da me nebi i nakon montaže radijatora izbacio.

Izmjene osigurača, žarulja i slično su ipak tvoja briga, ali bojler je svakako njegov problem.