Pogledaj jedan post
Old 03.06.2023., 10:15   #5
Neznam za ovu prehranu putem krvnih grupa, no tvrdnje za ebv stoje, tj.sve više ih je dokazano studijama na pubmedu za ms, lupus itd.

Takodje za diabetes alfa lipoična kiselina(R-ALA), n-acetyl cysteine(NAC) i b1 (benfotiamin).

Ja imam genetski deficit b1 i imao sam grozne neuropatije šta sam stabilizirao sa benfotiaminom i antioxidansima R-ALA i NAC.
Takodje big deal je Sulforaphane-extrakt brokule koji isto podize glutation. Bitno je da u sebi sadrži enzim myrosinase za razgradnju jer će ga inače jetra satrati.

Općenito sam veliki pobornik Life Extension i Jarrow branda, a za gljive Real mushroomsa.

Realno sve šta on iznosi prosječnik korisnik reddita na podforumima supplements i nootropics znade.

Prije godinu i pol svi koji tvrdili da EBV je uzrocnik MS-a su bio ismijani, danas je to potvrđeno klinickim studijama.
Takodje se zna da najjače anti-EBV komponenete se nalaze u polipeptidima gljiva Reishi i Cordyceps,a lions mane da vrsi remijelinizaciju mijelinske ovojnice.

Mada ne moze se bas EBV skroz kriviti za sve..tu je bermudski trokut EBV-CANDIDA-HEAVY METAL POISONiNG.

EBV i Candida se hrane šećerom i živom. Herpes virusi aminokiselinom Arginin iz mesa, i iz toga razloga mnogi sa autoimunim bolestima izbacuju meso ili prelaze na OMAD(one meal a day) da izgladnjuju virus.