Pogledaj jedan post
Old 03.06.2023., 22:03   #143
Quote:
proab kaže: Pogledaj post
Što ne možeš nikako tih 4 godine pretvoriti u neku višu na pravu s dva-tri ispita razlike? Ako ništa na nekom drugom sveučilištu ako to ZG ne dozvoljava.
Pa onda temeljem toga upisati na nekom privatnom diplomski još 2 godine online? Da ne ideš od nule.

Nažalost ne mogu, probala već, da se prebacim na upravno pravo trebala bi polagati razliku koja mi dođe isto kao da idem još polagati tih dva semestra + diplomski na pravu, a to je onda lošija opcija jer upravno pravo je bacc., a ovo je mag., osim toga mislim da mi mozak realno danas radi na drugim frekvencijama nego u doba studiranja i da nisam vise u stanju bubati napamet suhoparnu materiju, a nemam vise ni uvjeta za to uz dijete, obiteljske obaveze i zahtjevan posao. Treba mi studij gdje mogu popratit predavanja u ono doba koje mi odgovara jer da nakon posla idem na predavanja od 16-20 mi je malo neizvedivo.
Doba mi se čini dobra opcija jer je potpuno online pa čak i ispiti, ne mislim da cu biti pošteđena ucenja, ali svakako je bolja opcija polagati ispit od kuće nego putovati 200 km od kuće u jednom smjeru za ispit od 45 min.
Koliko sam vidjela dioloma se može nostrificirati, a meni je ona i tako samo papir ako jednom odlučim otići iz ove firme pa da u drugoj mogu odmah aplicirati na mjesto voditelja.
Corinna is offline  
Odgovori s citatom