Quote:
proab kaže:
Što ne možeš nikako tih 4 godine pretvoriti u neku višu na pravu s dva-tri ispita razlike? Ako ništa na nekom drugom sveučilištu ako to ZG ne dozvoljava.
Pa onda temeljem toga upisati na nekom privatnom diplomski još 2 godine online? Da ne ideš od nule.
|
Nažalost ne mogu, probala već, da se prebacim na upravno pravo trebala bi polagati razliku koja mi dođe isto kao da idem još polagati tih dva semestra + diplomski na pravu, a to je onda lošija opcija jer upravno pravo je bacc., a ovo je mag., osim toga mislim da mi mozak realno danas radi na drugim frekvencijama nego u doba studiranja i da nisam vise u stanju bubati napamet suhoparnu materiju, a nemam vise ni uvjeta za to uz dijete, obiteljske obaveze i zahtjevan posao. Treba mi studij gdje mogu popratit predavanja u ono doba koje mi odgovara jer da nakon posla idem na predavanja od 16-20 mi je malo neizvedivo.
Doba mi se čini dobra opcija jer je potpuno online pa čak i ispiti, ne mislim da cu biti pošteđena ucenja, ali svakako je bolja opcija polagati ispit od kuće nego putovati 200 km od kuće u jednom smjeru za ispit od 45 min.
Koliko sam vidjela dioloma se može nostrificirati, a meni je ona i tako samo papir ako jednom odlučim otići iz ove firme pa da u drugoj mogu odmah aplicirati na mjesto voditelja.