Quote:
Mad_Hatter kaže:
Isto kao i Teta. s tim da meni i prestane biti ljepljiv kako se onaj sjajni sloj skine od jela, pića i pričanja.
A tebi, Cale, Charmed stoji famozno, ljubomorna sam, na meni baca na breskvu, ni R od roze nema.
Nego, kad ih već spominjemo, Teta, jesu li i tvoji nakon nekog vremena od otvaranja kao malo... ublažili boju? Tipa, Coy je bio baš jako taman, skoro ljubičast kad sam ga tek kupila, da bi nakon par mjeseci skužila da je sada više mauve, sličniji onim promo-slikama. Peachy je na meni bio skoro pa grunge smeđ, sad je neka tamnije-nude-breskva... Čak i Awestruck mi se kroz mjesec dana kao posvijetlio i sad mi nije jasno jel ja to haluciniram ili se njima pigmenti stvarno kroz koji mjesec malo kao primire?
|
@Xena hvala
Meni najvjerovatnije ide na rozo jer imam rozi podton.
Narucivala sam preko Notina (bila neka akcija free postarina plus 15% na narudzbu pa sam se kao odvazila, kupujem ovaj ruz vec godinu dana

)
Meni je teze dat sitne novce nego vece.
Ovo sta teta i ti pisete, ne lipi se ni meni kad skinem sjaj al ja sam ga i kupila poradi sjaja.
I sad sam par dana kombinirala, kad stavim neko sjajilo razgradi ruz i bude jos ljepljivije.
Pa sam se sjetila onog balzama od max factor lipfinity ruza i koristim njega preko ovoga i bude mi i fino sjajno a o ne ljepi se.
Pa eto ako nekome pomaze hint a zeli sjaj.