Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2020

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.07.2021., 09:50   #1681
Preko 100.000 Engleza potpisalo peticiju da se finale ponovi jer suđenje nije bilo fer
Sudden Sid is offline  
Old 14.07.2021., 10:07   #1682
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
Preko 100.000 Engleza potpisalo peticiju da se finale ponovi jer suđenje nije bilo fer
Too, kmecite jos malo, to je pjesma koju volim cuti

Bolje bi im bilo da potpisuju peticiju za otkaz Waistcoata
shadowgirl is offline  
Old 14.07.2021., 11:35   #1683
Svugdje se mogu naći budale koje će tako nešto potpisati. Francuzi su nakon ispadanja od Švicarske skupili 250 tisuća potpisa za ponavljanje utakmice.
ervi34 is offline  
Old 14.07.2021., 11:44   #1684
Jedini tko je gluplji od ovih koji rade te ankete je onaj tko to objavi kao vijesti
Pablo is offline  
Old 14.07.2021., 12:06   #1685
Quote:
Pablo kaže: Pogledaj post
Jedini tko je gluplji od ovih koji rade te ankete je onaj tko to objavi kao vijesti
tocno, neka budala napravi online anketu i ljudi to poklikaju i to nekima vijest. a posebno oni koji se zapale na tu "vijest"
klingonac_worf is offline  
Old 14.07.2021., 14:20   #1686
Quote:
bijesprvi kaže: Pogledaj post
Nero kljucaj topic. Vrijeme je.
ne još, trebamo sačekati stručnu opservaciju cijenjenog korisnika versilov.
nakon toga je svaki upis suvišan.
Imran is offline  
Old 17.07.2021., 15:54   #1687
Sad se ekipa vjerojatno razišla,ali evo recimo živo me zanima mišljenje o Talijanima i snimkama slavlja koje iskaču po internetu zadnjih dana.Nisam nigdje ništa mogao pročitati kako se radi o smeću od naroda

Također me zanimaju brojke umrlih tijekom slavlja jer pojedine scene su bile zaiste gadne.Ili da bolje formuliramo,brojke ubijenih
Old 17.07.2021., 19:39   #1688
Teško je nadmašiti Francuze.
Old 22.07.2021., 22:55   #1689
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
Divim se engleskom optimizmu.Da se ponovno igra Talijani bi komotno dobili.

Quote:
Leeds United kaže: Pogledaj post
Sad se ekipa vjerojatno razišla,ali evo recimo živo me zanima mišljenje o Talijanima i snimkama slavlja koje iskaču po internetu zadnjih dana.Nisam nigdje ništa mogao pročitati kako se radi o smeću od naroda

Također me zanimaju brojke umrlih tijekom slavlja jer pojedine scene su bile zaiste gadne.Ili da bolje formuliramo,brojke ubijenih
Nevjerojatno, ali Talijani su slavili naslov europskog prvaka.Čudaci!
Zadnje dvije rečenice uopće ne zaslužuju komentar.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:05.