Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Astrologija

Astrologija Astrološka edukacija, razmjena mišljenja, diskusije...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.04.2025., 15:25   #5721
Quote:
3Tufahija kaže: Pogledaj post
Sad se mora izabrati za 20 dana, jer prije su ta cekanja bila znatno duža.
a ne, konklava mora biti sazvana najkasnije 20 dana od smrti pape, a samo trajanje konklave nije određeno, mogu ga odabrati isti dan ili nakon par godina.

astrološki će biti zanimljivo vidjeti hoće li se bijeli dim poklopiti s ulaskom saturna u ovna, odnosno u egazaktnu konjukciju s neptunom I hoće li činjenica pada saturna ipak značiti nastavak liberalijih vjetrova. a tu su i pluton i uran (uskoro) sa sekstilima i svakako govore da će konklava biti "zanimljiva".

nadam se da ću se večeras natjerati pogledati konklavu, film.
Old 27.04.2025., 17:57   #5722
Čak i ako se poklopi zanimljivo je to što ove godine koliko god bili blizu, Saturn i Neptun se istinski neće dodirnuti. Nastavljaju svoj ples, cijelo vrijeme su tako jako blizu, a egzaktne konjunkcije nema, tek 20. veljače iduće godine. Tako da nema potpunog kontakta duhovnosti (Neptun) s Saturnom (ocem, učiteljem). Čini se da će se papa izabrati po kodu da se zadovolje oba interesa (duhovni i svjetovni).

P.S. Da je takav sinhro tj. konjunkcija na nula ovna sigurno bi dobili prvog crnog papu.
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 18:59   #5723
rubylee, u pravu si

Fish1968, podržavam da bude Papa afro korijena

Ja sam voljela ovog Papu.
Old 27.04.2025., 19:33   #5724
Quote:
Lunor kaže: Pogledaj post
Nema veze gdje si, bitno da ti je super. Mozes biti i u gradskom parku.

Quote:
Totewo kaže: Pogledaj post
Di bi se meni isplatilo biti za rođendan?
Evo, gađaj linije Venera, Jupitera .
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 10:41   #5725
Quote:
Nema veze gdje si, bitno da ti je super. Mozes biti i u gradskom parku.
Quote:
Fish 1968 kaže: Pogledaj post
Ja uopce ne razumijem ovakav tip izjava.

Quote:
Evo, gađaj linije Venera, Jupitera .
Simpaticna igrica. Bukirala sam Pluton/ASC.

Jupitera ima jako malo, ili je u oceanu ili Indiji, Kini, dijelu Rusije, ali bila na Islandu i tamo mi je bas bilo lijepo.
U biti treba kliknuti na mjesto koje se zeli.

Rodno mjesto mi pada na Saturn i Sjeverni cvor
Totewo is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 13:18   #5726
Quote:
Rich people never do. (White lotus sesson 4)

Quote:
Simpaticna igrica. Bukirala sam Pluton/ASC.
Kundalini experience

Quote:
Toliko zelim da je ovaj koncept tocan jer je prezabavno

Posebnomi je zapalo za oko jedno mjestašce na zemljinoj kugli : Siwa osis u Egiptu..Bas na tom mjestu gotovo egzaktno mi se križa linija sunca i linija jupitera ...sto navodno vrlo beneficno utjece na zdravlje, zivotni duh i revitalizaciju cjelog organizma. Healing energy.

Nisam neki ljubitelj orijenta ni visokih temperatura ali ovo magicno mjesto, koje je sudeci prema mojoj natalki za mene posebno "magicno", zacjelo upisujem u bilježnicu. ^^

https://www.google.com/search?client...M&vssid=mosaic

Imam osjecaj kad bih usao u ovu vodu da bi mi se aura ekspanirala do besvjesti...ako je ovaj koncept uopće točan.

^^ U svakom slucaju idem sad da detaljnije proucim astromapu.
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 14:58   #5727
i ja sam gledala kakva je klima u Denveru (od cijele Amerike, nudi mi to i Miami )
uglavnom, u Denveru prosječno 5 sunčanih dana mjesečno. ko Zagreb. užas.

od egzota, dobro bi mi bilo na Šri lanki... ali kažu da tamo možeš hraniti slonove i eto diviti se prirodnim ljepotama

iako bik, nekako me ne oduševljava samo priroda i eto..uživaj u zelenilu

isto tako i nešto duhovne prirode...
kad sam bila u onoj crkvi u kojoj je papa pokopan, frendica me tjera da palim svijeću a ja tražim euriće da ubacim u aparat je hoću vidjeti zlato na stropu (osvjetle ga uz plaćanje simbolično )

materijalist valjda
leonidas27 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2025., 18:46   #5728
Quote:
Vjerojatno je. Ako ništa, bar si preuzela paket pa nece biti u problemu.
Jedan dostavljač je dao tipu pogrešan paket od drugog tipa i da vidis raspleta i zavrzlama. Ovaj sve raspakovao i zove zbunjen, a drugi ceka a nije napojnica ni bila u prici.
Ja uvijek strepim nad posiljkom, zamisljajuci najgore scenarije, ali dosad se nikad nista lose nije dogodilo. Mozda ta moja stalna konekcija mislima s poslijkom je usmjerava u pravom smjeru.

Nisu mi nikad bile bas jasne te mape. Ali koliko vidim, nema mjesta za mene na svijetu.
Sve neke cudne lokacije. Egipat, Indonezija, Ocean...
Old 28.04.2025., 19:11   #5729
Quote:
Snen kaže: Pogledaj post

Kundalini experience

Toliko zelim da je ovaj koncept tocan jer je prezabavno

Posebnomi je zapalo za oko jedno mjestašce na zemljinoj kugli : Siwa osis u Egiptu..Bas na tom mjestu gotovo egzaktno mi se križa linija sunca i linija jupitera ...sto navodno vrlo beneficno utjece na zdravlje, zivotni duh i revitalizaciju cjelog organizma. Healing energy.

Nisam neki ljubitelj orijenta ni visokih temperatura ali ovo magicno mjesto, koje je sudeci prema mojoj natalki za mene posebno "magicno", zacjelo upisujem u bilježnicu. ^^

Imam osjecaj kad bih usao u ovu vodu da bi mi se aura ekspanirala do besvjesti...ako je ovaj koncept uopće točan.

Na opcijama imaš relocation with reference plaće, otvori tvoju natalku sa promjenom planeta u kućama.

Ja sam provjerila sve svoje lokacije, i lakše je čitljivost od same mape. U SAD mi je naralka sa relocation reference bila wow. Konjukcija Sunce i MC, Jupiter konjukcija IC , Uran konjukcija ASC. Saturn konjukcija Venera 9polje.

Mislim da je i sad tako kod tebe, ti si daleko od mjesta rođenja UK, možda griješim.

Meni je na novoj lokaciji ostao Saturn u 6 p. a Venera prešla u 7p.
Old 28.04.2025., 19:19   #5730
Prije nekoliko dana, pošaljem otvorenu molbu za posao, to često radim. Javili se danas, Švajcarska, za posao u Sloveniji. Otvaraju uskoro nove pozicije, friška lokacija.

Interesantno, sa otvorenim molbama sam i prije našla nekoliko poslova. Savjetujem svima.
Old 29.04.2025., 15:01   #5731
Quote:
Snen kaže: Pogledaj post
Odgledala, najbolji likovi škorpač i njegova Veica.

Quote:

Baš je nice.
Quote:
Da, fora je i zarazno.

Meni je zanimljivo jer me baca na francusku s kojom osjećam veliku povezanost, a i ime mi je francusko. Isto tako mi dosta siječe australiju Mjesecom a tamo imam dosta s majčine strane potomaka. Ima još par podudarnosti koje su vrlo zanimljive.

Quote:
AceOfCups kaže: Pogledaj post
Nisu mi nikad bile bas jasne te mape. Ali koliko vidim, nema mjesta za mene na svijetu.
Sve neke cudne lokacije. Egipat, Indonezijakako, Ocean...
Kako, pa imaš cijelu sjevernu Italiju, Francusku, Španjolsku, Kubu, Perth u australiji i svašta još. Mjesec direktno kroz London. Sarajevo i Beograd su ti gadni.
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2025., 20:08   #5732
Meni Sunce/MC ide direkt kroz Niš i Vranje. Kazu dobro je za karijeru.

E, fora mi je sto isto ide kroz jedno mjesto u pokrajini koja se zove isto kako mi je prezime memorirao stanodavac i sad tako stoji koju godinu (prva četiri slova).
Lunor is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2025., 20:15   #5733
od nekih podudarnosti samo sam uočila da saturn piči kroz regiju/grad u koje idem poslovno već godinama
leonidas27 is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 21:53   #5734
Bok, klikam taj astro click travel i ne znam bi li se smijala ili plakala, ja ni hipotetski ne mogu biti sretna. Jedna od venera/jupitera opcije nema ni na mapi.
"In this region near the polar circle there is an accumulation of lines and crossings. Here, all planets were close to the horizon at the time of your birth. Therefore, all AS and DS lines go through this region. Because the territories near the polar circles are only sparsely populated, they are usually not considered on astro maps." Još opcija Kemerowo u Rusiji, ne privlači me, i ocean.

Čak ni Jupiter/Sunce mjesto nije obilježeno na karti ali je u blizini jezero Iliamna na Aljasci, pa ajd recimo to jezero, i dosta križanja Yukon, Aljaska.
Sunce i merkur zenit u Egiptu.

Mjesto rođenja kiron.
Old Jučer, 23:41   #5735
Bas mi je zao sto ste neki od vas toliko nezadovoljni...onda ja imam "sreće". Meni je dovoljno samo da se spustim na more jer mi je jupiterova linija prožeta cjelom duljinom ove naše istocne obale jadrana.

Pritome..jupiter mi je fino smjesten natalno ..jer egzalitra u 12. polju i ima neke trigoničiće s ribom...u teoriji guardian angel. Idealno za eskapizam.

Inace..proucavao sam malo karte i drugih ljudi...postaje jasno zasto npr u gradu u kom zive ne mogu naci ljubav ( krizanje linija saturna i venere) ili npr u drugom slucaju zasto stalno tvrde da bi procvjetali van zemlje , sto se i dogodilo ( sa linije saturna se relocirali na liniju jupitera). Treci slucaj..studije vani..na liniji marsa..Osoba pokradena vise puta..plus manipulacijom uvaljena u nelegalno pranje novca,pritome usla u vezu sa vojnim licem. I tako dalje...Vrlo zanimljivo u svakom slucaju ^^
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 06:57   #5736
Snen, ti si sretan izuzetak

https://ibb.co/4nftDDvJ

Ovo je moja Local Space karta , lokacija Hrvatska obala, tamo ću biti već prije rođendana. Najjači aspekt je MC konjukcija Uran. Drago mi je da se Venera maknula iz 6k. u 7k.

Moje umetnuto polje Jarca nije umetnuto na novoj lokaciji, Jupiter oslobođen, a Jarac vladar 2og. polja..
Old Danas, 08:57   #5737
Quote:
Nije tako teško za razumjeti, radi se o tome kakav si tip osobnosti, da li tragaš na unutrašnjim ili vanjskim iskustvom. O tome što te više ispunjava.
Fish 1968 is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 11:41   #5738
Quote:

Kako, pa imaš cijelu sjevernu Italiju, Francusku, Španjolsku, Kubu, Perth u australiji i svašta još. Mjesec direktno kroz London. Sarajevo i Beograd su ti gadni.
Ne znam sto vi gledate. Ali nemam posebnih preferencija, samo da nije veliki grad, da je na moru i da je toplo cijelu godinu.

Quote:
Ruby Soho kaže: Pogledaj post
Bok, klikam taj astro click travel i ne znam bi li se smijala ili plakala, ja ni hipotetski ne mogu biti sretna. Jedna od venera/jupitera opcije nema ni na mapi.
"In this region near the polar circle there is an accumulation of lines and crossings. Here, all planets were close to the horizon at the time of your birth. Therefore, all AS and DS lines go through this region. Because the territories near the polar circles are only sparsely populated, they are usually not considered on astro maps." Još opcija Kemerowo u Rusiji, ne privlači me, i ocean.

Čak ni Jupiter/Sunce mjesto nije obilježeno na karti ali je u blizini jezero Iliamna na Aljasci, pa ajd recimo to jezero, i dosta križanja Yukon, Aljaska.
Sunce i merkur zenit u Egiptu.

Mjesto rođenja kiron.
Mozda ce i tebi Fish naci nesto.

Gdje god sam zivjela, nije mi slabo podrucje postalo jace, niti je jako oslabilo. Isto vrijedi i za tranzite. Teski me nisu puno ostetili na jakim podrucjima, a na losim ni najbolji mi nisu donijeli nesto posebno dobro, tako da ionako ne vjerujem bas u to.
Old Danas, 15:36   #5739
Gledala sam gdje je mjesec/IC...dio Sibira, Turkmenistan, Iran, Oman...i odem ja gledati slike koje pokazuju Sur u Omanu (jedino mjesto direkt na crti kad bas povećam). I doslo mi lose. Samo pijesak i voda. Kao neki krug pakla, san. A opet izgleda super.

Ima tu nešto.

Vidim po obitelji, pogotovo s oceve strane da nosimo te crte lica. Njegovi vuku na Mongole. S majcine strane ne znam ali ona cijeli život pati za pustinjama (rak, škorpion, aktivna vodena polja...) iako nema veze s pustinjama.

A ne mogu ni ja reci da mi ta geografska linija nije najzanimljivija sto se tice mitologije i nekih praksi.
Lunor is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 17:09   #5740
https://hniizato.com/relocation-astr...%20this%20area.

On ima zanimljive članke, a ovaj mi je super u vezi apsektiranja planeta na MC i ASC relicated karti natalki.

Meni je dugo godina bio Uran na ASC, sad je zona na Uran na MC, nije novitet, jer mi je to natalni aspekt, ali postoji opcija za realizaciju tog aspekta.

Meni su jedva 6 linija iznad Evrope.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:41.