Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Moderatorski kutak

Moderatorski kutak For mod eyes only

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.03.2004., 14:39   #1
Thumbs down Ponovno se prijeti Jutarnji list zbog IL - a!!

Novinarka Jutarnjeg je poslala dopis zbog fašističkog pisanja IL - a!!! Rekao mi je to jedan prijatelj koji čita forum i radi u Jutarnjem i poznaje tu ženu!

Izgleda da je upravo pred par dana slučajno preko monitor.hr naletjela na forum i pročitala IL - ove postove... Rekao sam već odavno da treba sankcionirati neke stvari koje on piše, a i Anderlon je, koliko sam upoznat, već imao problema sa medijskim strukturama koje su htjele podizati optužnice za klevetanje koje IL provodi nazivajući ih masonskim slugama.

Uopće mi nije jasno kako ovo riješiti, jer bi se Jutarnji čak mogao prijetiti skidanjem bannera sa naslovnice monitor.hr - a, a time će se direktno smanjiti provizije moderatorima na žiro računima.

Anderlon, sredi nešto, povuci veze i demantiraj ludaču prije nego pusti ovo u javnost, a IL - u permanentni ban na IP, a supermodovi neka brišu njegove insinuacije na masonske lože, i na nacizam. Židovska zajednica je već preko onog Ivana Čerešnješa reagirala na te upise, i tražili su skidanje linkova na njegove stranice. Potpuno ih podržavam btw...

Polako, smireno, jer je ovo došlo do kulminacije. Predlažem usput zabranu pisanja svim njegovim klonovima. IP adrese smo provjerili, i vidi se da on to sve štanca sam. Tako da neće biti problema oko toga.

Dakle, admini u akciju, a ja ću pokušati složiti dopis Jutarnjem listu, da ne tuži monitorovu redakciju radi dopuštanja takvih materijala. A sa ženskom će Anderlon nekako riješiti. Plave koverte riješe sve probleme...

E, da, molim da ne zachatamo ovaj topic, jer se radi o ozbiljnim stvarima.
obelix is offline  
Old 30.03.2004., 15:08   #2
Jeli Vojky vec razjasio koliko IL-ovih postova je pokriveno pravom na izrazavanje misljenja, a koliko je vec sasvim jasno ilegalnih, recimo radi pozivanja na nasilje? Mozda ga dobijemo na tu foru ... fino zbrisemo sve to, jer, eto, nije legalno, i problem rijesen.

Osim toga, pitat cu bracu iz lozhe Alpina, mozda netko ima veze u hrvatsko pravosudje, pa mozhemo stvar malo ubrzati nekim sudskim procesom protiv IL-a. Ne znam kako u HR, ovdje imamo nekoliko javnih tuzilaca koji su clanovi tajnih (prema vani barem, unutar lozha se to zna ) lozha. Bilo bi zgodno kad bi IL-ove provale tako mogli zaustaviti jedan put za uvijek.
Secundo is offline  
Old 30.03.2004., 15:13   #3
Ma dobro, nego što ne znam kako će Andy skinuti ove apele Židovske zajednice da oda identitet i IP od njega...

Koliko god da mu idemo na ruku zbog publiciteta koji proizvodi, malo po malo židovi šire po medijima (kuloarske priče) da je IMF i monitor. hr profašistički i antisemitistički orijentiran jer to tolerira. I to je najizraženije na Politici i na Religiji.

Ništa, pokušat ćemo podići tužbu, pa što bude bude. Za pravnika će se valjda naći...
obelix is offline  
Old 30.03.2004., 15:37   #4
I.L je bez daljnjeg ikona foruma zato mu se uostalom i tolerira ponešto više (uostalom kao i svim drugima forumašima koje preferiramo) ali ako postoje ozbiljne mogučnosti uspješne tužbe(o čemu će odvjetnik reći posljednju riječ pa ne bih htio prejudicirati) trebalo bi razmisliti o njegovom daljem sudjelovanju na forumu.
Naravno postoji opasnost da bi forum u tom slučaju mogao biti proglašen proljevičarskim i komunističkim što je isto tako neugodno i opasno.
Zato bi ujedno trebalo ukloniti i neku ljevičarsku ikonu kao balans jer postoji već priča u kuloarima kako na našem forumu postoje znatne jugonostalgičarske i prokomunističke snage.

Ujedno bi pes ,kao relativno neutralna u tom slučaju, trebala uz I.L-ove pregledati i pm-ove potencijalnih kandidata za "balansni" ban u potrazi za eventualnim kompromitirajućim materijalom.
danaye is offline  
Old 30.03.2004., 16:43   #5
javite mi kad je ročište, vi isfurajte cocktu, a ja bum kokice dofural.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
slafko is offline  
Old 30.03.2004., 23:40   #6
Quote:
danaye kaže:
...pes ,kao relativno neutralna
Tocno i zato se UOPCE necu mijesati.

Meni je Lukic ponekad bas zabavan (kad pederi nisu svaka druga rijec, jeb'li ga oni), a osim toga nije sve ludo sto prica.
U puno toga ima pravo, samo mu je nacin iznosenja krivi.
Gospon Pes is offline  
Old 30.03.2004., 23:43   #7
A što bi drugo od tebe mogli i očekivati kad ti je on frend po ideologiji... To što će te stići pravne kautele i tužba ako ga budeš štitila kao administrator i odgovorni, to kao da te nije briga, jel?
obelix is offline  
Old 30.03.2004., 23:59   #8
Pravne kaj?
Sorry, ako mislim da je IL djelomicno u pravu, onda cu to i reci i kaj mi tko moze?
Imam pravo na svoje stavove kao i bilo tko drugi.

A osim toga slijedim tvog idola Gandhija i vodim politiku nemijesanja i nenasilja.
Gospon Pes is offline  
Old 31.03.2004., 02:34   #9
Quote:
Gospon Pes kaže:

Meni je Lukic ponekad bas zabavan (kad pederi nisu svaka druga rijec, jeb'li ga oni), a osim toga nije sve ludo sto prica.
U puno toga ima pravo, samo mu je nacin iznosenja krivi.
Naglašavam relativno
Ma imaš ti pravo- samo nemoj prejudicirati da su svi ljevičari pederi- mogli bi se uvrijedit i dolili bi samo ulje na vatru.
Treba I.L-u ustvari samo reć da se malo pritaji i bit će sve ok.
danaye is offline  
Old 01.04.2004., 18:18   #10
Re: Ponovno se prijeti Jutarnji list zbog IL - a!!

Quote:
obelix kaže:
Novinarka Jutarnjeg je poslala dopis zbog fašističkog pisanja IL - a!!! Rekao mi je to jedan prijatelj koji čita forum i radi u Jutarnjem i poznaje tu ženu!

Izgleda da je upravo pred par dana slučajno preko monitor.hr naletjela na forum i pročitala IL - ove postove... Rekao sam već odavno da treba sankcionirati neke stvari koje on piše, a i Anderlon je, koliko sam upoznat, već imao problema sa medijskim strukturama koje su htjele podizati optužnice za klevetanje koje IL provodi nazivajući ih masonskim slugama.

Uopće mi nije jasno kako ovo riješiti, jer bi se Jutarnji čak mogao prijetiti skidanjem bannera sa naslovnice monitor.hr - a, a time će se direktno smanjiti provizije moderatorima na žiro računima.

Anderlon, sredi nešto, povuci veze i demantiraj ludaču prije nego pusti ovo u javnost, a IL - u permanentni ban na IP, a supermodovi neka brišu njegove insinuacije na masonske lože, i na nacizam. Židovska zajednica je već preko onog Ivana Čerešnješa reagirala na te upise, i tražili su skidanje linkova na njegove stranice. Potpuno ih podržavam btw...

Polako, smireno, jer je ovo došlo do kulminacije. Predlažem usput zabranu pisanja svim njegovim klonovima. IP adrese smo provjerili, i vidi se da on to sve štanca sam. Tako da neće biti problema oko toga.

Dakle, admini u akciju, a ja ću pokušati složiti dopis Jutarnjem listu, da ne tuži monitorovu redakciju radi dopuštanja takvih materijala. A sa ženskom će Anderlon nekako riješiti. Plave koverte riješe sve probleme...

Bilo je pitanje trenutka kad će to netko pokrenuti.
BluesCat is offline  
Old 01.04.2004., 18:46   #11
Ja sam za to da covjek kaze sto misli i da mu se to dozvoli, a ako nekoga osobno klevece taj ga moze tuzit, ne?
Old 03.04.2004., 22:02   #12
Otvoreni fasizam na IMFu..."n"-ti put...

Quote:
obelix kaže:

A je li ovo javni hrvatski forum ili privatni, interni forum Jutarnjeg lista?

Quote:
Rekao sam već odavno da treba sankcionirati neke stvari koje on piše, a i Anderlon je, koliko sam upoznat, već imao problema sa medijskim strukturama koje su htjele podizati optužnice za klevetanje koje IL provodi nazivajući ih masonskim slugama.

I sto ako je netko htio podici optuznicu protiv ILa? Kakve to veze ima s tobom?

Da oni imaju petlje povuci optuznicu, i da je IL nakakav lokalni bezveznjak, ne bi tako silovito trazili da ga se USUTKA! Ali ih boli sto on pise, jer ih pogadja u srz! U samu bit problema, i zato NE ZELE daljnje prikazivanje u javnosti, jer bi to samo sve dokazalo!
Ili mislis da ce oni ''dokazati'' kako nisu masonske sluge...jok...

Quote:
Uopće mi nije jasno kako ovo riješiti, jer bi se Jutarnji čak mogao prijetiti skidanjem bannera sa naslovnice monitor.hr - a, a time će se direktno smanjiti provizije moderatorima na žiro računima
Cekaj, pa sta nije to volonterski posao? Ili su vam napokon poceli placati da radite za njih, odnosno, DA IM SLUZITE!?

Da li bi na ovom forumu trebalo pisati samo ono sto Jutarnjem listu odgovara, jer oni inace nece staviti 'banner'.

Ah, pardon, onda ces ti imati manju proviziju...

Nevjerojatno, koja niskost! Koja ljiga!
Sitni mis, skriven u rupi, ceka mrvice...

Zar bi IL, i ne samo IL, trebao pisati tako da vodi racuna o tome da li ces ti dobiti svoju jadnu proviziju?

Quote:

A koji je autoritet zidovska zajednica, da naredjuje jednom forumu koje ce linkove staviti, a koje zabraniti?
Ili je zabranjeno pisati o Zidovima? Jesu li to oni neka visa rasa, pa nam treba posebna dozvola i odobrenje da bi pisali o njma?
Koje insinuacije se trebaju brisati? Pa nije IL odgovoran za ono sto si ti razumio iz njegovog posta, nego za ono sto je napisao.
A sto to tocno zidovskoj zajednici smeta? Istina? Jesu li se prepoznali u ''upisima''???...I....kakve to veze ima s tobom, Anderlonom, forumom? Je li svrha foruma da se pise bilo sta, ne bi li se ljudi osjecali bolje, ili...nesto drugo?

Quote:

Znaci, treba banirati IL i sve koji se slazu s njegovim stavovima ili ga na bilo koji nacin podrzavaju, jer se neka novinarka, Jutarnji (btw, tko financira Jutarnji, nije ti palo na pamet?!), zidovska zajednica, feministicka kuca, pijana baba Tolle, Kaptol...tko god se bunio. To samo dokazuje da citaju! Lijepo da citaju, citanje oplemenjuje...

Nemoj zaboraviti da trazis permanentni ban za NAJBOLJEG FORUMASHA IMFa za 2003. godinu!

Pa sta si ti zamisljas?

OVO JE OTVORENI FASIZAM!

ZABRANA PISANJA! ZABRANA GOVORA!

TO JE OTVORENI PROGON SLOBODE MISLJENJA I IZRAZAVANJA!

OVO TVOJE PONASANJE TREBA SANKCIONIRATI!

I kakvi 'klonovi'? Sta se to vidi? Koji to IP? Da li si ti normalan? Daj pogledaj malo bolje, pa ces vidjeti da ne sjede svi u Zagrebu, na Jelacic placu!

Quote:

E bas mi je drago da si ovo napisao!

Da, radi se o ozbiljinim stvarima, puno ozbiljnijim nego sto ti uopce mozes pojmiti! Svojim "'pronicljivoscu" si zorno dokazao sve ono o cemu IL pise!

Svjetski si se posrao!

Sjedi 5! :klap:
Woman In Red is offline  
Old 03.04.2004., 22:11   #13

Marijo i Svi Sveci!
Old 03.04.2004., 23:00   #14
Sucker
Old 03.04.2004., 23:27   #15
Faking anblivabl
Potala is offline  
Old 03.04.2004., 23:38   #16
Quote:
Secundo kaže:
Jeli Vojky vec razjasio koliko IL-ovih postova je pokriveno pravom na izrazavanje misljenja, a koliko je vec sasvim jasno ilegalnih, recimo radi pozivanja na nasilje? Mozda ga dobijemo na tu foru ... fino zbrisemo sve to, jer, eto, nije legalno, i problem rijesen.

Osim toga, pitat cu bracu iz lozhe Alpina, mozda netko ima veze u hrvatsko pravosudje, pa mozhemo stvar malo ubrzati nekim sudskim procesom protiv IL-a. Ne znam kako u HR, ovdje imamo nekoliko javnih tuzilaca koji su clanovi tajnih (prema vani barem, unutar lozha se to zna ) lozha. Bilo bi zgodno kad bi IL-ove provale tako mogli zaustaviti jedan put za uvijek.

I sto je to Vojky otkrio?

Mozemo li napokon dobiti taj post gdje IL poziva na nasilje? Ili gdje siri mrznju?

Nesto mi se previse busate u prsa sa tim tuzbama.
Kakvi ubrzani procesi? Kakve tajne sluzbe? Ma o cemu vi mastate?

Je li vam se omaklo, pa je sve ovo sto pisete otvoreno i dostupno javnosti, ili to namjerno cinite, da nadjete opravdanje da se ILa bana jer se kao "javnost buni"

Kako bi bilo da ILa za promjenu "potucete'' argumentima?
Woman In Red is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:37.