Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.06.2022., 21:34   #1
Izvaneuropske države 2023. (🇦🇺 Australija, 🇮🇱 Izrael)

Australija

Debitantski nastup: Beč 2015.
Posljednji predstavnika/ca: Sheldon Riley ("Not The Same")
Posljednji rezultat: 15. mjesto
Ukupna brojka sudjelovanja na Eurosongu: 7

Izrael

Debitantski nastup: Luxembourg 1973.
Posljednji predstavnika/ca: Michael Ben David ("I.M")
Posljednji rezultat: 13. mjesto (2. polufinale)
Ukupna brojka sudjelovanja na Eurosongu: 44
cas is offline  
Old 07.06.2022., 00:25   #2
Nakon najave da je otkazan izraelski X Factor, očekujem da se Izraelci trgnu i pošalju nešto puno konkurentnije Australiji je ovo zadnja godina kako imaju sklopljen onaj ugovor i bit će zanimljivo za vidjeti hoće li poslati neku pjesmetinu zbog toga, čisto da dobiju novi ugovor
Mia Fan is offline  
Old 07.06.2022., 07:37   #3
predviđanja: pompi nam opet postaje fan obje zemlje!!
Lujka na koncu is offline  
Old 08.06.2022., 22:22   #4
Nadam se. Imacu za vise njih navijat. Izrael je jedna od najboljih ESC zemalja objektivno i realno gledajuci. Nek posalju opet Imrija.
Pompiere is offline  
Old 12.06.2022., 13:26   #5
Po prvi put od 2014. godine, Izraelci će svog predstavnika odabrati internim putem. Kako je KAN objavio na svom sajtu, oformit će se žiri s 9 članova, među kojima su profesionalci iz televizijske i glazbene industrije, koji će prvo odabrati izvođača, pa potom pjesmu.
Old 14.06.2022., 22:54   #6
Iako sam ovu vijest vidio ima već mjesec dana, čini mi se da je nitko nije prenio. Uglavnom, Australija je uvjerena da ostaje i pripada Eurosongu i po isteku 2023. godine.

Quote:
EXCLUSIVE:

Next year marks the final year that Australia is guaranteed a place in the Eurovision Song Contest.

Australia was first invited to compete in 2015 with SBS being an associate member of the European Broadcasting Union, and in 2019 was extended to 2023.

But Paul Clarke, Creative Director of Eurovision: Australia Decides and Director of Blink TV is convinced Australia has proven it belongs on the stage.

Speaking from Turin last week, Clarke said he and SBS Head of Entertainment Emily Griggs had been working in the background for future appearances.

“Another part (of being here) is doing a little bit of lobbying. Working around the soft political power. The embers are always burning at Eurovision. I’m really confident that will be extended. I think they like our sense of a irreverence and we’ll have a crack with some wild prop. The Kate Miller-Heidke performance is remembered as one of the absolute greatest moments of props they’ve ever seen!”
Old 14.06.2022., 23:05   #7
Quote:
casilda kaže: Pogledaj post
Iako sam ovu vijest vidio ima već mjesec dana, čini mi se da je nitko nije prenio. Uglavnom, Australija je uvjerena da ostaje i pripada Eurosongu i po isteku 2023. godine.
Uvjeren je i Matt, nekoliko puta je spomenuo da se uopće ne brine oko njihovog ostanka i nakon 2023. godine, a i sam sam to prenio u onom završnom osvrtu kojeg je ESC United objavio tjedan dana nakon finala Eurosonga Upravo danas prije nekoliko sati je u svom najnovijem videu ponovno spomenuo da se Australci ne brinu oko toga
Mia Fan is offline  
Old 11.07.2022., 16:08   #8
Noa Kirel odabrana kao izraelska predstavnica!
Old 11.07.2022., 16:40   #9
Quote:
PamSwynford kaže: Pogledaj post
Noa Kirel odabrana kao izraelska predstavnica!
Molim? Prva interno odabrana predstavnica Izraela od onog horora iz 2014. godine Čitam baš da ju je izabrao stručni panel između 78 drugih kandidata, valjda su onda dobro odabrali Ima samo 21 godinu, a 2017. je osvojila MTV Europe Music Award za najbolju izraelsku izvođačicu.

Njezin prvijenac snimljen još 2015. godine.

Njena prva pjesma na engleskom jeziku iz 2019. godine.

Službeni yt kanal
Mia Fan is offline  
Old 11.07.2022., 16:42   #10
odlična mi je ova drum
super su izabrali, jedva čekam vidjeti esc pjesmu
Old 11.07.2022., 16:51   #11
Inače, kad se gledaju godine od 2006. nadalje, ona je treća najbrže obznanjena natjecateljica nadolazećeg Eurosonga, nakon Valentine Monette (lipanj 2013. -> ESC2014.) i Lene (30. lipnja 2010. -> ESC2011).
Old 11.07.2022., 17:25   #12
tresem se, već sada znamo pevaljku za sljedeću godinu!
EuroNeeuro is offline  
Old 11.07.2022., 17:36   #13
Quote:
Inače, kad se gledaju godine od 2006. nadalje, ona je treća najbrže obznanjena natjecateljica nadolazećeg Eurosonga, nakon Valentine Monette (lipanj 2013. -> ESC2014.) i Lene (30. lipnja 2010. -> ESC2011).
Znači bit će ili totalni top ili totalni flop..
Apolon of World is offline  
Old 11.07.2022., 18:03   #14
Nakon sto su nas isterorizirali s onim hodajucim blamom, nadam se da ce opet flopnuti.
Old 11.07.2022., 19:30   #15
Ova njezina posljednja pjesma je ok, ali samo neka stave malo više tog izraelskog melosa i bude to ok.
melos is offline  
Old 11.07.2022., 19:45   #16
Quote:
Joj kad se sjetim kad su opet odabrali Lenu, kakva je to Lenomanija bila
Mia Fan is offline  
Old 11.07.2022., 19:59   #17
Izrael gori! Ne pamtim kad sam posljednji put vidio toliko oduševljenje domicilnih eurovizijskih fanica zbog osobe koja će predstavljati jednu državu. Djevojka osvaja svaki MTV Award za Izrael od 2017. godine naovamo, ima austrijsko-marokanske korijene, vele da je visoka tek 156 cm. Baš me iznenadila vijest ovako rano, pazite sada kada objavi pjesmu posljednja. Čitao sam malo o njoj, govore da i nije neka vrsna vokalistica baš, ali da ima strašnu mašineriju iza sebe, a radi se o jednom od trenutno najjačih imena u showbusinessu u Izraelu. Zanimljiv smjer nakon ispadanja u Torinu, ovo će biti jako, jako zanimljivo za ispratiti. Očekivanja su već sada iznimno visoka!

Old 11.07.2022., 20:10   #18
Quote:
casilda kaže: Pogledaj post
Izrael gori! Ne pamtim kad sam posljednji put vidio toliko oduševljenje domicilnih eurovizijskih fanica zbog osobe koja će predstavljati jednu državu. Djevojka osvaja svaki MTV Award za Izrael od 2017. godine naovamo, ima austrijsko-marokanske korijene, vele da je visoka tek 156 cm. Baš me iznenadila vijest ovako rano, pazite sada kada objavi pjesmu posljednja. Čitao sam malo o njoj, govore da i nije neka vrsna vokalistica baš, ali da ima strašnu mašineriju iza sebe, a radi se o jednom od trenutno najjačih imena u showbusinessu u Izraelu. Zanimljiv smjer nakon ispadanja u Torinu, ovo će biti jako, jako zanimljivo za ispratiti. Očekivanja su već sada iznimno visoka!

Ne znam, mislim da ce tesko nadmasiti Vasu i Pomijerkinu favoritkinju od ove godine.
Old 11.07.2022., 21:00   #19
Inače, kaže jedan Izraelac na X forumu kako kruže glasine da je njezin menadžment prihvatio KAN-ov poziv bez konzultacija s njom.
Old 12.07.2022., 09:34   #20
žene u x fejs grupi već divljaju da će pobijediti
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:06.