|
|
09.11.2024., 22:14
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2023.
|
The Great Awakening je glavni cilj, Antikrist...
Otvaram ovu temu jer se pričalo o ovome na više strana pa bi bilo dobro imati zasebnu temu jer polako kreće ono što se opisuje u Bibliji.
Mislim da postoji niz događaja koji bi potvrdili ovu teoriju, prema onome što sam vidio. Tribulation period bi počeo kada se postigne mir na Bliskom istoku, mislim. Nekoliko puta je spomenuo da bi želio produžiti Abrahamov sporazum i imati mir u Izraelu i Gazi. Ne mogu sa sigurnošću reći da on JEST AC... Ali on provjerava sve točke i argument je izuzetno uvjerljiv da budem iskren. Čini se da on zavarava mnoge kršćane u Babiloniji (poznatoj i kao SAD).
Antikrist nije đavo, već je marioneta. Vrag ga je ovlastio da ispuni proročanstvo. Dakle, nije stvar u tome da li je netko genij ili glup, već da ima utjecaja i da je sposoban učiniti ono što treba. Ovo je inače prava slika https://i.postimg.cc/9FCYhCNC/errrrr.jpg
Zanimljivo je i ovo https://i.postimg.cc/nhLKXTJW/trumm.jpg
Postoji razlog zašto su Musk, Thiel, Vivek, Vance itd. svi uključeni - to ima veze sa spajanjem čovječanstva u AI oblak putem neuralne veze i svemirskih x satelita itd. do 2030. svi će koristiti CBDC kripto i biti im implantiran čip Trump je progurao projekt warpspeed i on će progurati ovo i to će učiniti da razdoblje Covida izgleda kao ništa u usporedbi. U Muskovom jednom postu navedeno Novus Ordo Seclorum - to je američki dolar na vrhu piramide svevidećeg oka. To je deklaracija da je ovo implementacija novog svjetskog poretka. https://x.com/elonmusk/status/1854313368401613146
Njihov glavni cilj nikada nije bio The Great Reset kako je kolega Kerefek govorio već The Great Awakening. Oni su znali da nikada neće moći napraviti The Great Reset jer će se ljudi uvijek buniti i zato će nam predstaviti ovo zlatno doba tkz. lažno svijetlo, doba Lucifera. Sve im ide po planu. To je kao psihološka igra, masoni (zapravo sotonisti što je njihova najveća tajna) su poznati po šahovnici (možete vidjeti po mnogim filmovima u kućama/vilama podove kao šah). Crno i bijelo polje im predstavljaju dualizam. Zato imate u filmova crna i bijela magija gdje se bijela magija smatra dobrom, ali nije već je jednako loša kao i crna. Daju nam iluziju izbora.
Albert Pike i Helena Blavatsky su bili masoni. Pike je predstavljao crnu boju, a Blavatsky bijelu. Sve je to isto jer i crnim i bijelim masonima cilj je isti, biti prosvjetljen, a može se doći kao crni pijun ili kao bijeli pijun samo na drugačije način. Nama tu daju kao nekakav izbor. Zato i Trump, i Kamala igraju za iste ljude. Trump je bijelo polje koje su nam u zadnjem trenutku predstavili i koje će nas odvesti u The Great Awakening.
U ovom našem svijetu dijelimo dvije različito stvarnosti i svi mi igramo igru do jednog trenutka kad se osvijestite i maknete se od tog izbora koji su nam tako dobro nametnuli. O ovome govorim. Pogledajte ovu sliku na koji način nas dijele.
Što da vam kažem da je i jedna, i druga strana u pravu to jest u krivu. Vi ste nesvjesno, ali podsvijesno prihvatili njihovu igru. Zato se nekima ljudima čini da je Trump i svi ljudi oko njega dobar izbor jer je toliko protiv ovog lijevog narativa. To je sve gluma koja kad se Trump jako uživi i prestaje biti gluma. Oni postaju kao pravi glumci na filmu.
Da je lijevi narativ pobijedio, išli bi u The Great Reset, a pošto je pobijedio ovaj desni narativ mi odlazimo u The Great Awakening tkz. lažno svijetlo i svi igramo svoju ulogu osim ako odbijete to. Psihološki su vas izmanipulirali da postoje samo dva izbora, cijelom svijetu su to napravili.
Iduća slika
The Great Reset je drugim riječima Sotona, a The Great Awakening Lucifer. Nemojte se buniti i miješati Sotonu da je to isto kao Lucifer. Sotona je zapravo naziv za sve pale anđele među kojima je Lucifer bio glavni. To je isto jedna od njihovih tajni.
Sad, što se tiče Trumpa i Elona kao nekakvih antikrista. Ja ne tvrdim da to oni jesu, možda oni daju uvod u njega da dolazi. Ono što znamo...
1. Iznimno arogantan i bit će poznat po držanju hvalisavih govora
2. Antikrist će biti netko poznat po mnogo javnih prijetnji ljudima.
3. Antikrist će biti netko opsjednut pobjedom.
4. Antikrist će učiniti da ljudi diljem svijeta budu ispunjeni čuđenjem i da će ga "slijediti".
5. Antikrist će biti politički autsajder s prezrenim karakterom i prezirnom osobom koji će pobijediti na izborima na kojima nitko ne očekuje da će on pobijediti.
6. Govori o "velikim stvarima", a zatim o stvarima koje su još "veće".
7. Antikrist dolazi na vlast u dosluhu s tajnim savezom koji koristi dezinformacije kako bi mu pomogao da pobijedi – iako ima manji broj pristaša.
8. Antikristov uspon na vlast će izgledati kao čudo koje je Bog izveo, navodeći ljude da slijede Sotonu umjesto Boga, a da to nisu ni primijetili.
9. Kao predsjednik, Antikrist će odmah pronaći načine da sebe i svoje prijatelje učini bogatijima – i to će učiniti na način na koji nijedan predsjednik nikada prije nije učinio.
10. Jednom kad dođe na vlast, Antikrist će otkriti da njegovo srce želi promijeniti "određena vremena" koja su u trenutnim zakonima.
11. I bit će kronični lažac. Njegovi sljedbenici će vjerovati njegovim zabludama jer mrze istinu.
Što se tiče kontra argumenata. Naime, Biblija kaže da će biti čovjek s Bliskog istoka. Trump kao predsjednik, mogao bi pripremiti dolazak antikrista (a to je zato što se određene stvari moraju dogoditi prije nego dođe cijena.
Quote:
"the promise that shall come" –Daniel 9:26 NKJV
"a fierce king"—Daniel 8:23 NLT
"a master of intrigue"—Daniel 8:23 NIV
"a despicable man" –Daniel 11:21 NLT
"a worthless shepherd"—Zechariah 11:16–17 NLT
"the one who brings destruction" –2 Thessalonians 2:3 NLT
"the lawless one" –2 Thessalonians 2:8 NKJV
"the evil man" –2 Thessalonians 2:9 NLT
"the Beast" –Revelation 13:1 NKJV
|
Elon sotonist https://i.postimg.cc/sXWqtsH5/sot.png pogledajte odijelo. Njegova majka je high priest isto poznata sotonistica.
Ovo je ono u što vjerujem. I dalje mislim da Trump pomaže ovom proročanstvu i bilo je neizbježno da će pobijediti. Vjerujem da on odvlači pažnju od pravog (što vjerujem da je Mohammad Bin Salman, ali nemojte ni pomisliti ako je on Antikrist, da on to još uvijek zna). Čini se kao da svatko na svom mjestu razmišlja o pokretima ispunjavajući svoj dio proročanstva, ali vjerujem da je Trumpova uloga distrakcija; ispuniti proročanstvo, ali ne sasvim, poput njegove “rane na glavi”, a koliko je glasan i hvalisav, tako da pravi AC može raditi iza zavjese. Mnogo je razloga zašto vjerujem da je to MBS, uključujući njegovu sposobnost da bude i njegovu kontrolu nad naftom, prijateljstvo s Putinom i slično, pa čak i male stvari poput njegovog prezimena "Salman" čak znače "mir i sigurnost".
Također, on je doslovni princ i 7. kralj iz saudijske loze koji će također biti posuda za Judu 8. kralja (sina propasti i zvijeri koja se uzdiže iz jame usred plemena koje će MBS osnovati kada potvrdi savez s Izraelom).
Ima i Trump još nekih svojih argumenata o kojima ću pisati.
Za kraj ako želite znati što se konkretno događa pogledati ovaj video https://www.youtube.com/watch?v=ja6Ht7RV66w
|
|
|
09.11.2024., 22:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
Trendi kaže:
Otvaram ovu temu jer se pričalo o ovome na više strana pa bi bilo dobro imati zasebnu temu jer polako kreće ono što se opisuje u Bibliji. ...
......
Za kraj ako želite znati što se konkretno događa pogledati ovaj video https://www.youtube.com/watch?v=ja6Ht7RV66w
|
jel ovaj link ? 
|
|
09.11.2024., 22:52
|
|
Okajava grijehe
|
Je, taj je. Nisam nikad vidio bolje opisivanje onoga što se događa pred nama nego od te ženske. Ima i ovdje videa https://odysee.com/@probablyalexandra:6
Baš ide točku po točku da bude sve jasnije.
Inače, svi su dobrodošli pisat na ovu temu, i vi koji ne vjerujete u Boga niti ste vjernici. Ono što je bitno je da ti ljudi koji nam žele zlo vjeruju u Lucifera. Trebate se onda samo zapitati zašto. I zašto se toliko stvari ostvaruje iz Biblije.
|
|
|
09.11.2024., 23:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2024.
|
Solidan video, inace iz aviona se vidi da su oba krila od iste ptice, ništa novo u svijetu politike i medija...Maya-Matrix ili kako god mi to zvali, je dualisticka igra/škola, zapreke i kontrast ce uvijek postojati jer to i je smisao ucenja/buđenja 
|
|
|
10.11.2024., 07:23
|
|
tad Ga zazovi !
Registracija: Jan 2018.
|
Teška i složena tema, puna nepoznanica i mistike, ali time i zanimljiva.
Tema o kojoj se ne zna puno, i mislim da je se većina ljudi plaši iz raznih razloga.
Kao što smo pisali, iako će se misliti da nije ista ekipa ali će zapravo ista (povezana) ekipa koja stvara problem i ruši život, u jednom momentu ponuditi i rješenje (lažno svijetlo, ''buđenje'', ''zlatno doba''). Stanovništvo će u stanju općeg očaja uslijed stanja u kojem se nalazi, biti spremno sve prihvatiti.
Kao što kažu u videu, svijetlo je okultistima (luciferijancima) simbol znanja, i to mističnog znanja, a oni vode svijet.
Tako da se pri prijelazu na to lažno svijetlo (''buđenje''), može očekivati neki neočekivani show.
Quote:
Trendi kaže:
The Great Awakening tkz. lažno svijetlo i svi igramo svoju ulogu osim ako odbijete to. Psihološki su vas izmanipulirali da postoje samo dva izbora, cijelom svijetu su to napravili.
|
Da, zato između ostalog i New Age (okultizam) propaganda koja žestoko buja zadnjih godina na youtube, govori sve fraze u množinama (mi - kolektiv - globalna svijest i sl.), te negira postojanje slobodne volje pojedinaca....u cilju da stvori od vas hipnotiziranu ovcu, otvorenu za negativne entitete, koja će se uklopiti u masu. Dok je istina da izbor i odluka svakog pojedinca igra ključnu ulogu za vječnu dušu tog pojedinca, te da milijarde ljudi mogu otići krivim putem, velika većina mase ne znači ujedno i ispravnost.
Izbjegavajte u ovim vremenima sve gdje idu mase, svaki globalni prijedlog, svaku propagandu koja se globalno gura, svako idolopoklonstvo (divljenje) i vođe.
Quote:
I dalje mislim da Trump pomaže ovom proročanstvu i bilo je neizbježno da će pobijediti. Vjerujem da on odvlači pažnju od pravog (što vjerujem da je Mohammad Bin Salman, ali nemojte ni pomisliti ako je on Antikrist, da on to još uvijek zna).
----------------------------
----------------------------
|
Video je iznenađujuće dobar i detaljan, kao što sam spomenuo na drugoj temi, a na njenom kanalu ima još kvalitetnih videa.
Zanimljivo, ovog Bin Salmana moj prijatelj koji nije teoretičar zavjera, ali je jak na području raznih vjera, smatra da bi mogao biti antikrist. Inače za tog lika nikad nigdje prije nisam čuo. Uglavnom, meni je više manje sporedno koji će biti, i tako to ustoličenje ne možemo/ne treba spriječiti. Bitno je da nas ''lažno svijetlo, najava zlatnog doba'', ne zavara da je to pravi put.
A navodno će ogromna većina čovječanstva biti zavarana, što je i potpuno očekivano. Samo da bi imao neke šanse, kao neki minimalni preduvjet je potrebna iskrena vjera i iščekivanje konačne pravde.
Može se poslušati i materijale od Russ Dizdar na youtube i bitchute.
|
|
|
10.11.2024., 09:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
AI je je Sotona, Trump nece docekat kraj mandata, u buducnosti vecina vas nece raditi i primat ce univerzalni dohodak ili kako se to vec bude zvalo. Sad to mozete zvati Veliko buðenje ili bas i nije ? Po meni je umjetna inteligencija glavna opasnost po covjevanstvo i nacin zivota kojeg danas zivimo. Dobro ce nas uneredit. Musk, princ od arabije i slicni su prolazni likovi, njihiva moc je ogranicena. Digitalizacija ce nam prisjesti, ni bitcoin ni zlato vam nece pomoci. Ucinit ce sve jednakima. To je moje viðenje The Great Awakeninga.
|
|
|
10.11.2024., 14:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2024.
|
Ako bude išlo u tom smjeru to ce biti Atlantis 2.0, svaka tehnokratska civilizacija ima kraj ciklusa, Zemlja je "organizam" te ima svoje procese i lako ocisti nered a nakon toga opet ide uredni ciklus...
|
|
|
11.11.2024., 16:57
|
|
tad Ga zazovi !
|
Za vremena u koja polako ulazimo se može nabrojati bar 30-ak dijelova puzli koji bi se mogli dogoditi (slušajući razne izvore). Ali i kad bi se znali točni djelovi puzli koji će se zbiti, ostalo bi dosta pitanja oko detalja i npr. kojim redoslijedom će se ti dijelovi puzli događati, koliko će svaki trajati, koliko će ljudi i kakvi ljudi će ostati svjedočiti većini tih događaja, hoće li znati istinu oko onoga čemu svjedoče.
AI je svakako jedan od tih komadića puzle, kad mu vladari daju ovlasti, i kad će ljudi koji ugrade AI u sebe (hibridi) biti u ogromnoj prednosti, uz još nepoznate ''benefite'', a postepeno i uz ucjene jer se masa toga neće moći obavljati/dobiti bez AI-a u sebi....samo to zvuči kao relativno spor proces, uz postepeno omasovljavanje. No lako moguće da se u nekoj iznudici (svijetskom kolapsu), to odradi vrlo brzo. Navodno bi taj čovjek verzije 2.0 (''homo windows'') bio nadmoćan homosapiensu, toliko koliko je sada razlika između čovjeka i majmuna.
Mislim da će se kroz ta vremena izraženije uplesti razni događaji i elementi koje se smatra natprirodnim, duhovnim, nemogućim i sl.
Navodno će pri početku (kad bude oduzet mir svijetu), 4 uzroka biti krivci za smrt četvrtine čovječanstva:
1.Rat 2.Bolesti 3.Glad 4.Zemaljske zvijeri (moguća ''anarhija'' gotovo neljudske prirode).
The Great Awakening je nešto što je mentalne/duhovne prirode, u odnosu na Veliki Reset koji reklamira fizičke promjene.
Ali ništa od toga nije konačni cilj, već bi cilj bio pridobiti sve duše na negativnu stranu i pokušati spriječiti drugi Isusov dolazak. Onemogućit zatvor u bezdanu (Abyss), koji slijedi za zlo.
|
|
|
11.11.2024., 18:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2018.
|
Quote:
Teška i složena tema, puna nepoznanica i mistik
|
Je .
Dosta dugo vremena sam proveo kontemplirajuci sve ovo sto nam se dogadja a o cemu se i u videu govori . Palo mi na pamet
da svi zelimo znati nesto sto nam mozda nije dano da znamo . Sto se tice ljudskih pokusaja da se zavlada ovim svijetom
i shire univerzumom i otkriju sve njegove tajne pa i besmrtnost mozda je je posve dovoljna prica o Adamu i Evi ?
Poanta i poruka te price bi bila : To je mjesto vec zuzeto ! Zivi bili pa vidili ! 
|
|
|
13.11.2024., 17:30
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
sanzibar kaže:
.. čovjek verzije 2.0 (''homo windows'')..
|
Hehe dobar
Ma sad citam ovu temu , bas dobra!)
Bar nema onih uobicajnih smaraca kao na nekim temama, zanimljivo..
mozda jer se nije na najboljem tragu?
AI je vec dobrano preuzeo stvari u svoje ruke a neko tu spomene da je taj AI sotona lucifer vrag sta sve se nije u neprirodnu tehnologiju ugradilo a da nije nesto i lose nanelo ovome covecanstvu u konacnici.
Ako je razgovor ljudi (ne preko modernih sokocala) oci u oci i bliskost ljudi nesto sto nas je cinilo ljudima hiljadama godina neka od osnovnih stvari. NE?
U sta smo se pretvorili danas? Koga danas uglavnom ljudi slusaju? Vecinu vremena?
Ako mi nasom kolektivnom svescu stvaramo svet oko sebe a udaljili smo se od prirode i bliznjih te vise slusamo ko zna koga preko ko zna kakvog uredjaja..
kuda to moze da nas odvede? u jos veci san, nikako u neko budjenje..
Pravi lek je priroda. Tu se covek budi i moze da razmislja tj budi se radi kolko mu volja!
Jako su se stvari otrgle kontroli i imamo neverovatno toksicno okruzenje i psihicki i fizicki i ne primecujemo sto nam se ispred nosa dogadja.
Polako je ovde svima bas svejedno oce li otici u neki market kupiti brendiran reklamiran proizvod nego li da ode do pijace ili sela da uzme od domacina domaci proizvod? kamoli koliko njih ima svoju bastu i radi u njoj? koliko nam je postalo nebitno sve i sva? koliko smo bez svesti? koliko smo se oslonili na sistem koji vidimo da je los i veoma nestabilan.
Valja primetiti stvari i ukazivati na njih.. na prskanje iz aviona..otrovan vazduh..zracenje 5G i sl to su stvari sa kojima je manipulacija pored led tehnologije u kombinaciji sa AI-on gotovo neogranicena.
Jeste resenje prepoznati da to njihovo veliko budjenje ne vodi u dobru stranu no kao rezultat toga mislim da nema druge nego li videti kako se snaci u prirodi i teziti ka tome.
Zapravo odoleti modernizmu i udaljiti se od istog dok ne bude kasno.
A inace verujem da se u prirodi moze postici sasvim lagodan konformizam naspram sto se moderno propagira.
Dobra tema bas!))
|
|
|
13.11.2024., 17:59
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
Casius kaže:
Je .
Dosta dugo vremena sam proveo kontemplirajuci sve ovo sto nam se dogadja a o cemu se i u videu govori . Palo mi na pamet
da svi zelimo znati nesto sto nam mozda nije dano da znamo . Sto se tice ljudskih pokusaja da se zavlada ovim svijetom
i shire univerzumom i otkriju sve njegove tajne pa i besmrtnost mozda je je posve dovoljna prica o Adamu i Evi ?
Poanta i poruka te price bi bila : To je mjesto vec zuzeto ! Zivi bili pa vidili ! 
|
Kako bi rekao jedan Mita..)
Kako mislis da si vec podigao svaki kamen na svetu i sad istina vec mora da je ispod poslednjeg a ona nije.
Bog voli zmurke!))
|
|
|
13.11.2024., 22:21
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
sanzibar kaže:
Teška i složena tema, puna nepoznanica i mistike, ali time i zanimljiva.
Tema o kojoj se ne zna puno, i mislim da je se većina ljudi plaši iz raznih razloga.
Kao što smo pisali, iako će se misliti da nije ista ekipa ali će zapravo ista (povezana) ekipa koja stvara problem i ruši život, u jednom momentu ponuditi i rješenje (lažno svijetlo, ''buđenje'', ''zlatno doba''). Stanovništvo će u stanju općeg očaja uslijed stanja u kojem se nalazi, biti spremno sve prihvatiti.
Kao što kažu u videu, svijetlo je okultistima (luciferijancima) simbol znanja, i to mističnog znanja, a oni vode svijet.
Tako da se pri prijelazu na to lažno svijetlo (''buđenje''), može očekivati neki neočekivani show.
|
Upravo tako. Mislim da oni imaju uvijek više opcija što žele napraviti pa izaberu jednu. Jedna od njih je projekt Bluebeam jer se s razlogom toliko javno u mainstream guraju vanzemaljci i sva ta New age propaganda, a sustavno se pljuje Kršćanstvo i Isusa. Kad se na sve to nadoda da su oni sotonisti, čovjek koji nije vjernik jednostavno se mora zapitat neke stvari.
Quote:
sanzibar kaže:
Da, zato između ostalog i New Age (okultizam) propaganda koja žestoko buja zadnjih godina na youtube, govori sve fraze u množinama (mi - kolektiv - globalna svijest i sl.), te negira postojanje slobodne volje pojedinaca....u cilju da stvori od vas hipnotiziranu ovcu, otvorenu za negativne entitete, koja će se uklopiti u masu. Dok je istina da izbor i odluka svakog pojedinca igra ključnu ulogu za vječnu dušu tog pojedinca, te da milijarde ljudi mogu otići krivim putem, velika većina mase ne znači ujedno i ispravnost.
|
Da, često govore da smo mi ljudi Bogovi (ego zamka), a velik dio koji to govori su celebrity osobe. Ispunjavaju svoju zadaću koja ima je zadana.
Quote:
sanzibar kaže:
Izbjegavajte u ovim vremenima sve gdje idu mase, svaki globalni prijedlog, svaku propagandu koja se globalno gura, svako idolopoklonstvo (divljenje) i vođe.
|
Dobar savjet. Treba stvarno pazi na kakva mjesta ići, veliki koncerti nikako.
Quote:
sanzibar kaže:
Video je iznenađujuće dobar i detaljan, kao što sam spomenuo na drugoj temi, a na njenom kanalu ima još kvalitetnih videa.
|
Stvarno je, i apeliram opet da ljudi pogledaju video. Čak i oni koji nisu toliko upućeni u sve ovo, kliknut će vam dosta toga.
Quote:
sanzibar kaže:
Zanimljivo, ovog Bin Salmana moj prijatelj koji nije teoretičar zavjera, ali je jak na području raznih vjera, smatra da bi mogao biti antikrist. Inače za tog lika nikad nigdje prije nisam čuo. Uglavnom, meni je više manje sporedno koji će biti, i tako to ustoličenje ne možemo/ne treba spriječiti. Bitno je da nas ''lažno svijetlo, najava zlatnog doba'', ne zavara da je to pravi put.
A navodno će ogromna većina čovječanstva biti zavarana, što je i potpuno očekivano. Samo da bi imao neke šanse, kao neki minimalni preduvjet je potrebna iskrena vjera i iščekivanje konačne pravde.
Može se poslušati i materijale od Russ Dizdar na youtube i bitchute.
|
Sve što više razmišljam, sve mi je taj Salman sumnjiviji jer trenutno Antikrist mora biti u pozadini.
No ajde sad ću malo hipotetski što ako je Trump i kakvi su argumenti za njega. Četiri stvari koje ukazuju na Donalda Trumpa kao Antikrista: Abrahamov sporazum, Menora, Jeruzalemska kruna i Hramski novčić
Pogledajte ove slike:
https://i.postimg.cc/pdwCPF7Y/do1.png
https://i.postimg.cc/B62gbvfW/do2.png
https://i.postimg.cc/MHxYQ8zn/do3.png
https://i.postimg.cc/Gm9xYKnx/do4.png
Abrahamov sporazum:
Abrahamov sporazum: https://www.state.gov/the-abraham-accords/
Quote:
"Bilateralni su sporazumi o arapsko-izraelskoj normalizaciji potpisani između Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata te između Izraela i Bahreina 15. rujna 2020. Uz posredovanje Sjedinjenih Država, objava od 13. kolovoza 2020. odnosila se na Izrael i UAE prije naknadne objave sporazuma između Izraela i Bahreina 11. rujna 2020. 15. rujna 2020. domaćin potpisivanja sporazuma bio je američki predsjednik Trump na Trumanovom balkonu Bijele kuće”
|
Ovo je savez o kojem se govori u Danielu 9:27 koji će biti potvrđen s mnogima nakon što se Trump vrati na vlast:
Quote:
And he shall confirm the covenant with many for one week; and in the midst of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease. And for the overspreading of abominations he shall make it desolate, even until the consummation, and that determined shall be poured upon the desolate.
|
To je razlog zašto Trump stalno ponavlja da bi "dao da sve zemlje potpišu" - budući da namjerava proširiti pakt (s mnogima).
Menora: https://www.jns.org/jewish-org-prese...raham-accords/
Dodijeljena Donaldu Trumpu 26. veljače 2024. od strane Izraelske zaklade za baštinu u znak zahvalnosti za njegove napore da iskuje sporazume o normalizaciji između židovske države i četiri arapske nacije pod krinkom Abrahamova sporazuma. Očigledno nazivajući Donalda Trumpa "Knezom mira", a Abrahamov sporazum "Savezom mira". Naslov "Knez mira" odnosi se na Izaiju 9,6, što je naslov rezerviran samo za Isusa:
Jer dijete nam se rodilo, Sin nam je dan, i vlast će mu biti na ramenu, i zvat će se: Divni, Savjetnik, Bog moćni, Otac vječni, Knez mira.
Quote:
For unto us a child is born, unto us a son is given: and the government shall be upon his shoulder: and his name shall be called Wonderful, Counsellor, The mighty God, The everlasting Father, The Prince of Peace.
|
Jeruzalemska kruna: https://www.jns.org/us-news/donald-t...3/7/16/302653/
Dodijeljena Donaldu Trumpu 10. srpnja 2023. Izraelska zaklada za baštinu za njegove “izvanredne i herojske napore da pomogne državi Izrael i židovskom narodu.”
Ovo ispunjava Otkrivenje 6:2 o jahaču bijelog konja (Antikrist) koji prima krunu prije nego što krene pobjeđivati .
I vidjeh, i gle, bijel konj, a onaj koji je sjedio na njemu imao je luk; i dana mu je kruna: i on je krenuo pobjeđujući, i da pobijedi.
Quote:
And I saw, and behold a white horse: and he that sat on him had a bow; and a crown was given unto him: and he went forth conquering, and to conquer.
|
Hramski novčić: https://www.israelnationalnews.com/news/259984
Kovan u čast Donalda Trumpa nakon njegovog povijesnog priznanja Jeruzalema kao glavnog grada Izraela i premještanja veleposlanstva Sjedinjenih Država tamo. Jasno pokazujući proročansku važnost Trumpa kao onoga koji će ponovno izgraditi Treći hram.
Quote:
“And he charged me to build Him a house in Jerusalem”
|
To je zasad za Trumpa, a ima još. Vrijeme će pokazati.
|
|
|
14.11.2024., 10:40
|
|
tad Ga zazovi !
|
Quote:
iormas kaže:
Polako je ovde svima bas svejedno oce li otici u neki market kupiti brendiran reklamiran proizvod nego li da ode do pijace ili sela da uzme od domacina domaci proizvod? kamoli koliko njih ima svoju bastu i radi u njoj? koliko nam je postalo nebitno sve i sva? koliko smo bez svesti? koliko smo se oslonili na sistem koji vidimo da je los i veoma nestabilan.
Valja primetiti stvari i ukazivati na njih.. na prskanje iz aviona..otrovan vazduh..zracenje 5G i sl to su stvari sa kojima je manipulacija pored led tehnologije u kombinaciji sa AI-on gotovo neogranicena.
|
Nije u planu da ljudi na selu budu pošteđeni. Tamo su malo sigurniji, van gužve i panike, dobiti će na vremenu, pa je svakako korisno.
Quote:
Trendi kaže:
No ajde sad ću malo hipotetski što ako je Trump i kakvi su argumenti za njega. Četiri stvari koje ukazuju na Donalda Trumpa kao Antikrista: Abrahamov sporazum, Menora, Jeruzalemska kruna i Hramski novčić
Pogledajte ove slike:
Abrahamov sporazum:
Ovo je savez o kojem se govori u Danielu 9:27 koji će biti potvrđen s mnogima nakon što se Trump vrati na vlast:
To je razlog zašto Trump stalno ponavlja da bi "dao da sve zemlje potpišu" - budući da namjerava proširiti pakt (s mnogima).
Dodijeljena Donaldu Trumpu 26. veljače 2024. od strane Izraelske zaklade za baštinu u znak zahvalnosti za njegove napore da iskuje sporazume o normalizaciji između židovske države i četiri arapske nacije pod krinkom Abrahamova sporazuma. Očigledno nazivajući Donalda Trumpa "Knezom mira", a Abrahamov sporazum "Savezom mira". Naslov "Knez mira" odnosi se na Izaiju 9,6, što je naslov rezerviran samo za Isusa:
Jer dijete nam se rodilo, Sin nam je dan, i vlast će mu biti na ramenu, i zvat će se: Divni, Savjetnik, Bog moćni, Otac vječni, Knez mira.
Dodijeljena Donaldu Trumpu 10. srpnja 2023. Izraelska zaklada za baštinu za njegove “izvanredne i herojske napore da pomogne državi Izrael i židovskom narodu.”
Ovo ispunjava Otkrivenje 6:2 o jahaču bijelog konja (Antikrist) koji prima krunu prije nego što krene pobjeđivati .
|
Da Trump je kandidat za antikrista. Od tog sporazuma mira oko izraela, treba proći 3.5 godina relativno mirnog razdoblja, i onda nakon te 3.5 godine slijedi nagli preokret, prekid mira i veliki kaos dalje. Tako obično pokazuju ti tribulation chart. Kad krene taj prekid mira, onda će biti očiglednije.
|
|
|
14.11.2024., 17:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
Trendi kaže:
Upravo tako. Mislim da oni imaju uvijek više opcija što žele napraviti pa izaberu jednu. Jedna od njih je projekt Bluebeam jer se s razlogom toliko javno u mainstream guraju vanzemaljci i sva ta New age propaganda, a sustavno se pljuje Kršćanstvo i Isusa. Kad se na sve to nadoda da su oni sotonisti, čovjek koji nije vjernik jednostavno se mora zapitat neke stvari.
Da, često govore da smo mi ljudi Bogovi (ego zamka), a velik dio koji to govori su celebrity osobe. Ispunjavaju svoju zadaću koja ima je zadana.
Dobar savjet. Treba stvarno pazi na kakva mjesta ići, veliki koncerti nikako.
Stvarno je, i apeliram opet da ljudi pogledaju video. Čak i oni koji nisu toliko upućeni u sve ovo, kliknut će vam dosta toga.
Sve što više razmišljam, sve mi je taj Salman sumnjiviji jer trenutno Antikrist mora biti u pozadini.
Pogledajte ove slike:
Abrahamov sporazum:
I vidjeh, i gle, bijel konj, a onaj koji je sjedio na njemu imao je luk; i dana mu je kruna: i on je krenuo pobjeđujući, i da pobijedi.
Hramski novčić: https://www.israelnationalnews.com/news/259984
Kovan u čast Donalda Trumpa nakon njegovog povijesnog priznanja Jeruzalema kao glavnog grada Izraela i premještanja veleposlanstva Sjedinjenih Država tamo. Jasno pokazujući proročansku važnost Trumpa kao onoga koji će ponovno izgraditi Treći hram.
To je zasad za Trumpa, a ima još. Vrijeme će pokazati.
|
Meni ovi "probudjeni" nekako previse brinu o materijalnome, ne?
Kad se pozivamo na Isusa, zar nije Isus rekao "moje kraljevstvo NIJE od ovoga svijeta"? Ako njegovo kraljevstvo NIJE od ovoga svijeta, koje je onda njegovo kraljevstvo?
Ako se pozivamo i kakti slijedimo Isusa cije kraljevstvo NIJE od ovoga (mozda materijalnoga?) svijeta, cemu onda tolika briga za (materijalni?) svijet?
Pravi stvarno slobodni i stvarno probudjeni ljudi su bili potpuno oslobodjeni materije(i materijalne pozude/ovisnosti), a kada se oslobodis materije(i materijalnih briga ovoga svijeta), tko onda moze upravljati sa tobom? I tko ti je onda autoritet?
Tako meni i moja mama(radikalna katolkinja) non-stop nesto salje o problemima u svijetu, uzelo, otelo, dolazi, napada, u gradu, drzavi, crkvi, medju ljudima, muslimani, lopovi ovi oni i sl. pa ju uvijek pitam pa ako vjerujes i slijedis Isusa koji je rekao da njegovo kraljevstvo NIJE od ovoga svijeta i da bi valjalo traziti prvo kraljevstvo Bozje(mozda duhovno?), cemu onda tolika sekirancija oko stvari koje se dogadaju(u svijetu/materiji/materijalnome?)?
Slijepac slijepca vodi i klanjaju se necemu sto ne poznaju. Sami sebe prepadaju medjusobno i onda svi skupa mole za "oslobodenje". I tako ukrug... Onda ja ispadam heretik i babaroga kojeg su opsjeli demoni kad joj odgovorim
A mozda se samo treba smijeti usuditi razdvojiti materijalno i duhovno...pa krenuti od toga laganini.
|
|
|
14.11.2024., 21:15
|
|
blog.dnevnik.hr/zib
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
sanzibar kaže:
Da Trump je kandidat za antikrista.
|
A Putin? Ratnik svjetla?
1. Iznimno arogantan i bit će poznat po držanju hvalisavih govora
Check
2. Antikrist će biti netko poznat po mnogo javnih prijetnji ljudima.
Check. N-bombama mnogo puta
3. Antikrist će biti netko opsjednut pobjedom.
Check
4. Antikrist će učiniti da ljudi diljem svijeta budu ispunjeni čuđenjem i da će ga "slijediti".
Check
5. Antikrist će biti politički autsajder s prezrenim karakterom i prezirnom osobom koji će pobijediti na izborima na kojima nitko ne očekuje da će on pobijediti.
Check
6. Govori o "velikim stvarima", a zatim o stvarima koje su još "veće".
Check
7. Antikrist dolazi na vlast u dosluhu s tajnim savezom koji koristi dezinformacije kako bi mu pomogao da pobijedi – iako ima manji broj pristaša.
Check (Sj. Koreja, Iran...)
8. Antikristov uspon na vlast će izgledati kao čudo koje je Bog izveo, navodeći ljude da slijede Sotonu umjesto Boga, a da to nisu ni primijetili.
Check (možda...)
9. Kao predsjednik, Antikrist će odmah pronaći načine da sebe i svoje prijatelje učini bogatijima – i to će učiniti na način na koji nijedan predsjednik nikada prije nije učinio.
Check
10. Jednom kad dođe na vlast, Antikrist će otkriti da njegovo srce želi promijeniti "određena vremena" koja su u trenutnim zakonima.
Check (svjetski poredak po svom ćefu, naspram Zapada)
11. I bit će kronični lažac. Njegovi sljedbenici će vjerovati njegovim zabludama jer mrze istinu.
Check - ima li većih lažljivaca od Rusa?
|
|
|
15.11.2024., 18:12
|
|
tad Ga zazovi !
|
Što se tiče Great Awakening rekao bih da je to nešto kao The Black Awakening kakav opisuje Russ Dizdar, a taj naziv nije izmislio nego mu je to opisao jedan od insajder likova sa multiple personality disorder (MPD ili DID, spavači, ''oni sa otvorenim vratima za entitete''), a i sam Dizdar je bio znalac u tom polju, s obzirom čime se bavio.
Agenda bi išla da se kao priprema stanovništvo duhovno ''zaprlja'', što je više moguće, raznim načinima....i tada, kada se restrainer-obuzdavač makne, na ''jedan klik'' kreće tzv. ''buđenje'' u obliku globalnog kaosa, kolapsa, naglog iznenađenja i šoka, rušenja sustava, bunt, gnjev, u rangu rušenja blizanaca u gotovo svakom gradu. Bit će puno izgubljenih života. To je kao veliki ritual za njih, kojim žele dobiti još mračne moći.....ali to je samo jedan korak, nakon kojeg još nije kraj svijeta, već slijedi novi vođa, i koraci poslije toga.
https://youtu.be/pEWD1X-47_A?t=3252 (Namješteno vrijeme - Russ Dizdar o crnom buđenju)
Quote:
amstel kaže:
Meni ovi "probudjeni" nekako previse brinu o materijalnome, ne?
Kad se pozivamo na Isusa, zar nije Isus rekao "moje kraljevstvo NIJE od ovoga svijeta"? Ako njegovo kraljevstvo NIJE od ovoga svijeta, koje je onda njegovo kraljevstvo?
Ako se pozivamo i kakti slijedimo Isusa cije kraljevstvo NIJE od ovoga (mozda materijalnoga?) svijeta, cemu onda tolika briga za (materijalni?) svijet?
Pravi stvarno slobodni i stvarno probudjeni ljudi su bili potpuno oslobodjeni materije(i materijalne pozude/ovisnosti), a kada se oslobodis materije(i materijalnih briga ovoga svijeta), tko onda moze upravljati sa tobom? I tko ti je onda autoritet?
Tako meni i moja mama(radikalna katolkinja) non-stop nesto salje o problemima u svijetu, uzelo, otelo, dolazi, napada, u gradu, drzavi, crkvi, medju ljudima, muslimani, lopovi ovi oni i sl. pa ju uvijek pitam pa ako vjerujes i slijedis Isusa koji je rekao da njegovo kraljevstvo NIJE od ovoga svijeta i da bi valjalo traziti prvo kraljevstvo Bozje(mozda duhovno?), cemu onda tolika sekirancija oko stvari koje se dogadaju(u svijetu/materiji/materijalnome?)?
|
Materijalna stvarnost je stanje i okruženje u kakvom smo rođeni, a nakon smrti, ono što slijedi dalje, je ovisno o onome kako smo živjeli u tijelu. Tako da je povezano/ovisno jedno s drugim. Zato postoje i upute za život ovdje, iz Božjeg kraljevstva. Tako da ne treba biti fizički/materijalno nezainetresiran, ali se ne treba ni gristi oko nekih stvari.
|
|
|
17.11.2024., 21:19
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2024.
|
Evo što je o Antikristu govorio poznati vatikanski egzorcist, otac Malachi Martin, 1996. godine , čovjek koji je pročitao treću fatimsku tajnu , ali je nije otkrio , jer nije imao dozvolu da ju otkrije.
Malachi je napustio svećeničku službu u Vatikanu, nezadovoljan promjenama nakon II Vatikanskog koncila, da bi radio u New Yorku kao vozač taksija, konobar i pisac. Umro je pod sumnjivim okolnostima, padom niz stube 1998. godine.
https://rumble.com/v2aa7ux-malachi-m....html?start=17
|
|
|
18.11.2024., 07:13
|
|
tad Ga zazovi !
|
Quote:
robi102 kaže:
Evo što je o Antikristu govorio poznati vatikanski egzorcist, otac Malachi Martin, 1996. godine , čovjek koji je pročitao treću fatimsku tajnu , ali je nije otkrio , jer nije imao dozvolu da ju otkrije.
Malachi je napustio svećeničku službu u Vatikanu, nezadovoljan promjenama nakon II Vatikanskog koncila, da bi radio u New Yorku kao vozač taksija, konobar i pisac. Umro je pod sumnjivim okolnostima, padom niz stube 1998. godine.
https://rumble.com/v2aa7ux-malachi-m....html?start=17
|
Dobar video. Potvrđuje stvari koje sam čuo iz drugih izvora.
Dakle kaže da će se antikrist manifestirati javno kad mi globalno kao ljudi budemo pred nerješivim problemima, oko planete/ekologije/opstanka, pa nerješivi globalni zdravstveni problemi/bolesti. Doći će antikrist sa stvarnim čudesnim rješenjima za sve te probleme, i ljudi će sami zaključiti da on mora da je bog.
Evo znači 1996-e, a kao da opisuje ovo vrijeme koje počinje kuhati. Kad budemo u kaosu, pojavit će se, i zato će ga se u očaju lako vidjeti kao spasitelja.
Kvalitetne info daje i oko tema egzorcizma, velike porasti opsjednuća/demoniziranih kroz desetljeća itd.
|
|
|
18.11.2024., 15:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
sanzibar kaže:
Što se tiče Great Awakening rekao bih da je to nešto kao The Black Awakening kakav opisuje Russ Dizdar, a taj naziv nije izmislio nego mu je to opisao jedan od insajder likova sa multiple personality disorder (MPD ili DID, spavači, ''oni sa otvorenim vratima za entitete''), a i sam Dizdar je bio znalac u tom polju, s obzirom čime se bavio.
Agenda bi išla da se kao priprema stanovništvo duhovno ''zaprlja'', što je više moguće, raznim načinima....i tada, kada se restrainer-obuzdavač makne, na ''jedan klik'' kreće tzv. ''buđenje'' u obliku globalnog kaosa, kolapsa, naglog iznenađenja i šoka, rušenja sustava, bunt, gnjev, u rangu rušenja blizanaca u gotovo svakom gradu. Bit će puno izgubljenih života. To je kao veliki ritual za njih, kojim žele dobiti još mračne moći.....ali to je samo jedan korak, nakon kojeg još nije kraj svijeta, već slijedi novi vođa, i koraci poslije toga.
https://youtu.be/pEWD1X-47_A?t=3252 (Namješteno vrijeme - Russ Dizdar o crnom buđenju)
Materijalna stvarnost je stanje i okruženje u kakvom smo rođeni, a nakon smrti, ono što slijedi dalje, je ovisno o onome kako smo živjeli u tijelu. Tako da je povezano/ovisno jedno s drugim. Zato postoje i upute za život ovdje, iz Božjeg kraljevstva. Tako da ne treba biti fizički/materijalno nezainetresiran, ali se ne treba ni gristi oko nekih stvari.
|
Ne znam, meni ovi likovi koji nam nabijaju promjene izgledaju kao zestoki materijalisti. Ono, prodali su dusu za materijalno bogatstvo. I da bi se odrzali bogatima i mocnima moraju covjecanstvo navuci i drzati na istom. Jer jedino ovisnik o necemu ce traziti tu supstancu pod bilo kojom cijenom, npr. ovisnik o heroinu ce traziti heroin pod bilo kojom cijenom. A onaj tko mu ga prodaje ima moc nad njim.
Navuklo se covjeka na drogu i onda mu se daje istu koliko mu treba da bude sretan, a da ne umre(dok se eventualno ne predozira), a u medjuvremenu dok je covjek "high", "dileri" vladaju i zaraduju.
Oni koji misle da oni prakticiraju neke magije ili okultne stvari i sl, mozda to i rade, ali iskreno mislim da im je dovoljno da odrze svijest malo visom od onih ispod njih. I sam sam imao par primjera u zivotu gdje sam vidio oci u oci koliko se ljudi "savijaju" pod novcem, na potpuno banalnim primjerima, mogu tek zamisliti na visim (financijskim) nivoima i ako covjek ima izrazenu malicioznost vise od dobrote, sta sve mozes raditi od ljudi koji su u poodredjenom polozaju.
U nasem primjeru dali su nam novac i materijalne stvari. A obican covjek nema niti novca, niti materijalnih stvari nikada dovoljno, tj. ima, ali je postao toliko ovisan o istome da samo mora kupovati jos vise kako bi dobio onaj drogeraski "high" i time odrzao prividnu srecu i zadovoljstvo.
Svoju pravu srecu i zadovoljstvo je zamijenio materijalnim stvarima(i kroz dugove). Kasnije se cesto ta lazna sreca i nezadovoljstvo manifestiraju kroz depresiju, i anksioznost. Ali i za to se ima lijek.
Moze se to vidjeti na nasem primjeru(Hr) gdje su ljudi bili sretniji i ispunjeniji kad su imali malo ili nista, nego danas kada imaju puno vise i sve. Jer istinska sreca je u duhu, a ne u materiji. Materijalni covjek je korumpirano bice, samo moras naci s cime ga mozes kupiti. I sva materija koju vidimo ima rok trajanja.
I upravo je to Isus rekao, onaj tko me hoce slijediti mora biti spreman ostaviti majku, oca, zenu, sina ili kcer. Ne jer je Isus bio maliciozan, nego upravo za sve sto smo materijalno vezani time nas se moze kupiti/korumpirati. Covjek moze ostaviti materijalne stvari, ali obitelj je doslovno zadnja linija obrane i mnogi to nisu spremni. "Bog je duh, i oni koji mu se klanjaju trebaju se klanjati u duhu i istini"..."caru carevo(materiji materijalno), Bogu bozje(duhu duhovno)"
|
|
|
18.11.2024., 19:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2018.
|
Izvan kutije .
Nisam mogao da ne primjetim Bibija kako preporucuje starozvijetni nacin obarcunavanja sa gojimima , nesto u stilu
pobijte im muskarce i zene i silujete im koze i ovce da vam rode djecu . To u stilu Jahvea koji je bio starozavijetni bog rata
Takodjer :
Nisam mogao da ne primjetim kako nasi , krscansli lideri mudro sute i ne cine nista dok im se na neki nacin siluje pastva ,
dok se pale crkve i namece svakojaka gej trans znj , flj bljak perverzija . Ispalo je da krscanstvo brani Rusija , kgb .. ovac
Putin i manjna razno /raznih slobodnih strijelaca i alternativaca . Muslimani se tqkodjer uglavnom nisu islazali u obrani palestinske
"bratje" nad kojima se cini pravi pravcati genocid .
Meni osobno i ova zena iz naslovnog videa mirisi na psy op i pitam se koji kurac i kome trebaju svi ovi kerefeci i trgovanja
, manipuliranja masama na jeftimi nacin , podkusuravanje isjecima / fragmentima iz Dobre Knjige , zajednickog naslijedja
zapadnog covjecanstva ? I dokle oni( koji su ljudi) ozbiljno involvirani u ovu rabotu misle nastaviti tako ? Za sto ?
Pokusavaju li oni , izmedju svega ostalog sta se dogadja , na umjetni nacin manipulirati i kopirati Apokalipsu ?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:56.
|
|
|
|