Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
06.06.2011., 18:20
|
|
Li ♥ No dejes de creer.
Registracija: Jun 2010.
|
Cielo rojo / Vatreno nebo (2011-2012)
Cielo rojo is a Mexican telenovela by TV Azteca. It scheduled to premiere on 2011. The protagonists are Edith Gonzalez and Mauricio Islas.
Quote:
Alma and Andres fell in love when they were very young. They are soul mates, but destiny has always found a way to keep them apart, at all costs, throughout the years. They find each other as adults after separating as teenagers. Their lives have taken different paths, but they are determined to escape together. However, tragedy surrounds them and separates them once more. Alma is framed by her mother-in-law, Loreto, for the accidental death of Alma's abusive alcoholic husband, Victor. She is sentenced to spend 20 years in prison. In prison, Alma gives birth to her and Andres' daughter, who her mother-in-law steals, aware it's not her son's baby, and disappears.
Andres never learns of these events. He marries his old girlfriend, Lucrecia, who is pregnant with what he believes to be his child, when in reality the baby is not his. Alma spends the next 20 years in prison thinking Andres didn't care to help her, meanwhile Andres thinks she preferred to stay with her husband. Alma gets out of prison and wants to find her daughter. She finds Gonzalo, a much older rich ranch owner, who has always liked her. He is a fun man and ends up falling in love with her and asks her to marry him. Alma, after much thought, accepts his proposal. With him she has fun and feels secure. Andres has had a gray life, though he loves his "son," Sebastian, his marriage has been a failure. He was never able to love his wife, for the memory of Alma has always haunted him. Sebastian falls in love with Andres and Alma's daughter, Daniela, without knowing they are supposedly brother and sister. When Alma and Andres reunite all hell breaks through. Alma and Andre's lives enter a labyrinth that seems to have no escape. Passion, ambition, intrigues, compromises, and lies continue to separate them while they walk under a red sky that will not allow them to unite and be happy.
|
Edith Gonzalez - Alma Durán (main protagonist; Andres's long time lover, Daniela's mother, Victor's widow, Gonzalo's wife)
Mauricio Islas - Andrés Renteria (main protagonist; Alma's long time lover, Lucrecia's husband, Sebastian's supposed father, Daniela's biological father)
Regina Torné - Loreto Encinas (main villain; Victor's mother, Daniela's supposed grandmother)
Andrea Noli - Lucrecia Renteria (Andres's wife, Mariana's best friend, Sebastian's mother)
Aura Cristina Geithner - Mariana Molina (Ricardo's wife, Lucrecia's best friend, in love with Andres, Gaston and Patricia's mother)
Alejandra Lazcano - Daniela Encinas (protagonist; daughter of Alma and Andres, raised as Victor's daughter, in love with Sebastian)
Alberto Casanova - Ricardo Molina (Gonzalo's son, Mariana's husband, Gaston's and Patricia's father)
Carmen Beato - Natalia (Alma's best friend, housekeeper in Gonzalo's house)
Daniel Martínez - Marcos Ávila (Andres' friend and associate, Cesar's father)
Hernán Mendoza - Bernardo (Andres' ex-employee, now working with Loreto)
Alan Ciangherotti - Calo (Rosita's friend)
Simone Victoria - Carolina (Marcos' date, Andrea's mother)
Jorge Galvan - Fabian (Gonzalo's friend)
Lambda García - Sebastián Renteria (protagonist, son of Lucrecia and an unknown man, raised as Andres's son, in love with Daniela)
Andrea Escalona - Patricia Molina (Ricardo and Mariana's daughter, in love with Sebastian)
Humberto Búa - Gaston Molina (Ricardo and Mariana's son, in love with Daniela)
Gloria Stalina - Rosita (Bernardo's daughter, Daniela's best friend)
Daniela Gamba - Andrea (Carolina's daughter, Paty's friend)
Patrick Fernández - Cesar Ávila (Marcos' son)
Hugo Stiglitz - Gonzalo Molina (Ricardo's father, Mariana's father in law, Alma's husband)
Kerim & Fatmagul • "My life is an adventure still being written - and so is yours. Start writing the first chapter now! Fill it with adventure and love; happiness. Live the story as you write it!" - N. Vujičić • ♥
Zadnje uređivanje Estrella Azul : 06.06.2011. at 18:59.
|
|
|
06.06.2011., 22:35
|
|
Li ♥ No dejes de creer.
|
Kerim & Fatmagul • "My life is an adventure still being written - and so is yours. Start writing the first chapter now! Fill it with adventure and love; happiness. Live the story as you write it!" - N. Vujičić • ♥
|
|
|
25.07.2011., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Zar nitko ne gleda ovu seriju?? Ja sam oduševljena. Odgledala sam 15 epizoda i jako mi se sviđa telenovela. Bolja je od ''Soy Tu Duena'', a tu sam sapunicu obožavala. Glumci su vrh, nema uštogljene glume, jako je moderna serija, dobra priča... Konačno u sapunici čiji glavni glumci imaju 45 godina i likovi imaju 45 godina. Uvjerljivo je.
|
25.07.2011., 22:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Izgleda da se Azteca u zadnje vrijeme popravlja, sve je više ljudi oduševljeno novim projektima. Mene serija zanima prvenstveno zbog Edith, bilo bi dobro da otkupe jednog dana 
|
|
|
25.07.2011., 23:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
i ja bi voljela da dođe na neki naš program jer me zanima kako Mauricio i Edith funkcioniraju zajedno  pogledala bi tu seriju jer nisam nešto puno i gledala serija s Edith,a stvarno me oduševila u Doni Barbari,a Mauricia nisam vidjela kod nas još od Prisionere 
|
|
|
25.07.2011., 23:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
la dona kaže:
,a Mauricia nisam vidjela kod nas još od Prisionere 
|
To sam baš pomislio kad sam pročitao da on glumi  Ali on je napustio Prisioneru negdje na polovici zbog svađe s Gaby, bilo je čak i u nekim novinama 
|
|
|
25.07.2011., 23:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
iPodtouch kaže:
To sam baš pomislio kad sam pročitao da on glumi Ali on je napustio Prisioneru negdje na polovici zbog svađe s Gaby, bilo je čak i u nekim novinama 
|
da pa ga je zamijenio Gabriel Porras,bolji mi je bio prvi Daniel,tj.Mauricio,mrzim kad usred serije promijene glavnog lika 
|
|
|
25.07.2011., 23:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
I mene jako zanima ova serija..i čini mi se dobra. Entrada je zakon, neobična.
|
|
|
26.07.2011., 00:50
|
|
Candela Mendoza
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
iPodtouch kaže:
Ali on je napustio Prisioneru negdje na polovici zbog svađe s Gaby, bilo je čak i u nekim novinama 
|
Nije zbog toga napustio seriju, nego zbog seks-skandala s Genesis Rodriguez  - ova ga je zavela i spavali su skupa, a kako je ona tada još uvijek bila maloljetna, on je optužen za napastovanje i zbog toga su ga izbacili iz serije
I stvarno mislim da bi ovo skoro moglo doći kod nas, tu su Edith i u posljednje vrijeme nezaobilazna Alejandra Lazcano  netko s nove ili dome ima ogroman crush na nju  pa evo gledamo već drugu seriju s njom za redom, i po toj logici zaključujem da bi mogla biti i treća 
*"Hombres van y hombres vienen,pero las amigas de verdad siempre quedan!"#Jimena#Pasion❤/❤#Irene&Alonso❤#DQTQTQ❤*/"Antes que LA SOMBRA DE nuestro PASADO intente cambiar el destino y separarnos,créeme que estaré a tu lado..."
|
|
|
26.07.2011., 01:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sweet ivi kaže:
Nije zbog toga napustio seriju, nego zbog seks-skandala s Genesis Rodriguez  - ova ga je zavela i spavali su skupa, a kako je ona tada još uvijek bila maloljetna, on je optužen za napastovanje i zbog toga su ga izbacili iz serije
I stvarno mislim da bi ovo skoro moglo doći kod nas, tu su Edith i u posljednje vrijeme nezaobilazna Alejandra Lazcano  netko s nove ili dome ima ogroman crush na nju  pa evo gledamo već drugu seriju s njom za redom, i po toj logici zaključujem da bi mogla biti i treća 
|
Jesi sigurna da nije bilo i zbog Spanicke? Jer u tadašnje vrijeme se pisalo da su se ona i on grdno posvađali, možda je čak došlo i do fizičkog obračuna  A i Gaby je koliko se sjećam odbila glumti u Emperatriz ako joj on bude partner
I to sam baš i ja pomislio da bi nam ovo mogla biti treća serija s Lazcanicom  Izgleda da je i ova nekog zavela s naših prostora 
|
|
|
26.07.2011., 01:09
|
|
Candela Mendoza
|
Quote:
iPodtouch kaže:
Jesi sigurna da nije bilo i zbog Spanicke?
Jer u tadašnje vrijeme se pisalo da su se ona i on grdno posvađali, možda je čak došlo i do fizičkog obračuna
A i Gaby je koliko se sjećam odbila glumti u Emperatriz ako joj on bude partner 
|
Primarno je bilo zbog ovog s Genesis, to je sigurno... 
E sad, ovo kaj je bilo s Gaby je mislim također bilo zbog male, jer je Gaby ak se ne varam stala u njezinu obranu pošto se zbližila s njom na snimanju jer su glumile majku i kćer, i ona je bila ta koja je uvjetovala da se njega izbaci iz serije zbog svega jer ga je smatrala odgovornim za ono kaj se dogodilo između njega i Genesis 
*"Hombres van y hombres vienen,pero las amigas de verdad siempre quedan!"#Jimena#Pasion❤/❤#Irene&Alonso❤#DQTQTQ❤*/"Antes que LA SOMBRA DE nuestro PASADO intente cambiar el destino y separarnos,créeme que estaré a tu lado..."
|
|
|
26.07.2011., 01:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Znači tako, tnx nisam znao
A mala Genesis je izgleda sva vražja bila, dobro da Islas nije u zatvoru završio
Ipak je bio puno bolji od Porrasa 
|
|
|
26.07.2011., 15:54
|
|
Candela Mendoza
|
Quote:
iPodtouch kaže:
Znači tako, tnx nisam znao 
|
Nema na čemu
Quote:
iPodtouch kaže:
A mala Genesis je izgleda sva vražja bila, dobro da Islas nije u zatvoru završio
|
Ona mi je bila super dok nisam saznala za taj skandal, nakon toga mi se zgadila 
A njega nakon toga dugo nitko nije htio angažirati na snimanju novih serija, bio je dovoljno osramoćen i bez toga da je završio u zatvoru
Quote:
iPodtouch kaže:
Ipak je bio puno bolji od Porrasa 
|
Slažem se 
|
|
|
26.07.2011., 19:32
|
|
Vječni optimist
Registracija: May 2010.
|
Mene isto jako zanima ova serija i nadam se da će ju neka naša televizija otkupiti.  Edith i Islasa baš nemrem zamisliti kao par jer je ona 9 godina starija od njega, a ja više volim kad su glumci približnih godina, a glume vršnjake u seriji  Islasa baš nešto ne volim, a i također ga nisam gledala još od Prisionere, ali ako je priča dobra, a sudeći po traileru, čini mi se da jest, onda ću joj sigurno dati šansu ako dođe kod nas, nadam se da me neće razočarati.
|
|
|
01.08.2011., 21:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Malo da prokomentarišemo seriju, aktuelne epizode ... Možda i nekog ubedim da počne da prati
Idemo redom. Klasičan zaplet Erica Vonna, smem se usuditi i reći skoro isti kao u Pecados Ajenos. Kao da je "Cielo Rojo" rimejk pomenute serije Imamo tu elenco juvenil, zlobnu bakicu, muža alkoholičara, navodnu najbolju prijatelju itd. Podseća vas na neku seriju? 
Entrada nije nimalo loša, sama pesma mi se na prvo slušanje nije ni malo dopala, kasnije se to promenilo. No, moram priznati lepša mi je naslovna numera Emperatriz, što se ne može reći i za tu seriju. Epizode traju pa malčice više, 48 min sa izutetkom prve epizode koja je trajala 65-70 min.
Epizode u prošlosti traju tri epizode, ali iako se u suštini znalo sve šta će se desiti imalo je nekako poseban šmek Zanimljivo da je bilo slika po twitter-u koje je Edith snimila nešto u zatvoru, neke tuče sa ostalim ženama u ženskom zatvoru, ali to do sada nikada nije emitovano. Verovatno to izbacili ili će kasnije biti potrebno za neki razvoj situacije.
Dakle, pratimo priču Andresa i Alme u razmaku od više od 30 godina  Hvala Bogu pa likove Andresa i Alme u ranoj mladosti tumače drugi glumci. Mladog (oko 20 godina) Adresa tumači Alonso Espeleta (Luis iz Pecados Ajenos). No to su samo par scena u krevetu da budem precizniji i pojavljuju se u flešbeku.
Priča počinje posle par godina (četri - pet ne sećam se sad). Alma se udala za Viktora, sina dona Loreto iako i dalje zaljubljena u Andresa. Viktor je maltretira, a njena svekrva pravi se da to ne vidi. U jednoj od rasprava, Viktor udara glavom o sto i umire, a Loreto ubeđuje policiju da ga je Alma (zvana Almita ) ubila. U zatvoru Alma rađa Andresovu kćerku ali devojčicu Loreto uzima kod sebe iako zna da joj ona nije unuka (njen sin bio je impotentan). Spletkama navodnog prijatelja, Andres odlazi u inostranstvo misleći da Alma nije želela da pobegne sa njima. U inostranstvu se venčava sa bivšom devojkom Lukresijom, koja navodno očekuje njegovo dete.
Prolaze 20 godina, Alma izlazi na slobodu i uz pomoć Gonzala planira da povrati kćerku. Ona se udaje za njega, ali i uskoro sreće i staru ljubav - Andresa koji se pre par godina vratio u Meksiko. I kada shvati da su ih zlobni ljudi ponovo prevarili, Alma ne želi da povredi Gonzala i odbija Andresa. Ali, vremenom se to menja kada Gonzalo zbog ljubomore počne da se ponaša isto kao nekada Viktor.
Dona Loreto - zlobna bakica koja se svima meša u život i koja vrlo često za one stvari govori "la mala cosa" U dogovoru je sa Lukresijom, u svađi je sa Almom i Gonzalom i tajanstveno priča sa nekim na telefonu. Da li je to Viktor živ? Njene svađe sa Gonzalom (koji o njoj zna mnogo toga) su najače ali i sukobi sa Almom. Obožavam njihove svađe
Andresova supruga Lukresija, ukratko rečeno prava veštica i da izvinete na rečniku prava k****. Pokušavala je da rastavi Almu i Andresa, ali joj nije uspeva. Nemajući gde morala je da potpiše razvod. Ima "najbolju" prijateljicu Marijanu koja je potajno zaljubljena u Andresa i sa kojim je već spavala jednom prilikom. No, znajući da Marijana može reći mnoge tajne koje je kompromituju oprašta joj prevaru ali joj sa vremena na vreme prigovara za to. U jednoj od scena njih dve izlaze u provod, upoznaju dva muškarca, odvode ih u stan. Međutim oni ih opljačkaju ali i siluju. Odlične su to scene bile  U aktuelnim epizodama pokušava da zavede sinovljevog prijatelja, Cesara ali i matorog Gonzala. Čak je i sa njim spavala ali je Gonzalo shvatio njenu igru i na kraju večeri za obavljeni posao dao novac  a zatim i svima ispričao na šta je Lukresija spremna.
Marijana je udata za Rikarda, jednog od Andresovih prijatelja. Imaju dvoje dece (Gaston i Patricia), i u aktuelnim epizodama pokušava da ispravi greške koje je napravila. Muž joj oprašta prevaru koji želeći da začine svoj seksualni život predlaže trojku.  I dok ona misli da je treća osoba žensko, on zna da je to u stvari muško, Alonso (Jorge Luis Vasquez - Elias iz Marine). Rikardo sumnja da je promenio svoju seksualnu orijentaciju. Da li je gay? Izgleda da jeste. U 49 epizodi, tajno se u hotelu sastao sa Alonsom koji na ovaj način zarađuje pare.
Almina kćerka, Daniela i Andresov sin Sebastian započinju svoju vezu ne sumnjeći kakve tajne kriju njihovi roditelji. Na kratko prekidaju zbog spletki Sebastianove majke Lukresije. Majka izmislila za sina da je gay i da je u vezi sa navodnim najboljim prijateljem, Cesarom. Shvativši da žele da ih rastave (između ostalih i Danielina nazovi prijateljica Patricia) oni navodno prekidaju, ali uz pomoć Andresa planiraju da se venčaju. Andres veruje da je Daniela Gonzalova kćerka. Oni se tajno i venčavaju, a Andres se konačno miri sa Almom i saopštava joj da su im se deca venčala. Nemajući izbora, Alma priznaje Andresu da je Daniela njegova kćerka. Pokušavaju da stignu u hotel u kojem su njihova deca i spreče da se između brata i sestre desi nešto više. No, oni su odavno zakasnili. U aktuelnim epizodama, Daniela i Sebastian prividno pokušavaju da povrate svoj život ali tajno planiraju da izvrše samoubistvo.  Danijelin odnos sa Loretom je varljiv, čas je pravda čas ne. Ona je upoznala jednu njenu stranu, ono malo dobrote što bakica ima, dok su svi ostali upoznali onu goru stranu. I pored silnih dokaza, Danijela pokušava na sve načine da je opravda stvarajući tako probleme sa Almom, koju je prihvatila kao majku.
Ima još mnogo likova, zapleta ... Između ostalih i otkrivanje zbog čega zlobna bakica Loreto mrzi Almu. To je mržnja koja traje godinama ... čak od Alminog rođenja.
Mislim da mi je otpala ruka dok sam ovo napisao  U suštini, ništa novo ali opet zanimljivo upakovano, odlični dijalozi , dobra doza komedije (pogotovu u svađama Alme i Loreto, odnosno Loreta i Gonzala), vrlo lep šmek serija ima. Ko je voleo PA, i ovo će mu prijati.
Toliko ... za sada 
|
|
|
01.08.2011., 21:39
|
|
Li ♥ No dejes de creer.
|
Baš mi je drago da je ova tema malo živnula. Inače trenutno ne gledam CR jer ne stignem, no radnja mi djeluje zanimljivo.
Entrada mi se posebno sviđa.
I TheLaki12, hvala na ovom opisu.
|
|
|
02.08.2011., 11:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Čoooveče ... umalo nisam zaspao 
Ove nove, aktuelne epizode su postale dooooosadne 
Više nema ni nekih komičnih delova, sad vrte klasične dosadne zaplete ... u Pariz treba da idu i to već 20 epizoda i nikako da odu 
Čak razmišljam da prestanem ovo ... Kako ovi scenaristi mogu uništiti seriju dok si rekao keks  
|
|
|
19.12.2011., 10:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Jel vrijedi ovo čemu?
|
|
|
19.12.2011., 18:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Prvih 35 epizoda da, narednih 15tak ok su, ostale epizode katastrofične.
Ja sam ovo odavnoooo prestao da gledam.
|
|
|
19.12.2011., 18:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
A ja mislio da ce to biti neki spektakl! 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:47.
|
|
|
|