Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band
Podforumi: Druženje forumaša

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.05.2024., 18:01   #1
Speed dating - krivo sam postupio?

Jučer navečer sam bio na speed datingu u svom gradu. Dobro je prošlo i već mi se dogodio jedan match, ali najviše me zaintrigirala posljednja cura s kojom sam razgovarao. Nakon završetka događaja, nastavili smo razgovarati još sat, sat i pol, sve dok nisu krenuli zatvarati lokal. Ona je bila s prijateljicom koja se isto tako (ali na drugom stolu) zadubila u razgovor s jednim dečkom. Jedini smo ostali, a na kraju smo otišli do izlaza, pozdravili se i svatko je otišao svojim putem. Putem do izlaza taj dečko je komentirao da se "njegova" okretala svako malo prema prijateljici, a "moja" samo jedanput, dvaput i da zbog toga imam više šanse. Ja sam na to bio neutralan, a ove su šutile i lagano se nasmijale.

Uglavnom, pri kraju našeg razgovora (a zaista smo dugo pričali, složili smo se oko puno stvari i imamo ista mišljenja), izvadio sam mobitel iz džepa i dao joj da upiše svoj broj ako želi. Pomalo me neodlučno gledala i lagano se smijala, a onda je upisala svoj broj i spremio sam ga.

Vrag mi nije dao mira. Sat i pol nakon što smo se pozdravili i svatko od nas otišao svojim putem, poslao sam joj poruku da mi je bilo jako ugodno pričati s njom i da mi se svidio njen karakter. Kao i to da bih volio popiti kavu s njom jedan dan. Ubrzo me seenala, ali do sada još nije odgovorila.

Znam da se toliko brzo nakon spoja curi ne šalje poruka, ali nisam si mogao pomoći. Je li mi to uništilo potencijalnu šansu, ostaje vidjeti, ali sam naučio svoju lekciju da to više ne činim tako brzo.

Razmišljam da joj kasnije pošaljem poruku:
"Dan nakon i hladne glave, ostavila si mi najbolji dojam i baš bih te htio više upoznati. Šta misliš? Nadam se da sam ti se činio u redu."
djzuza is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 18:27   #2
A sta bi sa ovom?
https://www.forum.hr/showpost.php?p=...01&postcount=1

Ti bas forsiras da se uparis sa nekim… ne ide to tako…
Isabélle is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 19:04   #3
Ne želi čovjek propustit priliku ...
Tox is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 19:12   #4
Quote:
djzuza kaže: Pogledaj post
…ali sam naučio svoju lekciju da to više ne činim tako brzo.
Quote:
Razmišljam da joj kasnije pošaljem poruku:
"Dan nakon i hladne glave, ostavila si mi najbolji dojam i baš bih te htio više upoznati. Šta misliš? Nadam se da sam ti se činio u redu."
Lekciju naucio nisi!

Ne salji nista. Ni sutra. Ni prekosutra. I definitivno ne poruku. Nazovi je!! Ako ces vec pokusati kontakt opet… Nazovi. Pitaj kako je. Ne baljezgaj o tome kako ti se puno puno svidjela i slicno. Ne baljezgaj o sebi uopste.
Isabélle is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 19:26   #5
mozda ti je dala krivi broj. a kako je bilo kasno ocito, jer si navecer imao date i poslao 2 sata kasnije poruku, mozda samo pogledala, i izasla van i zaboravila da si joj ista pisao jer nije smatrala bitnim. plus napisao si izjavnu recenicu, nema potrebe odgovoriti.
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 19:39   #6
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
mozda ti je dala krivi broj. a kako je bilo kasno ocito, jer si navecer imao date i poslao 2 sata kasnije poruku, mozda samo pogledala, i izasla van i zaboravila da si joj ista pisao jer nije smatrala bitnim. plus napisao si izjavnu recenicu, nema potrebe odgovoriti.

Broj je dobar - na Viberu je njena fotka
djzuza is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 19:59   #7
Poruka sat i pol nakon dejta sa curom koja ti se svidjela je prebrzo? Wut?

Žao mi je, ali po mom mišljenju (a u ovo sam uvjerena da je točno u 90% slučajeva) ti se onaj koji ti se želi javiti, javi. Ništa ga ne spriječava osim to što ne želi. Ne vjerujem po napisanom da si išta krivo napravio, she's just not that into you.
nothanks is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 20:03   #8
Nema ti tu kruha, idi dalje. Da ti je htjela odgovoriti, odgovorila bi.
Old 06.05.2024., 20:26   #9
Quote:
nothanks kaže: Pogledaj post

Žao mi je, ali po mom mišljenju (a u ovo sam uvjerena da je točno u 90% slučajeva) ti se onaj koji ti se želi javiti, javi. Ništa ga ne spriječava osim to što ne želi. Ne vjerujem po napisanom da si išta krivo napravio, she's just not that into you.
Slažem se

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 20:35   #10
Quote:
Znam da se toliko brzo nakon spoja curi ne šalje poruka, ali nisam si mogao pomoći.
Tko kaže? Ovakve "toplo-hladno" igrice igraju eventualno tinejdžeri ili oni koji su mentalno ostali tinejdžeri. "Joj, ako joj se javim u idućih sat-dva ispadam očajan.". Ne, ne ispadaš ništa, osobi koja je stvarno zainteresirana za tebe će bit drago. Tebi se uopće ne javlja, a šutnja ti je dovoljan odgovor, vozi dalje. Ne zbog nje, nego zbog samog sebe.

Quote:
nothanks kaže: Pogledaj post
Poruka sat i pol nakon dejta sa curom koja ti se svidjela je prebrzo? Wut?

+1
Rift is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 20:36   #11
U čemu si krivo postupio?
U tome što ne kalkuliraš, ne glumiš nedostižnost, ne igraš neke glupe, toplo-hladno igrice?
Smatram da ti osobno nigdje nisi pogriješio.
Kad naletiš na onu kojoj se svidiš jednako ili više nego ona tebi, onda brzina javljanja neće uopće igrati ulogu i znati ćeš na čemu si.
Old 06.05.2024., 20:53   #12
Quote:
isabelle12 kaže: Pogledaj post
Nazovi. Pitaj kako je.
A daj.

Onda bolje pitaj moju najdrazu od Đoleta: pa dobro gde si ti... kako mama, kako tata, kako baka, kako svi?

Nego autore, ja kad se javljam (porukom nakon prvog susreta) se uvijek sjetim neke reference iz razgovora, obicno to bude zajebancija na koju vidim da je najvise otkinula, valjala se po stolu i tako to, pa tu nesto iscupam.

Onda usput negdje mozes ubacit ovo svoje volim te, itd...
KALE-gos..ar vremena is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 21:06   #13
Ne postoji nesto takvo

Ako se nekome svidis itekako ce ti se javiti

Nazalost, ne svidjas joj se dovoljno
Old 06.05.2024., 21:13   #14
Po meni si ti skroz ok napravio. Njoj si ti ok,ali joj nisi top. Nije ispalo možda najbolje što nije odgovorila, ali s druge strane bolje i tako nego da te tjednima zavlači porukama u kojima ti daje lažnu nadu.

Poslano sa mog 23117RA68G koristeći Tapatalk
ringoffire2017 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 21:17   #15
proslo je sat i pol, ona je bila isto pricala s drugima, mozda se zapalila na drugoga i jel... izvrsila radnju
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 21:28   #16
Quote:
Durden Tyler kaže: Pogledaj post
Ne postoji nesto takvo

Ako se nekome svidis itekako ce ti se javiti

Nazalost, ne svidjas joj se dovoljno
Istina, al ako se malo necka mozes prebaciti vodu na svoj mlin neformalnijim pristupom. Malo probijes led, pa tek kasnije kazes da ti je bilo lijepo sa njom (ako bas moras).

Barem iz mojeg iskustva, ne valja se bas odmah predat na milost ili nemilost
Ako ti je uopce u interesu ici osvajat neku koja nije odmah bas jako jako zapela...
KALE-gos..ar vremena is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 21:29   #17
Ti si stvarno u poruci napisao da ti se svidja njen karakter?
Karakter?
AngryNomad is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 21:33   #18
napiši joj još jednu poruku tipa

znam da si stidljiva
i da ti se svidjam
a ti meni?
Broo is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 21:36   #19
Ne želi s tobom, da je htjela javila bi se. Idi dalje, nisi niš krivo napravio već osobu ne zanimaš, možda je malo popričala s tobom zbog ego boosta i to je to (nažalost)
solidstate is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2024., 22:19   #20
Ako ti ne odgovara na prvu poruku, vrijeme je da joj pošalješ drugu, treću i četvrtu, naposlijetku i petu u kojoj ju izvrijeđaš na mrtvo ime i nazoveš svakakvim imenima jer je koketirala sa tobom sat vremena i dala ti lažnu nadu. Poslije toga ju možeš stalkati nekoliko mjeseci kako bi osjetila tvoje prisustvo u slučaju da se ipak predomisli.
lycantrophy is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:23.