Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
17.12.2024., 16:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2022.
|
Eşref Rüya
Quote:
Priča o Eşrefu, mladom šegrtu mehaničara koji kao dijete upoznaje i zaljubljuje se u Rüyu. Serija mnogo skače naprijed u vremenu i raspršuje svoju vremensku liniju pokazujući da je Eşref postao čovjek od sredstava. Prošle su godine otkako su se razišli, ali sada im se putevi ponovo ukrštaju sa mnogo različitih uloga. Rüya više nije njegova partnerica, već njegov neprijatelj i tako dolazi do vrhunca i emotivnog tobogana za naše protagoniste.
Sukob između stare ljubavne veze i snažnog raskida izaziva zadivljujuću liniju zapleta, temu ljubavi, osvete, moći i sudbine. Uspon Eşrefa je ironija s njegovim nevinim i mladalačkim sjećanjima, Rüya ne samo da postaje protivnik na koga direktno juri, već se na sličan način može posmatrati i kao kompleksiranje njihove veze koja razbija Binarnost.
Puna romantike, misterije i drame, ova serija priča svoju priču kroz složene emocije koje definiraju likove i vanjski svijet koji je uticao na događaje u njihovim životima.
|
Godina : 2025
Produkcija : Tims&B Productions
TV Kanal: Kanal D
Žanr : Drama
Režija :Uluç Bayraktar( İçerde, Ezel, Menekşe ile Halil and Karadayi)
Scenario: Ethem Özışık (Poyraz Karayel,Bambaşka Biri,Maraşlı,Yarım Kalan Aşklar,Teşkilat...)
Glumci : Çağatay Ulusoy,Demet Özdemir ...
Trenutno se kao glumačka postava pominju Cagatay i Demet ,ostaje da vidimo hoće li tako biti i ko će se još pridružiti castu.
Serija bi trebala početi krajem Januara .
Linkovi za live gledanje:
https://www.kanald.com.tr/
https://www.youtube.com/@kanald
https://www.canlitv.me/kanald-canli-izle
|
|
17.12.2024., 17:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
iskreno vise bi volela da je neko drugi umesto Demet
Pocela je da iskace iz frizidera i postala mi je iritantna
A tako mi je bila slatka
|
17.12.2024., 17:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
romanic kaže:
iskreno vise bi volela da je neko drugi umesto Demet
Pocela je da iskace iz frizidera i postala mi je iritantna
A tako mi je bila slatka
|
Pa zar nije uvijek takva bila? 
Ja je samo takvu i poznajem..
I meni je bila jako simpa kao Sanem u Erkenci Kus..
Meni se čini da će ovo biti dobra kombinacija.
|
|
17.12.2024., 17:15
|
|
Registrirani korisnik
|
ne znam, meni je bila simpaticna do zavrsetka Moj dom...posle mi je bas postala iritantna, sva naduvana ko balon, o botoksu da ne pricam
Nema mi ona tu opustenost, od silnog botoksa ne moze na licu da joj se pokazu emocije, sva mi je ko plasticna ... a Cagatay je druga prica. Prosto fenomenalan
|
17.12.2024., 17:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
romanic kaže:
ne znam, meni je bila simpaticna do zavrsetka Moj dom...posle mi je bas postala iritantna, sva naduvana ko balon, o botoksu da ne pricam
Nema mi ona tu opustenost, od silnog botoksa ne moze na licu da joj se pokazu emocije, sva mi je ko plasticna ... a Cagatay je druga prica. Prosto fenomenalan
|
Meni je samo u Erkenci Kus bila super..kasnije sam gledala onako sporadično njene projekte ali nisu mi legli .
Eh ,plastika..teško je još danas naći neku glumicu a da nije se podvrgla nervnom otrovu.
|
|
17.12.2024., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
|
meni je ona bila ok u Moj dom, dobro se snasla u toj drami. E sad sto su scenaristi napravili od serije cisto s*anje tu Demet nije kriva
U pravu si sto se tice tih plasticnih glumica, more ih je i retko koja nije nista radila. Ali Demet je sebe dovela dotle da ima isti izraz lica i kad se smeje i kad je tuzna. Bar ja tako vidim
|
17.12.2024., 20:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2022.
|
Uopšte nisam zadovoljna izborom Demet za ovu seriju.
Tu grama hemije neće biti, niti sa njom iko to može da ostvari jer je sva drvena i ukočena a kad se nasmeje kao da ima višak zuba u ustima.
Prvobitna informacija je bila da će glumiti Ajča Ajšin Turan, koja je mnogo bolja glumica a pri tome je nežnija i suptilnija. Ne znam zašto su odustali od nje?
Čitam scenario za ovu seriju gde kažu:
''Prije mnogo godina vidio je jednu djevojku na farmi u Afyonu, gdje su on i njegov stric radili kao sezonskih radnici, i nazvao je Rüya. I godinama kasnije, dok nastavlja svoj život kao važan dio kriminalnog svijeta zvanog "Siročad" žena po imenu Nisan nailazi na njega. Eşref je blizu toga da nekoga zavoli prvi put nakon Rüye. Ali istina o Nisan biti će kraj Eşrefa. Nisan radi kao doušnik za policiju po imenu Çiğdem, koja je opsjednuta Eşrefom.''
Ostaje tanka nada da će Demet igrati tu policajku Çiğdem a da nam Nisan još nisu pretstavili.
Naravno da ću gledati ali mi je više muka od Caginih partnerki.
Nekako mi se javlja ko će naprasno postati Demetin obožavalac @neiskusna domina tri ....dva .... jedan... SAD   
|
17.12.2024., 21:03
|
|
Registrirani korisnik
|
upravo procitah da Demet glumi Nisan 
|
17.12.2024., 21:26
|
|
fırfırlı♥cadı
Registracija: Apr 2011.
|
Demet je super glumica. 'Zovem se Farah' je zadnje sto sam gledala i bila je perfektna.
|
|
|
18.12.2024., 09:24
|
|
a sve iskusnija
Registracija: May 2004.
|
Quote:
Krsmanka kaže:
Uopšte nisam zadovoljna izborom Demet za ovu seriju.
Tu grama hemije neće biti, niti sa njom iko to može da ostvari jer je sva drvena i ukočena a kad se nasmeje kao da ima višak zuba u ustima.
Prvobitna informacija je bila da će glumiti Ajča Ajšin Turan, koja je mnogo bolja glumica a pri tome je nežnija i suptilnija. Ne znam zašto su odustali od nje?
Čitam scenario za ovu seriju gde kažu:
''Prije mnogo godina vidio je jednu djevojku na farmi u Afyonu, gdje su on i njegov stric radili kao sezonskih radnici, i nazvao je Rüya. I godinama kasnije, dok nastavlja svoj život kao važan dio kriminalnog svijeta zvanog "Siročad" žena po imenu Nisan nailazi na njega. Eşref je blizu toga da nekoga zavoli prvi put nakon Rüye. Ali istina o Nisan biti će kraj Eşrefa. Nisan radi kao doušnik za policiju po imenu Çiğdem, koja je opsjednuta Eşrefom.''
Ostaje tanka nada da će Demet igrati tu policajku Çiğdem a da nam Nisan još nisu pretstavili.
Naravno da ću gledati ali mi je više muka od Caginih partnerki.
Nekako mi se javlja ko će naprasno postati Demetin obožavalac @neiskusna domina tri ....dva .... jedan... SAD   
|
ona je meni ko vjeverica 
ali ne mogu reci da je ne volim, svidjela mi se u onoj internet seriji, sad se ne sjecam imena
tako da si u pravu, vjerovatno cu je braniti svim silama 
|
|
|
18.12.2024., 18:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2022.
|
Quote:
neiskusna domina kaže:
ona je meni ko vjeverica 
ali ne mogu reci da je ne volim, svidjela mi se u onoj internet seriji, sad se ne sjecam imena
tako da si u pravu, vjerovatno cu je braniti svim silama 
|
Sad kad se nisam polila kafom  
CIPIRIPI
Sele Jele, ne bi se ti 'leba najela kao branilac ali ja te volim takvu 
|
19.12.2024., 09:14
|
|
Registrirani korisnik
|
Još dva glumca su se pridružili u cast ove serije..
Ahmet Rifat Şungar sa likom Faruk.
Bio mi je baš dobar ,kao negativac,u Asaf
I Necip Memili za kojeg su prvo bili rekli da će ići u Uzak Sehir a eto ga ovdje.
Necip Memili glumiti će Gürdala, najboljeg Eşrefovog prijatelja.
|
|
27.12.2024., 10:52
|
|
Registrirani korisnik
|
#BüşraDeveli će igrati policajku Cigdem.
Draga mi je glumica,voljela sam ju u Akinci ali bi mi bilo draže da su npr..uzeli Devrim kao policajku  
Zapravo Devrim bi uopšte bila bolja i od Demet 
Počinju sa snjimanjem krajem Januara

|
|
27.12.2024., 13:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2018.
|
Vidim da se opet upušta u pisanje ženskog lika u policiji, ak bude tak traljavo i loše ko u BB , nemojte se veselit 
Misim, naučeni smo da se policija u dizijima redovito predstavlja ko jedna od najglupljih profesija, al u BB su nadmašili sami sebe s komesarom, policijom i tužiteljicom 
Možda ti Saniye bude na kraju drago da nema Devrim  iako je ona baš za takve 'muške' serije kak sam već pisala, ima muda kak da kažem  i sigurno joj bude bolje u onoj seriji s Birkanom ...
Ethem jedino muški lik predano piše 
|
|
|
27.12.2024., 13:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MaliCvele kaže:
Vidim da se opet upušta u pisanje ženskog lika u policiji, ak bude tak traljavo i loše ko u BB , nemojte se veselit 
Misim, naučeni smo da se policija u dizijima redovito predstavlja ko jedna od najglupljih profesija, al u BB su nadmašili sami sebe s komesarom, policijom i tužiteljicom
Možda ti Saniye bude na kraju drago da nema Devrim iako je ona baš za takve 'muške' serije kak sam već pisala, ima muda kak da kažem i sigurno joj bude bolje u onoj seriji s Birkanom ...
Ethem jedino muški lik predano piše 
|
Vjerovatno će tako biti kako kažeš.
Sa Birkanom bi mi dobro izgledala..Sa Akinom (kako ju najavljuju) mi ne paše nikako...On će pizditi a ona će imat muda ?
Navikli smo draga Cvele da zaista policiju ali i sud tako traljavo pišu..kad se samo sjetim Erena bureka u Yargi  
Nemam ja više nikakva očekivanja od njihovi serija..Rijetko koja me zaista može iznenaditi ...Tako je kada je kvantitet važniji od kvaliteta jbg.
|
|
27.12.2024., 13:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2018.
|
Quote:
Saniye kaže:
Vjerovatno će tako biti kako kažeš.
Sa Birkanom bi mi dobro izgledala..Sa Akinom (kako ju najavljuju) mi ne paše nikako...On će pizditi a ona će imat muda ? 
.
|
I to ovisi kak će ga pisat, ja sam se prva njemu rugala u Hercai, al u Tuzak je to bilo ko da gledaš drugog glumca, potpuno drugačije i bio je super...
Devrim će razorit tu autobusnu 
|
|
|
27.12.2024., 13:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MaliCvele kaže:
I to ovisi kak će ga pisat, ja sam se prva njemu rugala u Hercai, al u Tuzak je to bilo ko da gledaš drugog glumca, potpuno drugačije i bio je super...
Devrim će razorit tu autobusnu 
|
Bold jašta će
U pravu si..U Tuzaku je bio malkice bolji ali on meni u svakoj seriji ima suze u očima..ne znam jel do njega ili scenarija
Devrim bi mi se ,naravno,više dopala uz "pobjegulju" Cagataya  ali ko zna ..možda nas i Demet ,pozitivno,iznenadi.
|
|
28.12.2024., 00:42
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
02.01.2025., 12:00
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
21.01.2025., 17:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Kreću 6 Februara
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:42.
|
|
|
|