Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Ostale umjetnosti

Ostale umjetnosti Slikarstvo, arhitektura, umjetnost života...
Podforumi: Kazalište, Strip, Kreativni nered

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.02.2022., 20:02   #1
Tattoo - tetovaže i tetoviranje

Lijep pozdrav svima na ovom forumu.

Zanima me ima li među čitateljima netko tko se zaista bavi tetoviranjem a da je voljan odgovoriti na par pitanja i uputiti osobu u ovu vrstu hobija,biznisa,nazovimo kako god.

Dakle, uvjek sam imao ruku za odraditi lijep crtez, s godinama sam naucio i kompjuterski odraditi/nacrtati/skicirati sliku i to na ja bih rekao i više nego solidnoj razini.

Tetovaze volim, i sam ih imam 6-7 na sebi. Već neko vrijeme razmišljam; volio bih se okušati u tetoviranju, prvo na sebi, naravno, a nakon toga imam i već par kandidata koji bi mi povjerili svoju kožu.

Ako je netko voljan pomoći, popričati, uputiti i udjeliti koji savjet, ja bih ga molio nek se javi u ovu temu ili u privatne poruke.

Bio bih mu iznimno zahvalan, hvala na čitanju.
Craig Tucker is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2022., 22:35   #2
4 puta u 4 razlichita grada....ushao sam u tatto salon....Zagreb...Tuzla...Maribor...Sarajevo.....i sva chetiri puta sam odbijen iz istoG...jer mi je piva smrdila iz usta....
tako kazu
i taK
uglavnom sa svojih 4o i +.....nemam ni jednu

presretno sam moderniji...tako ispade...

....before I sleep
ha-ha Spodoba is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2022., 03:49   #3
Jedan random tattoo studio iz Hr nudi tečaj tetoviranja, kako sami navode (osnove i napredno) za koji nije potrebna oprema ni iskustvo. Tečaj kao traje 2 dana; 1. dan detaljna teorija, materijal, oprema, higijena, 2.dan tattoo majstor tetovira uživo uz "objašnjavanje"

Nakon odslušanog i odgledanog dobije se certifikat
Cijena 4000 kn za 2 dana i taj neki tobože certifikat.

Ima li to uopće ikakvog smisla? Dobijem certifikat jer sam nekoga gledao kako tetovira i slušao neko predavanje koje se da naći u pisanom obliku di god hoćeš? Zanimljivo.
Craig Tucker is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2022., 23:11   #4
Quote:
Craig Tucker kaže: Pogledaj post
Jedan random tattoo studio iz Hr nudi tečaj tetoviranja, kako sami navode (osnove i napredno) za koji nije potrebna oprema ni iskustvo. Tečaj kao traje 2 dana; 1. dan detaljna teorija, materijal, oprema, higijena, 2.dan tattoo majstor tetovira uživo uz "objašnjavanje"

Nakon odslušanog i odgledanog dobije se certifikat
Cijena 4000 kn za 2 dana i taj neki tobože certifikat.

Ima li to uopće ikakvog smisla? Dobijem certifikat jer sam nekoga gledao kako tetovira i slušao neko predavanje koje se da naći u pisanom obliku di god hoćeš? Zanimljivo.
Nadam se da nisi isao. To je prestrašno. Ismijavanje....
Aquarella is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:47.