Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Dekorativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.11.2005., 22:53   #1
Umjetne trepavice

Ljudi trebam preporuku. Htjela bi stavit umjetne trepavice, one permanentne,tj. koje traju nekih mjesec dana ali nemam blage u kojim kozmetickim salonima toga ima i dal je kvalitetno??? Ako slucajno znate i cijenu bila bih vam zahvalna ali to je sporedno.
Ribica3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.11.2005., 22:23   #2
dvista kuna, doli kod starog mate porid keruma
pola kile leda is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2005., 12:39   #3
Možda da se odlučiš za parcijalne, u pramenčićima? Možeš birati duljinu i gustoću pramenčića, pa definitivno prirodnije izgledaju. Drže se desetak dana. Možeš ih staviti (tj. kozmetičarka) samo u kutove očiju, a ne cijelom duljinom kapka. Cijena je po pramenčiću i nije skupo.
dunja_2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2005., 13:10   #4
Quote:
dunja_2 kaže:
Možda da se odlučiš za parcijalne, u pramenčićima? Možeš birati duljinu i gustoću pramenčića, pa definitivno prirodnije izgledaju.
može neka slika tih pramenčića
jer ono što sam ja zamislila na osnovu opisa ne izgleda baš prirodno
tash@ is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2005., 23:47   #5
Fala na savjetu. Ne kuzim se u to, ali jednom mi je jedan vizazista stavio umjetne one kaj se skidaju kad i sminka pa su me se dojmile. Daj mi reci dal znas gdje toga ima, u kojem kozmetickom salonu?
Ribica3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 01:46   #6
UMJETNE PARCIJALNE TREPAVICE!!

Znate li di ih ima za kupit??I ima li netko iskustva s njima..Ajd,pišite nešto
Dadli is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.04.2006., 02:31   #7
ja neznam gdje ih ima kod tebe za kupiti ali ja imam citavo cudo doma raznih...furam ih kad mi dode...uvjek koristim one koje stavis sa posebnim ljepilom i to crnim(posto postoji i prozirno)i to mozda tri snopica na krajevima ociju...mislim nema tu neki "big deal" oko toga,pa neznam kaj te zanima jos.
AFRODITA69 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.04.2006., 13:10   #8
Prijateljica mi ih je imala za svoje vjencanje i super su joj izgledale, neka zenska sta radi profesionalan make-up joj ih je radila, skupa sa sminkom 200kn.

Odgovori s citatom
Old 16.09.2006., 17:46   #9
umjetne trepavice

jos jedan hit sezone.svi magazini su puni umjetnih trepavica.od onih obicnih do onih ekstravagantnih poput paunova perja,sa leptirima,sa cirkonima...od obicnih su kao najbolje od shu uemure.mada ima i jeftinijih.one su za svaki dan,iako su dozvoljene i ove luckaste na dnevnoj bazi.licno ja te sa strsecim leptirima nebi nikad stavila jer su ogromne...ali shu uemura ima prirodan look.
onda,koja ce navaliti na to?
AFRODITA69 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.09.2006., 19:44   #10
jel se mogu stavljati te umjetne trepavice ako se nose leće? Sa ćim se to uopće ljepi? Jel se stavljaju ispod ili iznad pravih trepavica?

Nekako sumnjam da cu ih kupiti jer se bojim da previše dolaze do izražaja, da izgleda preumjetno... ali nikada ne znaš...

e da, jel se stavlja maskara i preko njih?
blizanka is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.09.2006., 20:26   #11
ljepe se sa posebnim ljepilom za to koje kod boljih marki dode sa njima vec u kutiji.jako su fleksibilne,nisu onak kao tvrdi komad koga naljepis.prvo se stavi ljepilo,malo sacekas dok se malcice zgusne i onda ih stavis tik uz svoje na kapak tj na dio kapka odakle rastu tvoje vlastite...u vecini slucaja maskara preko nije potrebna ali ako oces bas-zasto ne.jedino je problem u skidanju maskare kasnije.ako nisu jako uocljive kao ove sa dizajnima i bojama,onda se i ne primjecuje,osim ako te netko ne bulji bas i analizira.bitno je da sam skuzila da je zene kod nas sram nekih stvari i novotarija koje nisu uobicajene na vecini,jer jos postoji ono-a kaj bu neko rekel-...zato postivam lisacku.ona ima svoj stil i boli ju dupe za sve koji se ismijavaju iz njene zelene,lila ili kakave vec kose.to je sto te radi zenom sa stilom.self esteem.
znam nase cure u svijetu koje isto razmisljaju-a,pa kak bum sad si to stavila pa da e vidi...i sta da se vidi?i farbana kosa se vidi i pramenovi pa ju svi furaju,zar ne?ako je nesto u modi,znaci da je in i da se nosi.a to sto je neko seljak i bleji u tvoje trepke ko telac u sarena vrata-to je ne tvoj,nego samo njegov problem.i cemu dati debilnim pojedeinkama da ti kvare uzivanciju u ljepoti zivota ako tebi pase.
sorry...uvjek me to pozdere...i sretna sam da nikad nisam bila od onih koji gledaju na druge.i zamisli,dapace,kad sam imala nesto malo otkaceno,ti isti telci koji bulje su me(kad su smogli snage)poceli kopirati.dakle,zeno-ako ti se nose umjetne trpavice-stavi ih.pa sta ako si prva...smoci shrabrosti za nesto sto nije cesto videno,je dapace vise u tvoju stilsku korist nego kopirati mase.kada si za nekog kopiraca masa cula da je bio poznat po stilu????a pojedinke bogme jesu.njih se kopira.
AFRODITA69 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.09.2006., 20:42   #12
Hej, hej, lakše malo...

Ma ne brine mene što će drugi reči, već hoće li mene smetati. Ja sam ti malo cjepidlaka u nekim stvarima pa ako ne stoji savršeno, bolje da nikako ne stoji Npr. izludilo bi me da se trepavice ne stope sa pravima, tipa da su previše jedne iznad drugih (nikada nisam stavljala pa ne znam koliko se to vidi) i onda bi ti ja stalno po tome čeprkala i na kraju u po izlaska i počupala . Ista je stvar sa onim nail artom ili kako se već zove. Meni to super izgleda i par puta sam si čak i sama crtala po noktima i izgledalo je sasvim ok, ali onda ja živček osjetim da to sve nije u istoj ravnini i pogodi što? ... krenem čeprkati po tome. i onda moja umjetnost jedva izdrži jedan dan... Ne pratim modu već nosim što mi se sviđa, šminkam se bojama koje mi se sviđaju, a nakit si npr. većinom dizajniram sama. Nikad nisam išla za onim što svi to i ja ili kud svi tu i ja. Samo ja sam ti neki kalsično- elegantno-udobni tip pa ne dolazim do izražaja ko josipa lisac...

nego da te pitam još jedno konkretno pitanje, jel se te trepavice jako osjete na kapcima? e da i kako se skidaju?
blizanka is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.09.2006., 22:34   #13
ne osjete se uopce ako ih stavis na pravo mjesto.ako zaljepis na krivo onda imas osjecaj da ti nekaj zateze oko.ako neznas sama,a zelis ih,otidi u salon da ti stave oni.najbolje je stvaljati sa pincetom,prsti su predebeli.
a skidaju se kako koje.one samoljepive odljepis lagano i mozes ih najljepljavati vise puta a one sa ljepilom,imas skidac za trepavice,pa predes sa vaticom dok se ne otopi.
ne nosim ih ja,ali sam imala par puta...
AFRODITA69 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.09.2006., 23:03   #14
hvala malo ću prošvrljati po parfumerijama da vidim kakvih ima pa ako nađem nešto zanimljivo... tko zna
blizanka is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.09.2006., 22:55   #15
ja sam umjetne trepavice furala dugo,radi ih jedna radnja u Tkalci, prvi tretman je oko 100 kuna a svaka nadopuna je max 30,ovisi koliko ti ispadne,moras icna nadopunu svako dva tjedna recimo..mrak su bile jer mi nije trebala maskara,oci su mi bile jako izrazene ma 5+ za to
Old 01.10.2006., 10:56   #16
a jel možeš stavljati maskaru na te umjetne trepke?
meg is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.10.2006., 17:33   #17
Quote:
meg kaže:
a jel možeš stavljati maskaru na te umjetne trepke?
ne a i tak su tamne da ti jednostavno ne treba maskara....
Old 01.10.2006., 18:01   #18
ma možeš staviti maskaru, ali je problem čime ćeš ju skinuti jer postoji opasnost da odlijepiš trepavice.Ali ne treba ti maskara s njima
Modesti is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2006., 09:29   #19
a kako se stavlja tekući puder ili puder u prahu? kako izbjeći da baš nimalo ne dodje na umjetne trepavice? jer ovako, maskara ide, pa se puder više ne vidi, a ako na umjetne ne ide maskara, kako ostanu crne i izražajne? i da, jesu bolje one parcijalne (pramenčići) ili one u komadu?
foresst is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2006., 17:47   #20
rast kose...

joj tako sam tužna što sam se ošišala..već ronim suze par dana i žalim za svojom kosom..nije više duga kao prije..ona je i dalje duga(ispod ramena 5cm)al ipak nije to to..toliko me uspomena veže za onu moju dugu kosu i sad treba čekat da ona naraste..e pa me zanima koliko kosa naraste u 1 mjesec i da li postoje nekakvi trikovi u prehrani ili u nekakvim preparatima koji pospješuje rast kose..stvarno se bez ove kose koju sam ošišala osjećam kao da sam bez glave i polako sam u depri..ako znate bilo kakav savjet..please help me..Thanks unaprid !!

Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:57.