Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.09.2012., 11:41   #1
Gimnazija Pula

Pozdrav svima!
Otvorio sam temu jer, koliko vidim, za pulsku gimnaziju je nema.

Ovako, trenutno idem u 8. razred i planiram upisati gimnaziju u Puli. Zanima me kakav je odnos između matematičkog i općeg smjera, točnije kakvi su profesori, traže li u matematičkoj puno više matematike (naravno, uz dodatno gradivo koje je određeno za matematičke smjerove) i prirodoslovnih predmeta u odnosu na opću, kakvi su profesori i slično.

Zanima me i mogu li se uz redovno vježbanje, učenje matematika i prirodoslovni predmeti držati na nivou (dobar - vrlo dobar - odličan) iako nisam neki posebni talent za matematiku i slične predmete, ali ih volim, zanimljivi su mi i redovno vježbanje mi nije problem.
Glint is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2013., 10:16   #2
Tek sad vidim temu, ali možda nekom drugom bude odgovor od pomoći.

Profesori su ti kako se poklopi, uvijek ih ima i dobrih i loših. Za ove koje ja znam, traže da se zna. Iako voliš vježbati, ne znači da ćeš stići vježbati, pogotovo kad ti je škola popodne. Sve se da naučit za 3, a za malo veću ocjenu je potrebno i više truda. Matematička ma nešto više matematike, ali ne previše.

Nadam se da sam barem malo pomogla.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:09.